Πληρώνεστε 800 $ την εβδομάδα για να παρέχετε Ημερομηνίες λήξης COVID-19

5
Πληρώνεστε 800 $ την εβδομάδα για να παρέχετε Ημερομηνίες λήξης COVID-19

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να εργάζεστε από το σπίτι και να πληρώνεστε 20 $ την ώρα για να παρέχετε τις ημερομηνίες λήξης για τα εμβόλια COVID-19; Αυτή είναι μια νόμιμη ευκαιρία για εργασία από το σπίτι για την οποία έμαθα για πρώτη φορά το 2022. Αυτή η δημοφιλής εργασία από το σπίτι επιστρέφει ξανά το 2023 και μπορείτε να κάνετε αίτηση σήμερα.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο σχετικά με τη συγκεκριμένη εργασία από την εργασία στο σπίτι και άλλες εταιρείες που προσλαμβάνουν παρακάτω.

Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συνδέσμους συνεργατών, αλλά προτείνω μόνο ιστότοπους που έχω ερευνήσει, εμπιστευτώ ή χρησιμοποιώ προσωπικά.

Πριν υποβάλετε αίτηση για αυτή τη θέση, βεβαιωθείτε ότι έχετε πρόσβαση στα ακόλουθα στοιχεία.

  • σύνδεση στο Internet
  • Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
  • Ένας καθορισμένος χώρος για εργασία στο σπίτι σας

Ποιος προσλαμβάνει για αυτή τη θέση;

Kelly Connect. Συμβάζουν απομακρυσμένους εργαζόμενους για να εργαστούν από το σπίτι για την Apple και άλλους πελάτες. Προσλαμβάνουν επίσης υποψηφίους για να εργαστούν από το σπίτι παρέχοντας τις ημερομηνίες λήξης για τα εμβόλια COVID-19 σε βάση πλήρους απασχόλησης.

Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με το Kelly Connect που ήταν παλαιότερα γνωστό ως Kelly Services, διαβάστε αυτήν την ανάρτηση για να αποκτήσετε μια εμπιστευτική άποψη για την εταιρεία και πώς είναι πραγματικά να εργάζεστε για αυτούς.

Ποια είναι τα εργασιακά καθήκοντα;

Θα είστε υπεύθυνοι για την παροχή υπηρεσιών πρώτης γραμμής πελατών σε εγχώριους και εσωτερικούς πελάτες σε καθημερινή βάση. Αυτές οι αλληλεπιδράσεις πρέπει να αντιμετωπίζονται με επαγγελματικό και έγκαιρο τρόπο ώστε να διασφαλίζεται η συμμόρφωση. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι θα έχετε άμεση επικοινωνία με εξωτερικούς πελάτες, νοσοκομεία, διανομείς και εσωτερικούς πελάτες. Αλλά το κύριο καθήκον εργασίας σας είναι να προσδιορίσετε και να κοινοποιήσετε την ημερομηνία λήξης του προϊόντος για το εμβόλιο COVID-19 στους πελάτες. Πρόσθετα καθήκοντα εργασίας ενδέχεται να απαιτήσουν από εσάς να ειδοποιήσετε τα μέρη για ενημερώσεις και αλλαγές ή αιτήματα υπηρεσιών.

Ποια είναι τα προσόντα εργασίας;

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση για αυτή τη θέση πρέπει να έχουν Απολυτήριο Λυκείου ή ισοδύναμο. Θα χρειαστείτε επίσης 1-3 χρόνια εμπειρία στην εξυπηρέτηση πελατών. Στην περιγραφή της θέσης εργασίας, η Kelly Connect αναζητά συγκεκριμένα άτομα που διαθέτουν καλές δεξιότητες ακρόασης, προφορικής και γραπτής επικοινωνίας. Πρέπει επίσης να είστε προσανατολισμένοι στην απόδοση με καλές δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων. Οι επιθυμητοί υποψήφιοι πρέπει να κατανοούν τις καθημερινές ευθύνες και να επιδεικνύουν ευελιξία.

Πόσο καιρό θα κρατήσει αυτή η δουλειά;

Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος πόσο ακριβώς θα διαρκέσει αυτή η δουλειά. Ξέρω ότι είναι πλήρους απασχόλησης και υποψιάζομαι ότι θα διαρκέσει όσο υπάρχει ανάγκη.

Θα χρειαστώ έναν υπολογιστή για να εργαστώ από το σπίτι για την Kelly Connect;

Η Kelly Connect δεν αναφέρει στην περιγραφή της εργασίας τι είδους υπολογιστή ή εξοπλισμό θα χρειαστείτε. Είναι γνωστό ότι παρέχουν και σας στέλνουν τον υπολογιστή και τον εξοπλισμό σας. Δεν είμαι σίγουρος αν αυτό ισχύει για αυτή τη δουλειά, αλλά είναι μια πιθανότητα. Μπορείτε να βρείτε πάνω από 100 εργοδότες που θα σας δώσουν έναν δωρεάν υπολογιστή για να εργαστείτε από το σπίτι σε αυτήν τη σελίδα.

Πώς μπορώ να κάνω αίτηση για αυτήν την εργασία από τη θέση του σπιτιού;

Μπορείς Κάντε κλικ ΕΔΩ να κάνετε αίτηση για εργασία από το σπίτι παρέχοντας τις ημερομηνίες λήξης του COVID-19 για τους πελάτες.

Η Kelly Connect έχει άλλες διαθέσιμες δουλειές από το σπίτι;

Ναί. Στην πραγματικότητα, έχουν μια ενότητα μόνο για εικονικές θέσεις στην επίσημη ιστοσελίδα τους στις παρακάτω κατηγορίες.

  • Δίγλωσση Τεχνική Υποστήριξη – Κάτοικοι Καναδά
  • Αναλυτές γραφείου IT Service
  • Τεχνική βοήθεια
  • Ειδικοί δέσμευσης μελών
  • Αντιπρόσωποι Εξυπηρέτησης Επενδυτών

Εάν δεν βλέπετε κάποια ευκαιρία που σας ενδιαφέρει, ελέγχετε περιοδικά τον ιστότοπό τους για νέες αγγελίες εργασίας από το σπίτι. Αν γνωρίζετε κάποιον που θα ήθελε να κάνει αυτή τη δουλειά από το σπίτι, μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση μαζί του. Μη διστάσετε να επιστρέψετε και να επισκεφθείτε τη σελίδα εβδομαδιαίας εργασίας και το αρχική σελίδα για νέες ευκαιρίες εργασίας από το σπίτι σε διάφορες κατηγορίες.

Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε στην Ομάδα μας στο Facebook Workersonboard Community για ολοκαίνουργιες εργασίες από το σπίτι που δημοσιεύονται καθημερινά.

Schreibe einen Kommentar