Πράγματα που δεν αγοράζω πια από το κατάστημα

0
Πράγματα που δεν αγοράζω πια από το κατάστημα

από το Texas Homesteader ~

Υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν αγοράζω πλέον από το κατάστημα. Συνήθως μπορώ να τα καταφέρω (πολύ ωραία, στην πραγματικότητα) με αυτό που έχω ήδη εδώ στο σπίτι. Βρήκα ότι απλά χρειάστηκε να κοιτάξω τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο.

Ελάτε να δείτε τι δεν αγοράζω πλέον στο κατάστημα.

Πράγματα που δεν αγοράζω πλέον από το κατάστημα - σακούλες σκουπιδιών, καθαριστικά, μείγματα κ.λπ. #TexasHomesteader

Πράγματα που δεν αγοράζω πια στο κατάστημα

Όλο και περισσότερο βρίσκω τρόπους να αρκούμαι σε αυτά που ήδη έχω. Μερικά πράγματα που δεν χρειάζεται πλέον να αγοράσω:

   • Προιόντα καθαρισμού,

   • Σακούλες σκουπιδιών,

   • Χαρτοπετσέτες,

   • Μείγματα κέικ,

   • Μπισκότα,

   • Γιαούρτι,

   • …Πολύ περισσότερο!

Όσο περισσότερο μαθαίνω να κάνω για τον εαυτό μου, τόσο πιο εύκολα το βρίσκω. Και όσο πιο εύκολο είναι, τόσο πιο συχνά μπορώ να μείνω έξω από το κατάστημα.

Καλό για την υγεία μου, τον προϋπολογισμό μας ή τη γη. Ή και τα τρία μερικές φορές!

Συχνά αναρωτιέμαι: «Έχω ήδη κάτι εδώ στο σπίτι που θα αντικαταστήσει αυτό το πράγμα που αγόραζα;»

Είναι εύκολο να χρησιμοποιήσετε αυτές τις συμβουλές για να εξοικονομήσετε χρήματα. #TexasHomesteader

Η απάντηση είναι όλο και περισσότερα – ΝΑΙ! Αλλά το θέμα είναι ότι είναι πολύ εύκολο να γίνει. Απλώς χρειάζεται προσοχή για να αντικατασταθούν μέρη.

Οι μεγαλύτεροι τρόποι με τους οποίους μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτό που ήδη έχουμε για να καλύψω μια ανάγκη χωρίς να πάω στο κατάστημα είναι:

Τα επαγγελματικά καθαριστικά αντικαταστάθηκαν με σπιτικά καθαριστικά

Έχω συμπεριλάβει μια αρκετά πλήρη λίστα με τους πιο φυσικούς τρόπους με τους οποίους διατηρώ το σπίτι μας καθαρό στο κάτω μέρος αυτής της ανάρτησης ή κάνοντας κλικ στο κουμπί παρακάτω. Σας ενθαρρύνω να το ελέγξετε.

Όλες οι καλύτερες θέσεις καθαρισμού μας. #TexasHomesteader

Όπως οι περισσότεροι άνθρωποι, συνήθιζα να έχω μια μεγάλη αποθήκη καθαριστικών κάτω από τους νεροχύτες της κουζίνας και του μπάνιου μου.

Είχα καθαριστικά τουαλέτας, καθαριστικά τζαμιών και καθαριστικά δαπέδου πλακιδίων. Φαίνεται ότι υπήρχαν καθαριστικά ειδικά σχεδιασμένα για τον καθαρισμό μόνο ενός συγκεκριμένου τύπου επιφάνειας.

Καθαριστικά με χημικά. Υπάρχουν πολλοί εύκολοι τρόποι για να αντέξετε αυτό που έχετε, κρατώντας σας μακριά από τα καταστήματα. Καλό για το περιβάλλον, καλό για το πορτοφόλι σας! #TexasHomesteader

Πραγματικά δεν το σκέφτηκα ποτέ, απλώς σήκωσα τυφλά το καθένα και το έβαλα στο καλάθι αγορών μου καθώς χόρευα στους διαδρόμους ονειρευόμενος το αστραφτερό καθαρό σπίτι στο άμεσο μέλλον μου.

