Ο Larry Chen αναλαμβάνει το S2000 Type R από κοντά

0
Ο Larry Chen αναλαμβάνει το S2000 Type R από κοντά

Ο Larry Chen επισκέφτηκε το Evasive Motorsports για να δει καλύτερα το απίστευτο S2000 Type R.Εκσυγχρονισμένο αλλά αναγνωρίσιμο

Η βασική προϋπόθεση γύρω από αυτή τη συγκεκριμένη κατασκευή ήταν να δημιουργηθεί ένα S2000 που είναι μια μοντέρνα άποψη για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει ένα νέο Type R, αν και διατηρώντας ταυτόχρονα την αρχική γοητεία του αυτοκινήτου. Ως εκ τούτου, το αυτοκίνητο είναι άμεσα αναγνωρίσιμο ως S2000, αν και με την πρώτη ματιά, θα μπορούσε κανείς απλώς να σκεφτεί ότι είναι ένα ελαφρώς τροποποιημένο παράδειγμα από το εξωτερικό.

Ιδανική Έκδοση

«Το S2000 είναι ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα οδηγού που έχουν κατασκευαστεί ποτέ», είπε Μάικ Τσανγκ, Συμπρόεδρος του Evasive Motorsports. «Με 20 χρόνια εμπειρίας στο συντονισμό της πλατφόρμας για δρόμους και αγώνες, είχαμε ένα όραμα να εκσυγχρονίσουμε το roadster και να δημιουργήσουμε την ιδανική μας εκδοχή του τι θα μπορούσε να είναι ένα S2000 Type R».

Κάνοντας Αλλαγές

Αυτή η διαδικασία περιλάμβανε, όπως θα μπορούσε κανείς να φανταστεί, την αντικατάσταση του αρχικού F20C Ι-4 με ένα K20C1 λαμβάνονται από το Civic Type R τελευταίας γενιάς, καθώς και από τη νεότερη έκδοση. Ωστόσο, αυτό δεν ήταν εύκολη δουλειά και απαιτούσε από το Evasive να κάνει αρκετές αλλαγές για να εφαρμόσει ο εγκάρσια τοποθετημένος κινητήρας στη διαμήκη θέση του κινητήρα, όπως να γυρίσει τη θέση του σώματος του γκαζιού έτσι ώστε να κοιτάζει προς τα εμπρός.

Μοντέρνο Κλασικό

Το εσωτερικό έχει αποκτήσει τη δική του μοντέρνα αναμόρφωση, μια διαδικασία που εξελίχθηκε επαναφέροντας το ταμπλό και τις πόρτες σε απαλό Alcantara με κόκκινες ραφές και προσθήκη Κάρτες πόρτας EVS Tuning από ανθρακονήματα, μπάκετ καθίσματα από ανθρακονήματα Recaro Podium, σουέτ τιμόνι Momo και οθόνη MoTeC C127.

Αναβαθμισμένο Εξωτερικό

Τελειωμένο σε μια λεπτή απόχρωση μεταγλωττισμένη NH-0 Championship White, αυτό το εκσυγχρονισμένο S2000 είναι εξοπλισμένο με τον μπροστινό προφυλακτήρα Honda 20th Anniversary Edition, τις προεκτάσεις του προφυλακτήρα και τα φαρδιά φτερά της Evasive, ένα χείλος από ανθρακονήματα, το πίσω φτερό από ανθρακονήματα, τους πλαϊνούς καθρέφτες Spoon Sports και μια κουκούλα από ανθρακονήματα, πορτμπαγκάζ , και κάλυμμα tonneau.

>>Λάβετε μέρος στη συζήτηση για το Evasive S2000 Type R εδώ στο S2Ki.com.

Τρομακτικό έργο

Ρίξτε μερικές αναβαθμίσεις ανάρτησης όπως π.χ Κόιλερ KW Clubsport, ράβδοι ταλάντωσης Eibach, φρένα Brembo και σφυρηλατημένοι τροχοί 18×9 EVS Tuning 52R, και έχετε ένα αρκετά προσεγμένο πακέτο που συνδυάστηκε με σοβαρές προθέσεις – να φτιάξετε ένα αυτοκίνητο που θα μπορούσε πολύ καλά έχουν συναρμολογηθεί από την ίδια τη Honda. Περιττό να πούμε ότι ο Evasive ολοκλήρωσε αυτό το τρομακτικό έργο με εκπληκτικά χρώματα.

Schreibe einen Kommentar