Πληρώνεστε για να παρακολουθείτε ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και πολλά άλλα!

6
Πληρώνεστε για να παρακολουθείτε ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και πολλά άλλα!

Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συνδέσμους συνεργατών, αλλά προτείνω μόνο ιστότοπους που έχω ερευνήσει, εμπιστευτώ ή χρησιμοποιώ προσωπικά.

Σας αρέσει να παρακολουθείτε ταινίες στο Netflix, στο Amazon Prime, στην καλωδιακή τηλεόραση ή σε τοπικά κανάλια; Μπορείτε να μετατρέψετε το χόμπι σας σε παρέα ή συναυλία. Υπάρχουν πραγματικές εταιρείες που θα σας πληρώσουν σε μετρητά ή/και δωρεάν δωροκάρτες για να παρακολουθήσετε όμορφα βίντεο. Μπορείτε να τα παρακολουθήσετε από το smartphone, το tablet ή τον υπολογιστή σας.

Για να κερδίσετε χρήματα παρακολουθώντας βίντεο, πρέπει να γίνετε μέλος αυτών των εταιρειών. Είναι εντελώς δωρεάν να το κάνετε. Θα κερδίζετε πραγματικά μετρητά ή πόντους για κάθε βίντεο που παρακολουθείτε. Έτσι, στον ελεύθερο χρόνο σας, μη διστάσετε να παρακολουθήσετε και να μεταδώσετε νέα και επερχόμενα βίντεο με μετρητά ή δωρεάν δωροκάρτες.

Αν σας αρέσει η ιδέα να πληρώνεστε για να παρακολουθείτε βίντεο στο διαδίκτυο, διαβάστε αυτήν την ανάρτηση Παρακολουθήστε απεριόριστα βίντεο με πραγματικά μετρητά.