Στη συνέχεια η πραγματικότητα διαδραματίζεται… ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ??!? Διαφορετικό καθαριστικό για κάθε μεμονωμένη επιφάνεια;

Άρχισα λοιπόν να μαθαίνω για πιο βασικούς και φυσικούς τρόπους για να κρατάμε το σπίτι μας καθαρό.

Αυτές τις μέρες για να πάρω τα καθαριστικά του σπιτιού μου δεν χρειάζεται να πάω σε κατάστημα. Στην πραγματικότητα, δεν χρειάζεται να κοιτάξω πέρα ​​από το δικό μου ντουλάπι κουζίνας.

 • Σπιτικά μη τοξικά καθαριστικά

Σωστά, όλα μου Σπιτικά Καθαριστικά είναι μη τοξικά και ασφαλή! Ποια είναι τα μυστικά μου όπλα; (οι παρακάτω σύνδεσμοι θα σας οδηγήσουν σε περισσότερες πληροφορίες)

Σαπούνι & Νερό πιάτωνΣπιτικό καθαριστικό σαπουνιού κοπής λίπους για ένα καθαρό σπίτι με μηδενικά απόβλητα. #TexasHomesteader – Αναμειγνύεται σε επαναχρησιμοποιημένο μπουκάλι ψεκασμού για πιάτα, πάγκους από γρανίτη και δύναμη κοπής λίπους στις εστίες μαγειρέματος και πολλά άλλα.

Ένα απλό κόλπο για να κάνετε τα παράθυρα και τους καθρέφτες να αστράφτουν και να μην αφήνουν ραβδώσεις. #TexasHomesteaderΑπλό Σπιτικό Καθαριστικό τζαμιών – Χρησιμοποιώντας ξύδι και τσαλακωμένη ασπρόμαυρη εφημερίδα. Έχει σαν αποτέλεσμα μια λάμψη χωρίς ραβδώσεις!

Μπάνιο με μπανιέρα, δάπεδο με πλακάκια, γυάλινο ντους. #TexasHomesteaderΜη τοξικά καθαριστικά μπάνιουΜαγειρική σόδα Οι ήπια λειαντικές ιδιότητες θα καθαρίσουν τον νεροχύτη ή τη λεκάνη της τουαλέτας με αστραφτερή λάμψη. Το ξύδι θα καθαρίσει το σαπουνάκι, τους καθρέφτες και τα πλακάκια καθώς και θα απολυμάνει τη λεκάνη της τουαλέτας.

Το σπιτικό μου διάλυμα καθαρισμού χαλιών ήταν επιτυχές στην αφαίρεση λεκέδων από κατοικίδια, ακόμη και ένας επαγγελματίας καθαριστής χαλιών δεν μπορούσε να αφαιρέσει. #TexasHomesteaderΣπιτικό Καθαριστικό χαλιώνΧρησιμοποιώντας αλάτι, νερό και αποσταγμένο λευκό ξύδι κατάφερα να αφαιρέσω ακόμα και τους πιο σκληρούς λεκέδες για κατοικίδια.


Επαναφορά σακούλες για ΔΩΡΕΑΝ σακούλες σκουπιδιών!

Οι σακούλες απορριμμάτων είναι ένα άλλο πράγμα που δεν χρειάζεται πλέον να αγοράσω από το κατάστημα. Δεδομένου ότι τώρα αγοράζουμε λιγότερα κουτιά, κουτιά και μείγματα ευκολίας, η παραγωγή απορριμμάτων μας έχει μειωθεί δραστικά.

Αλλά παρόλο που αποφεύγω τα πλαστικά, εξακολουθούν να υπάρχουν πλαστικές σακούλες που ούτως ή άλλως μπαίνουν αυτόματα στο σπίτι μας. Πράγματα όπως το οικογενειακό μας πακέτο με χαρτί υγείας ή περιτυλίγματα τροφίμων και άλλα τέτοια.

Έτσι, αν το πλαστικό πρόκειται να μπει στο σπίτι μας παρά τις καλές μου προσπάθειές, τουλάχιστον θα φροντίσω να επαναχρησιμοποιηθούν. Και θα τα χρησιμοποιήσω για να αντικαταστήσω ένα πλαστικό αντικείμενο που αγόραζα – σακούλες σκουπιδιών.

