Ο Μάρτιν Μπερτζ μπαίνει στο Farncombe

7
Ο Μάρτιν Μπερτζ μπαίνει στο Farncombe
Ο Μάρτιν Μπερτζ μπαίνει στο Farncombe

Λωρίδα κειμένου με αριστερή στοίχιση

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Αυτοί οι όροι χρήσης διέπουν τη χρήση του ιστότοπού μας. Αυτοί οι όροι χρήσης του ιστότοπου έχουν παρασχεθεί και εγκριθεί από τους δικηγόρους στο πόρο νομικών εγγράφων DIY Legals. Διαβάστε πλήρως αυτούς τους όρους πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστότοπο. Εάν δεν αποδέχεστε αυτούς τους όρους χρήσης, παρακαλούμε μην χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστότοπο. Η συνεχής χρήση αυτού του ιστότοπου επιβεβαιώνει την αποδοχή αυτών των όρων.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
Δεν είναι απαραίτητο να εγγραφείτε σε εμάς για να χρησιμοποιήσετε τα περισσότερα μέρη αυτής της Ιστοσελίδας. [However, particular areas of this website will only be accessible only if you have registered.]

ΧΡΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
Αυτός ο ιστότοπος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για δικούς σας ιδιωτικούς σκοπούς και σύμφωνα με τους παρόντες όρους χρήσης.
Μπορείτε να εκτυπώσετε και να κατεβάσετε υλικό από αυτόν τον Ιστότοπο με την προϋπόθεση ότι δεν τροποποιείτε ή αναπαράγετε οποιοδήποτε περιεχόμενο χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεσή μας.

ΧΡΟΝΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ
Λαμβάνονται όλα τα εύλογα μέτρα από εμάς για να διασφαλίσουμε ότι αυτός ο ιστότοπος θα λειτουργεί όλη την ημέρα, κάθε μέρα. Ωστόσο, περιστασιακά τεχνικά ζητήματα μπορεί να οδηγήσουν σε κάποιο χρόνο διακοπής λειτουργίας και συνεπώς δεν θα φέρουμε ευθύνη εάν αυτός ο ιστότοπος δεν είναι διαθέσιμος ανά πάσα στιγμή.
Όπου είναι δυνατόν, προσπαθούμε πάντα να προειδοποιούμε εκ των προτέρων για ζητήματα συντήρησης που μπορεί να οδηγήσουν σε διακοπή λειτουργίας του ιστότοπου, αλλά δεν θα είμαστε υποχρεωμένοι να παρέχουμε τέτοια ειδοποίηση.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BLOG

Εγγραφείτε για τα τελευταία νέα, εκδηλώσεις και καλύτερες τιμές.

#mc_embed_signup{background:#fff; καθαρό:αριστερά; γραμματοσειρά:14px Helvetica,Arial,sans-serif; } /* Προσθέστε τις δικές σας αντικαταστάσεις στυλ φόρμας Mailchimp στο φύλλο στυλ του ιστότοπού σας ή σε αυτό το μπλοκ στυλ. Συνιστούμε να μετακινήσετε αυτό το μπλοκ και τον προηγούμενο σύνδεσμο CSS στο HEAD του αρχείου HTML σας. */ Εισαγωγή #mc-embedded-subscribe-form[type=checkbox]{display: inline; width: auto;margin-right: 10px;} #mergeRow-gdpr fieldset label {font-weight: normal;} #mc-embedded-subscribe-form .mc_fieldset{border:none;min-height: 0px;padding-bottom: 0px;}


(function($) {window.fnames = new Array(); window.ftypes = new Array();fnames[0]=’EMAIL‘;ftypes[0]=’email‘;fnames[1]=’NAME‘;ftypes[1]=’text‘;fnames[3]=’ADDRESS‘;ftypes[3]=’address‘;fnames[4]=’PHONE‘;ftypes[4]=’phone‘;fnames[2]=’SOURCE‘;ftypes[2]=’text‘;}(jQuery));var $mcj = jQuery.noConflict(true);

Ξενοδοχείο Dormy House, Willersey Hill, Broadway, Worcestershire WR12 7LF

Το Dormy House Hotel & Spa βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο του Farncombe Estate, ψηλά πάνω από το εκπληκτικό χωριό Broadway στο Cotwolds.
 
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ τον ΦΑΡΝΚΟΜΠ
Το ψάρι
Φόχιλ Έπαυλη

Dormy House Hotel & Spa
Hangouts στην πλαγιά του λόφου

ΚΑΤΑΛΥΜΑ
Δωμάτια
Σουίτες
Σουίτες με υδρομασάζ

ΦΑΓΗΤΟ
Ο πίσω κήπος
Το υπόστεγο
MO

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Τοποθεσία

ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ
Spa Days
Θεραπείες

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ
Δραστηριότητες
Πραγματα να κανεις

ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ
Γάμοι
Νέος χρόνος
Αποκλειστική χρήση

The post Ο Martin Burge Joins Farncombe εμφανίστηκε πρώτα στο Dormy House Hotel.

Schreibe einen Kommentar