Ξεκινήστε με επιτυχία το Seeds Indoors | Οι συμβουλές του Craig LeHoullier

1
Ξεκινήστε με επιτυχία το Seeds Indoors |  Οι συμβουλές του Craig LeHoullier

Η ώρα έναρξης των σπόρων σε εσωτερικούς χώρους είναι σχεδόν προ των πυλών, και είτε ξεκινάτε μόνοι σας τους σπόρους για πρώτη φορά το 2021 είτε έχετε προηγούμενη εμπειρία, είμαι βέβαιος ότι θα βρείτε διαφωτιστική τη συζήτησή μου με τον ειδικό στην καλλιέργεια τομάτας Craig LeHoullier. Σε αυτήν την παρουσίαση encore, ο Craig και εγώ μοιραζόμαστε συμβουλές και κόλπα για να ξεκινήσουμε με επιτυχία τους σπόρους σε εσωτερικούς χώρους.

Σε αυτό το podcast, ο Craig μιλάει για την επιλογή ενός μέσου εκκίνησης σπόρων και των δοχείων, πότε και πώς να μεταφυτευτεί, να συλλέξει τους σπόρους, το πότισμα και πώς να αντιμετωπίσει τα ποδαράκια σπορόφυτα. Για λεπτομέρειες σχετικά με όλες τις πολύτιμες συμβουλές από αυτό το επεισόδιο, συμπεριλαμβανομένων των χρήσιμων φωτογραφιών, ρίξτε μια ματιά σημειώσεις της εκπομπής από την αρχική προβολή.

Η μέθοδος εκκίνησης σπόρων σε συστάδες για να ξεκινήσετε τους σπόρους σε εσωτερικούς χώρους.

Ο Craig LeHoullier είναι υπέρμαχος της μεθόδου εκκίνησης των σπόρων σε ομάδες.

Για να σας προετοιμάσω καλύτερα για να ξεκινήσετε με σιγουριά τους σπόρους, επαναλανσάρω τα δημοφιλή μου joegardener Online Gardening Academy Εκκίνηση Master Seed μάθημα αργότερα αυτόν τον μήνα, με έναρξη στις 27/1/2021. Το ολοκληρωμένο και συναρπαστικό μάθημα καλύπτει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να ξεκινήσετε τους σπόρους τόσο σε εσωτερικό όσο και σε εξωτερικό χώρο. Μπορείς εγγραφείτε για να ειδοποιηθείτε όταν ξεκινά η εγγραφή, ώστε να μην χάσετε αυτό το σύντομο παράθυρο εγγραφής που λήγει στις 2/2/2021 τα μεσάνυχτα.

Εκτός από την επανεκκίνηση του Master Seed Starting, προσφέρω το δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο Seed Basics & Beyond: 9 Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν ξεκινήσετε τα φυτά από σπόρους. Υπάρχουν ευκαιρίες τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα για να συμμετάσχετε σε μια συνεδρία αυτού του ζωντανού προγράμματος, από την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου έως το Σάββατο 30 Ιανουαρίου, αλλά οι «θέσεις» είναι περιορισμένες. Εγγραφείτε στη διεύθυνση joegardener.com/seedwebinar ή επιλέξτε την ώρα που προτιμάτε από το μενού παρακάτω και κάντε κλικ στην «ΕΓΓΡΑΦΗ».

Ράφια εκκίνησης σπόρων και φώτα εσωτερικού χώρου με σπορόφυτα.

Γνωρίζοντας πώς να ξεκινήσετε τους σπόρους σε εσωτερικούς χώρους ανοίγει ένας κόσμος δυνατοτήτων για τους κηπουρούς.

Εάν δεν έχετε ήδη ακούσει τη συνομιλία μου με τον Craig LeHoullier σχετικά με την έναρξη των σπορών, μπορείτε να μετακινηθείτε στην κορυφή της σελίδας και να κάνετε κλικ στο εικονίδιο Αναπαραγωγή στην πράσινη γραμμή κάτω από τον τίτλο της σελίδας.

Ποια είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετωπίζετε όταν ξεκινάτε τη σπορά σε εσωτερικούς χώρους; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω.

Εγγραφείτε στο ΔΩΡΕΑΝ διαδικτυακό σεμινάριο μου
Seed Basics & Beyond: 9 Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν ξεκινήσετε τα φυτά από σπόρους

Επιλέξτε την ημέρα και την ώρα παρακάτω και λειτουργεί καλύτερα για εσάς.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ WEBINAR ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΕΣ

Σύνδεσμοι & Πόροι

Ορισμένοι σύνδεσμοι προϊόντων σε αυτόν τον οδηγό είναι σύνδεσμοι συνεργατών. Δείτε την πλήρη αποκάλυψη παρακάτω.