Τώρα επαναχρησιμοποιώ αυτά τα μεγαλύτερα πλαστικά περιτυλίγματα για να επενδύσουν τον μικρό μας κάδο απορριμμάτων.

Επανασχεδιασμένο πλαστικό για κάδο απορριμμάτων. Υπάρχουν πολλοί εύκολοι τρόποι για να αντέξετε αυτό που έχετε, κρατώντας σας μακριά από τα καταστήματα. Καλό για το περιβάλλον, καλό για το πορτοφόλι σας! #TexasHomesteaderΟ κάδος απορριμμάτων μας είναι μικροσκοπικός, οπότε μπορώ να τον βάλω μακριά από το οπτικό μου πεδίο. Αυτό το μικρότερο καλάθι απορριμμάτων χωράει όμορφα μέσα σε ένα μικρό συρτάρι που είχαμε ενσωματώσει σε ένα από τα κάτω ντουλάπια της κουζίνας μας.

Είμαι ενθουσιασμένος που δεν έχω πια έναν μεγάλο, άσχημο, ογκώδη κάδο απορριμμάτων που προσποιείται ότι είμαι ένα μαμούθ διακοσμητικό αντικείμενο στην κουζίνα μου!

Εφόσον κομποστάζω τα υπολείμματα τροφών μου και ανακυκλώνω πλαστικά, όπως κανάτες γάλακτος κ.λπ., αυτό το μικροσκοπικό καλάθι απορριμμάτων χρειάζεται να αδειάζετε μόνο κάθε 1-2 εβδομάδες.


Απλά & Γρήγορα Σπιτικά Επιδόρπια

Δεν αγοράζονται πλέον κέικ, μπισκότα κ.λπ. από το κατάστημα. Αλλά έχω βρει τους πιο γρήγορους και ευκολότερους τρόπους για να το φτιάξω:

Το σπιτικό παγωτό ροδάκινο είναι εύκολο να το φτιάξετε μόνοι σας. #TexasHomesteader

Μπορείτε να δείτε όλα τα αγαπημένα μας επιδόρπια εδώ –> Οι αγαπημένες μας συνταγές και αναρτήσεις για επιδόρπια. #TexasHomesteader


Εύκολα σπιτικά μείγματα ευκολίας

Εμπορικά παραγόμενα είδη ευκολίας χρησιμοποιούνται σπάνια εδώ τώρα. Διαπίστωσα ότι είναι πολύ εύκολο να μαστιγώσω μόνος μου τα είδη ευκολίας.

 • Απλό σπιτικό μείγμα για τηγανίτες

Μου συνταγή τηγανίτας δεν χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να αναμειχθεί από το είδος «προαναμεμιγμένου» σε κουτί ή σακούλα μιας χρήσης.

Σπιτικές τηγανίτες. Υπάρχουν πολλοί εύκολοι τρόποι για να αντέξετε αυτό που έχετε, κρατώντας σας μακριά από τα καταστήματα. Καλό για το περιβάλλον, καλό για το πορτοφόλι σας! #TexasHomesteader

 • Σπιτικό πάγωμα σοκολάτας

Για παράδειγμα, ενθουσιάστηκα όταν έμαθα ότι αυτό που τώρα είναι το απόλυτο μου αγαπημένο παγωμένο φοντάν η συνταγή μπορεί να μαγειρευτεί σε λίγα λεπτά. Και δεν χρειάζεται καν μαγείρεμα!

Το σπιτικό μου παγωμένο σοκολάτα χωρίς μαγειρική ανακατεύεται μέσα σε λίγα λεπτά. #TexasHomesteader

Απλώς τα ανακατεύω όλα μαζί σε μόλις 1 λεπτό! Επιπλέον δεν έρχεται σε μια χοντρή πλαστική μπανιέρα μιας χρήσης. Υπάρχουν πολύτιμα σκουπίδια όταν φτιάχνω μόνος μου αυτό το γρήγορο σπιτικό γλάσο.

