ΝΙΚΗΤΗΣ FPA DISC DESIGN – Freestyle Players Association

0
ΝΙΚΗΤΗΣ FPA DISC DESIGN – Freestyle Players Association

Αγαπητά μέλη του FPA και Διευθυντές Τουρνουά,

.

Όπως ίσως γνωρίζετε ήδη, το FPA ανοίγει τη διαδικασία υποβολής προσφορών για τρία από τα μεγαλύτερα τουρνουά στον κόσμο: το FPAW, EFO/AFO 2024.

.

Αναζητούμε παθιασμένους freestylers και οργανισμούς για να φιλοξενήσουν αυτά τα τουρνουά και να τα κάνουν αξέχαστες εμπειρίες για τους παίκτες, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη και την ανάπτυξη του αθλήματος που όλοι αγαπάμε.

.

Για να συμμετάσχετε στη διαδικασία υποβολής προσφορών, απλώς κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους και συμπληρώστε τις αντίστοιχες φόρμες. Σας ενθαρρύνουμε να παρέχετε όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την προτεινόμενη τοποθεσία, τις εγκαταστάσεις, τον προϋπολογισμό και το όραμά σας για το τουρνουά.

Μη διστάσετε να μας ρωτήσετε οποιαδήποτε απορία έχετε, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να κάνετε την καλύτερη δυνατή προσφορά!

.

.

Γνωρίζουμε ότι η φιλοξενία ενός τουρνουά απαιτεί χρόνο, προσπάθεια και πόρους και εκτιμούμε την προθυμία σας να ανταποκριθείτε σε αυτήν την πρόκληση. Η συνεισφορά σας είναι ουσιαστική για την επιτυχία της κοινότητας του Freestyle Frisbee και για την προώθηση των αξιών μας της δημιουργικότητας, της συμμετοχής και της διασκέδασης.

.

Θα συγκεντρώσουμε όλες τις προσφορές μέχρι τις 31 Ιουλίου 2023 και θα τις συζητήσουμε στο διοικητικό συμβούλιο. Θα ανακοινώσουμε τις επιλεγμένες τοποθεσίες και ημερομηνίες το συντομότερο δυνατό και ανυπομονούμε να σας δούμε όλους εκεί!

.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξη και την αφοσίωσή σας στο Freestyle Frisbee.

Zzzz σύντομα!

Schreibe einen Kommentar