 1. Volkno – Αυτή η εταιρεία θα σας δώσει πόντους ή Flow που μπορείτε να εξαργυρώσετε δωρεάν δωροκάρτες Amazon για να παρακολουθήσετε τρέιλερ νέων ταινιών που διατίθενται στο Netflix και στο Amazon Prime. Η Volkno σάς πληρώνει επίσης για να παρακολουθείτε βιντεοπαιχνίδια, τηλεοπτικές εκπομπές και άλλα. Βαθμολογείτε τα τρέιλερ στο διαδίκτυο ενώ τα παρακολουθείτε με emoji για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας για να κερδίσετε ροή ή πόντους.
 2. Κερδοφόρα – Παρακολουθήστε απεριόριστα βίντεο με το Earnably για να κερδίσετε πόντους που μπορείτε να εξαργυρώσετε για μετρητά PayPal ή δωρεάν δωροκάρτες από πολλούς δημοφιλείς πωλητές λιανικής. Αυτή η εταιρεία έχει διάφορες κατηγορίες βίντεο που περιλαμβάνουν μουσική, κατοικίδια, μαγειρική, βίντεο παιχνιδιών και πολλά άλλα. Είναι ανοιχτό σε όλο τον κόσμο και πληρώνει γρήγορα.
 3. Νταμπλ – Μπορείτε να κάνετε λήψη αυτής της δωρεάν εφαρμογής στη συσκευή σας Apple ή Android από το Google Play ή το App Store. Μπορείτε να κερδίσετε δωρεάν δωροκάρτες για να παρακολουθήσετε διαφημίσεις σχετικά με νέα νέα προϊόντα και αντικείμενα απευθείας από το smartphone σας. Μπορείτε επίσης να κερδίσετε για να κάνετε άλλες απλές εργασίες με το Dabbl. Για να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με το πώς λειτουργεί το Dabbl, διαβάστε αυτήν την ανάρτηση.
 4. Τηλεόραση κρυψώνα – Αυτή η εταιρεία έχει ενδιαφέροντα βίντεο μεγάλης διάρκειας και σύντομης διάρκειας που σας διδάσκουν πώς να σχεδιάζετε, να προετοιμάζετε ορισμένα φαγητά, να σας δείχνουν πώς να παίζετε παιχνίδια στρατηγικής, να έχει κριτικές για νέα οχήματα, διασκεδαστικά βίντεο και πολλά άλλα. Μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους που κερδίζετε παρακολουθώντας βίντεο για δωρεάν δωροκάρτες στο Amazon, το Whole Foods, το Spotify, το CVS, το Kohl’s, το Target και πολλά άλλα.
 5. InstaGC – Χρησιμοποιήστε το InstaGC για να κερδίσετε χρήματα, παρακολουθήστε viral βίντεο, ψυχαγωγικά βίντεο για τις αγαπημένες σας διασημότητες, βίντεο βελτίωσης σπιτιού και πολλά άλλα. Μπορείτε επίσης να κερδίσετε για λήψη εφαρμογών, προβολή διαφημίσεων κ.λπ. Ανοιχτό σε όλο τον κόσμο. Αυτό το βίντεο δείχνει ότι μπορείτε να κάνετε εξαργύρωση πολλές φορές την ημέρα με το InstaGC. Παρακαλούμε δείτε το παρακάτω και μην ξεχάσετε να εγγραφείτε
 6. Swagbucks – Το Swagbucks είναι μια πολύπλευρη υπηρεσία πληρωμής στον ιστότοπο με διάφορες εργασίες που αποφέρουν χρήματα, συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης βίντεο. Μπορείτε να πληρώνεστε για να παρακολουθείτε Netflix και άλλα βίντεο με το τηλέφωνό σας όταν κατεβάζετε την εφαρμογή τους για κινητά. Μπορείτε να εξαργυρώσετε τα Swagbucks σας για δωρεάν δωροκάρτες ή μετρητά.
 7. MyPoints – Το MyPoints κυκλοφορεί για περισσότερα από 20 χρόνια και πληρώνει τους χρήστες του Διαδικτύου για να παρακολουθούν βίντεο και άλλες εύκολες εργασίες. Μπορείτε επίσης να κερδίσετε χρήματα για να εξοικονομήσετε χρήματα και σε είδη παντοπωλείου.
 8. Πίνακας Nielsen & Computer – Μπορείτε να κερδίσετε χρήματα ενώ παρακολουθείτε βίντεο στο τηλέφωνο, το tablet ή/και τον υπολογιστή σας κατεβάζοντας αυτήν τη δωρεάν εφαρμογή. Επίσης, λαμβάνετε δωρεάν δωροκάρτες, συμμετοχές σε κληρώσεις 10.000 $ και πιθανότητες να κερδίσετε περισσότερα με άμεσο παιχνίδι.
 9. Γρήγορες ανταμοιβές – Το Quick Rewards θα σας πληρώσει για να παρακολουθήσετε γρήγορα διαδικτυακά βίντεο με την πολιτική μη ελάχιστης εξαργύρωσης για το PayPal. Μπορείτε επίσης να κερδίσετε για να παίξετε παιχνίδια, να ολοκληρώσετε προσφορές κ.λπ.
 10. Αρπάξτε πόντους – Θα κερδίσετε δωροκάρτες ή μετρητά για να παρακολουθήσετε βίντεο με διαφημίσεις. Η Grab Points έχει μερικούς παρόχους με τους οποίους συνεργάζονται για να σας βοηθήσουν να κερδίσετε πραγματικά χρήματα παρακολουθώντας όμορφα βίντεο στον ελεύθερο χρόνο σας.
 11. Βραβεία πόντων – Τα βραβεία πόντων θα σας πληρώσουν για να εγγραφείτε και να παρακολουθήσετε βίντεο με τρόφιμα, βίντεο DIY και πολλά άλλα. Οι πληρωμές γίνονται μέσω PayPal, Payoneer, Skrill, Netflix και άλλων δωρεάν καρτών δώρου.

Schreibe einen Kommentar