Επεισόδιο 003: Epic Tomato Growing with Craig LeHoullier

Επεισόδιο 004: Heirloom Tomatoes με τον Craig LeHoullier

Επεισόδιο 005: What’s Wrong with my Tomatoes with Craig LeHoullier

Επεισόδιο 033: Savvy Seed Catalog Shopping with Craig LeHoullier

Επεισόδιο 037: Starting Seeds Indoors: The Non-Negotiables for Success, Pt. 1

Επεισόδιο 038: How to Start Seeds Indoors: The Non-Negotiables for Success, Pt. 2

Επεισόδιο 039: How to Start Seeds Indoors: Digging Deeper, Pt. 3

Επεισόδιο 047: Λάθη σπορόφυτων ντομάτας με τον Craig LeHoullier

Επεισόδιο 094: How to Start and Care for Seedlings Indoors: My Steps for Success

Επεισόδιο 095: Ενημέρωση εκκίνησης για σπόρους ντομάτας: Καινοτομίες και έμπνευση, με τον Craig LeHoullier

Επεισόδιο 130: Χειμερινή σπορά: Ένας απλός τρόπος για να ξεκινήσετε με επιτυχία τους σπόρους σε εξωτερικούς χώρους

Επεισόδιο 146: Catching Up With Epic Tomatoes Συγγραφέας Craig LeHoullier: Big Changes and New Opportunities

joegardenerTV YouTube: Πώς να μάθετε αν οι σπόροι είναι ακόμα καλοί

joegardenerTV YouTube: Βλάστηση σπόρων – Εύκολα κόλπα για περισσότερη επιτυχία

joegardener Online Gardening Academy™: Τρία δημοφιλή μαθήματα για τις βασικές αρχές της κηπουρικής. διαχείριση παρασίτων, ασθενειών και ζιζανίων. και αρχίζουν οι σπόροι!

joegardener Online Gardening Academy Master Seed Starting: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να ξεκινήσετε τα δικά σας φυτά από σπόρους — σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Επανεκκίνηση την Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021.

joegardener Seed Basics & Beyond: 9 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν ξεκινήσετε τα φυτά από σπόρους

joegardenerTV YouTube

Ενημερωτικό δελτίο joegardener

joegardener Facebook

joegardener Ομάδα Facebook

joegardener Instagram

ιοπαδός Pinterest

joegardener Twitter

Μεγαλώνοντας έναν πιο πράσινο κόσμο®

GGWTV YouTube

GGW Επεισόδιο 402: Seed Starting 101 (συμπεριλαμβανομένου του τμήματος που χρησιμοποιεί τούβλα εδάφους)

GGW Επεισόδιο 803: Epic Tomatoes με τον Craig LeHoullier

“Epic Tomatoes: How to Select and Grow the Best Varieties of All Time” του Craig LeHoullier

Το ιστολόγιο του Craig LeHoullier

Θερμοκήπιο Megastore – Ο χορηγός επεισοδίου podcast και ο εμπορικός συνεργάτης μας joegardener.com – Εισαγάγετε τον κωδικό JOEGARDENER για έκπτωση 10% στην παραγγελία σας

Κουτί άγριας αλάσκας θαλασσινών – Ο χορηγός επεισοδίου podcast και ο εμπορικός συνεργάτης μας joegardener.com – Εισαγάγετε τον κωδικό JOE στο ταμείο για δύο ειδικά μπόνους μόνο για τους ακροατές podcast μας – 2 κιλά καβούρι Dungeness με την πρώτη σας παραγγελία και δωρεάν χτένια για όλη τη διάρκεια της συνδρομής σας.

Βιολογικοί σπόροι υψηλής κοπής – Ο χορηγός επεισοδίου podcast και ο εμπορικός συνεργάτης μας joegardener.com – Εισαγάγετε τον κωδικό JGSEEDS για 10% έκπτωση σε παραγγελίες 50 $ και άνω

Αποκάλυψη: Ορισμένοι σύνδεσμοι προϊόντων σε αυτόν τον οδηγό είναι σύνδεσμοι συνεργατών, πράγμα που σημαίνει ότι θα λάβουμε προμήθεια εάν αγοράσετε. Ωστόσο, καμία από τις τιμές αυτών των πόρων δεν έχει αυξηθεί για να μας αποζημιώσει. Κανένα από τα στοιχεία που περιλαμβάνονται σε αυτόν τον κατάλογο δεν έχει καμία σχέση με οποιαδήποτε αποζημίωση που επηρεάζει τη συμπερίληψή τους εδώ. Η επιλογή όλων των στοιχείων που εμφανίζονται σε αυτήν την ανάρτηση και το podcast βασίστηκαν αποκλειστικά στην αξία και σε καμία περίπτωση δεν επηρεάστηκαν από οποιοδήποτε συνεργάτη ή οικονομικό κίνητρο ή συμβατική σχέση. Τη στιγμή της συγγραφής αυτής της έκθεσης, ο Joe Lamp’l έχει επαγγελματικές σχέσεις με τις ακόλουθες εταιρείες που μπορεί να έχουν προϊόντα που περιλαμβάνονται σε αυτήν την ανάρτηση και το podcast: Rain Bird, Corona Tools, Milorganite, Soil3, Exmark, Greenhouse Megastore, High Mowing Organic Seeds και Κουτί άγριας αλάσκας θαλασσινών. Αυτές οι εταιρείες είναι είτε Brand Partners joegardener.com ή/και διαφημιστείτε στον ιστότοπό μας. Ωστόσο, δεν λαμβάνουμε καμία πρόσθετη αποζημίωση από τις πωλήσεις ή την προώθηση του προϊόντος τους μέσω αυτού του οδηγού. Η συμπερίληψη οποιωνδήποτε προϊόντων που αναφέρονται σε αυτήν την ανάρτηση είναι εντελώς ανεξάρτητη και αποκλειστική από οποιαδήποτε σχέση.

Schreibe einen Kommentar