 • Γρήγορα σπιτικά μπράουνις σοκολάτας

Μπορώ επίσης να μαστιγώσω τα περισσότερα παρακμιακά μπράουνις εντελώς από την αρχή περίπου τον ίδιο χρόνο που χρειάζεται για να αναμειχθούν τα υγρά συστατικά σε συσκευασμένα υλικά.

Τώρα φτιάχνω όλα τα δικά μου «μίγματα ευκολίας». Τα παρακμιακά μπράουνις σοκολάτας μου αναμειγνύονται σχεδόν ταυτόχρονα με το άνοιγμα ενός κουτιού με τα εμπορικά πράγματα. #TexasHomesteader

Όλα αυτά τα είδη φτιάχνονται με υλικά που έχω ήδη στην κουζίνα μου!

Ο κλωτσιός εδώ (και πιστέψτε με αυτό είναι σημαντικό):

Δεν χρειάζεται περισσότερος χρόνος από ό,τι αναμειγνύεται η «ευκολία»!

Επιπλέον, αυτά είναι συστατικά που αναγνωρίζω και μπορώ να τα προφέρω, σε αντίθεση με μερικά από τα παράξενα συστατικά σε ένα κουτί προπαρασκευασμένου μείγματος.

Και με σημαντικά μικρότερο κόστος τόσο από οικονομική όσο και από περιβαλλοντική άποψη.


 • Απλά σπιτικά μείγματα καρυκευμάτων

Αυτό το σπιτικό καρύκευμα πρωινού μετατρέπει το κανονικό χοιρινό κιμά σε λουκάνικο πρωινού. #TexasHomesteader

Οποιοσδήποτε αριθμός σπιτικών μιγμάτων καρυκευμάτων μπορεί να αναμειχθεί γρήγορα, ναι!

Πώς μπορώ ΕΣΕΙΣ Μείνετε έξω από το κατάστημα;

Τώρα δεν πετάω πέτρες. Κάποτε αγόρασα επίσης τη νοοτροπία ευκολίας και δεν σκέφτηκα πραγματικά την ίδια τη διαδικασία.

Μόλις προκάλεσα τον εαυτό μου να παράσχω τα πράγματα που συνήθως αγόραζα στο κατάστημα, ανακάλυψα πόσο απίστευτα εύκολο ήταν.

Το μπόνους;

Λιγότερες διαδρομές στο κατάστημα για είδη οικιακής χρήσης και συνταγών.

Λιγότερα σκουπίδια από είδη ευκολίας.

Περισσότερα χρήματα στην τσέπη μου – το σπιτικό είναι ΠΟΛΥ φθηνότερο!

Δοκιμάστε το – θα εκπλαγείτε ευχάριστα!

~TxH~

Αυτή η ανάρτηση κατηγοριοποιήθηκε σε

Με ετικέτα Μια πλήρης λίστα όλων των αντικειμένων μας για μηδενικά απόβλητα. #TexasHomesteader Όλες οι αναρτήσεις που φτιάχνετε μόνοι σας. #TexasHomesteader Μια λίστα με όλες τις αναρτήσεις μας για αυτάρκεια. #TexasHomesteader Μια λίστα με όλες τις φιλικές προς το περιβάλλον αναρτήσεις μας. #TexasHomesteader

Θέλετε να δείτε τις φυσικές μας αναρτήσεις καθαρισμού;

Δείτε όλες τις αναρτήσεις φυσικού καθαρισμού μας

Έλα και κάτσε ένα ξόρκι! Ελάτε να κάνουμε παρέα στο δικό μας Σελίδα Facebook. Είναι σαν να κάθεσαι σε μια μπροστινή βεράντα με ένα ποτήρι κρύο παγωμένο τσάι – πολλοί καλοί άνθρωποι μοιράζονται! Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε Pinterest, Κελάδημα ή Ινσταγκραμ.

Αν θέλετε να λαμβάνετε ένα email κάθε φορά που δημοσιεύεται μια νέα ανάρτηση ιστολογίου, είναι ΕΥΚΟΛΟ
Εγγραφείτε στο blog μας!

Αποθηκεύσετε

Schreibe einen Kommentar