Παρέχετε στους μαθητές σας δεξιότητες επιτυχίας –

5
Παρέχετε στους μαθητές σας δεξιότητες επιτυχίας –

Αυτό το άρθρο είναι σε συνεργασία με το Skills4Students.

Τι βοηθά έναν μαθητή να πετύχει στο κολέγιο και στη ζωή του έναντι ενός άλλου; Γιατί ένας μαθητής φαίνεται να έχει ετοιμότητα καριέρας ή κολεγίου, αλλά άλλοι φαίνονται χαμένοι; Είναι γνώση; Διάνοια? Βαθμοί? Ή μήπως είναι κάτι άλλο; Σύμφωνα με διάφορες έρευνες κολεγίων και εργοδοτών, το βασικό συστατικό είναι οι soft skills. Οι μαλακές δεξιότητες είναι δεξιότητες που βοηθούν τους ανθρώπους να αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλον και τον εαυτό τους. Ορισμένες μελέτες δείχνουν ότι αυτές οι μυστηριώδεις ήπιες δεξιότητες αποτελούν το 75% της επαγγελματικής επιτυχίας και η εύρεση ατόμων που τις κατέχουν μπορεί να είναι δύσκολη. Εκεί είναι όπου το Skills4Students και το Δεξιότητες επιτυχίας για χριστιανούς μαθητές Μαθήματα βίντεο και δέσμη βιβλίων εισέλθετε ως πρόγραμμα σπουδών χριστιανικού σχολείου για να γεφυρώσετε αυτό το χάσμα.

Εκμάθηση Soft Skills

Ο Cary J. Green, Ph.D., διδάσκει αυτό που αποκαλεί Soft Skills Synergy. Αυτός ο συνδυασμός δεξιοτήτων προς τα μέσα και προς τα έξω βοηθά τους μαθητές να είναι οι καλύτεροι μαθητές που μπορούν να γίνουν και, ακόμη πιο σημαντικό, να επιτύχουν ως ενήλικες.

Αυτό το χριστιανικό πρόγραμμα ξεκινά από εκεί που πρέπει να ξεκινούν όλα τα χριστιανικά προγράμματα -με τον Χριστό. Στη συνέχεια, προχωρά για να βοηθήσει τους μαθητές να γνωρίσουν τον εαυτό τους. Ποια είναι τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους και πώς πρέπει να διαχειριστούν αυτές τις αδυναμίες; Στη συνέχεια μιλάει για τη σημασία της ισορροπίας και των σχέσεων, που οδηγεί στο πώς να χτίσετε μεγάλες, ισορροπημένες ομάδες. Αυτό το πρόγραμμα ασχολείται επίσης με τις δεξιότητες κριτικής σκέψης, την υπευθυνότητα και την απόκτηση μέντορα.

Δεξιότητες για την επιτυχία

Το μάθημα παίρνει επίσης αυτές τις μαλακές δεξιότητες και τις μεταφράζει σε δεξιότητες μελέτης. Ασχολείται με το πώς να αποφύγετε την αναβλητικότητα, πώς να δημιουργήσετε τον εαυτό σας για να είναι σπουδαίος μαθητής στην τάξη και πώς να διαβάζει για κατανόηση. Το μάθημα πραγματεύεται αυτές τις δεξιότητες μέσα από το πρίσμα της πίστης και της εν Χριστώ ταυτότητας. Γρήγορα παραδεχτείτε τα λάθη και πολλά άλλα.

Αυτό το πολύ ισχυρό πρόγραμμα είναι ένα μάθημα βίντεο σε συνδυασμό με ένα φυσικό βιβλίο. Το διαδικτυακό στοιχείο έχει τα εξής:

  • Τα μαθήματα βίντεο έχουν επίσης εκδόσεις ήχου, ώστε ο μαθητής να μπορεί να ακούει εν κινήσει.
  • Το πακέτο περιλαμβάνει τη Λήψη eBook, ώστε να μπορείτε να ανατρέξετε στο βιβλίο στον υπολογιστή ή το tablet σας. Αυτό το eBook είναι το ίδιο Δεξιότητες επιτυχίας για το γυμνάσιο, το κολέγιο και την καριέρα λαμβάνετε σε χαρτόδετο έντυπο.
  • Λήψη βιβλίου εργασίας εφαρμογής
  • Λήψη οδηγού μελέτης της Αγίας Γραφής
  • Χαρτοφυλάκιο μαθητών γρήγορης εκκίνησης: Αυτό καθοδηγεί τους μαθητές στη δημιουργία των δικών τους χαρτοφυλακίων που παρουσιάζουν τις εμπειρίες και τις προσπάθειές τους.
  • Λήψεις ήχου (MP3) των βίντεο
  • Διαφάνειες

Αυτό το πλήρες μάθημα περιέχει 14 κεφάλαια και μπορεί να θεωρηθεί ως πλήρης τάξη εξαμήνου γυμνασίου στο σπίτι. Η επιτυχημένη ηγεσία και οι δεξιότητες ανθρώπων είναι πολύ σημαντικές και θα βοηθήσουν κάθε μαθητή πέρα ​​από τα επίσημα χρόνια εκπαίδευσης.

Το πλήρωμα έλαβε το πλήρες διαδικτυακό μάθημα και το φυσικό βιβλίο. Διαβάστε τις κριτικές τους κάνοντας κλικ στους παρακάτω συνδέσμους.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στη Jacqueline of Homeschool Hangout για τη συγγραφή αυτού του εισαγωγικού άρθρου.


Schreibe einen Kommentar