Παιχνίδι αναζήτησης τριφυλλιού – Teachnet.com

0
Παιχνίδι αναζήτησης τριφυλλιού – Teachnet.com

Ο Ian McCall έχει σχεδιάσει δύο υπέροχες ασκήσεις που είναι εξαιρετική πρακτική για μικρότερα παιδιά και διασκέδαση για παιδιά όλων των ηλικιών. Ήμασταν αρκετά ενθουσιασμένοι με το δικό του Παιχνίδι Clover Patch Searchόπου ξεφυλλίζεις ανάμεσα σε τετράγωνες φωτογραφίες για να βρεις τα τριφύλλια, και ίσως και ένα τετράφυλλο!

Μπορείτε να το προσφέρετε ως δραστηριότητα Take 5, μια διασκεδαστική ανταμοιβή για μια καλή δουλειά και λίγο ελεύθερο χρόνο. Εάν έχετε Smart Board ή προβολέα, κάντε έναν μικρό ανταγωνισμό για να δείτε ποιος μπορεί να βρει πιο γρήγορα τριφύλλια. Εξετάστε το ενδεχόμενο να αντιστοιχίσετε ονόματα σε καθέναν από τους χώρους του πλέγματος, ώστε οι μαθητές να μπορούν να καλέσουν τη θέση ενός ευρήματος. Εδώ είναι ένας τρόπος για να το κάνετε αυτό:

  • Επισκεφτείτε το παιχνίδι Clover Search κάνοντας κλικ εδώ.
  • Αλλάξτε το μέγεθος του παραθύρου του προγράμματος περιήγησής σας για να δημιουργήσετε ομοιόμορφες σειρές και στήλες με τριφύλλια. Η ρύθμιση του παιχνιδιού για 24 τριφύλλια σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε 6×5 στήλες ή 5×6, 8×3 ή ακόμα και 16×2. Ζητήστε από τους μαθητές σας να επιλέξουν και ρωτήστε τους εάν μια συγκεκριμένη διαμόρφωση είναι πιο εύκολη για αυτούς όταν κυνηγούν τριφύλλι.
  • Ονομάστε τις στήλες με τη σειρά: A, B, C, D, E…
  • Ονομάστε τις σειρές με τη σειρά: 1, 2, 3, 4, 5…
  • Ανεβάστε το παιχνίδι σε μια οθόνη ώστε να μπορεί να δει όλη η τάξη. Η δεύτερη στήλη, η τρίτη σειρά προς τα κάτω θα είναι „B3“ και ούτω καθεξής, διευκολύνοντας τους μαθητές να καθορίσουν μια τοποθεσία.

Η κύρια σελίδα για τον ιστότοπο περιλαμβάνει επίσης συνδέσμους προς „συμβουλές αναζήτησης“ και έναν διασκεδαστικό χάρτη γεωγραφικών ετικετών όπου οι άνθρωποι έχουν „επισημάνει“ τα τριφύλλια που βρήκαν. Τέλος, ο Mr. McCall έχει επίσης ένα όμορφο παιχνίδι ταιριάσματος που χρησιμοποιεί μερικές αεροφωτογραφίες από τις καλλιέργειες του Κάνσας, που θυμίζουν το τριφύλλι, Τυχαία γεννήτρια αγροκτημάτων του Κάνσας. Βρείτε το ταίρι για την επιλεγμένη φωτογραφία ανάμεσα σε πολλές παρόμοιες φωτογραφίες. Είναι άλλο ένα υπέροχο παιχνίδι να παίζεις μόνος ή με μια ομάδα.

Παίξτε το παιχνίδι αντιστοίχισης Random Kansas Farm Generator εδώ.

Παίξτε το παιχνίδι αναζήτησης Clover Patch εδώ.

Schreibe einen Kommentar