Προωθητική ΣυνεργασίαWith WoodenBoat Magazine – Ναυτικό Μουσείο του Σαν Ντιέγκο

0
Προωθητική ΣυνεργασίαWith WoodenBoat Magazine – Ναυτικό Μουσείο του Σαν Ντιέγκο

Περιοδικό Wooden Boat

Το Wooden Boat υποστηρίζει το Ναυτικό Μουσείο του Σαν Ντιέγκο με προωθητική συνεργασία

Όταν χρησιμοποιείτε τον αποκλειστικό μας ιστότοπο για να εγγραφείτε, το WoodenBoat Magazine θα δωρίσει 10 $ στο Ναυτικό Μουσείο του Σαν Ντιέγκο ανά νέο συνδρομητή!

Μπορείτε να υποστηρίξετε τις προσπάθειες αποκατάστασης του Μουσείου, τα συνεχιζόμενα εκπαιδευτικά προγράμματα, τα εκθέματα και τις γεμάτες διασκέδαση κρουαζιέρες εκδηλώσεις, ενώ απολαμβάνετε όλο το αποκλειστικό περιεχόμενο που έχει να προσφέρει το WoodenBoat Magazine.

Για περισσότερα από σαράντα χρόνια, το WoodenBoat Magazine παρέχει σε γενιές αναγνωστών όλα τα τελευταία νέα, καινοτομίες και στοχαστικό σχολιασμό για τις παραδοσιακές μεθόδους σχεδιασμού, κατασκευής και επισκευής σκαφών, με ζωντανή φωτογραφία, συναρπαστικά άρθρα και λεπτομερείς συμβουλές για έργα, σχεδιασμό και συντήρηση . Μια συνδρομή ενός έτους περιλαμβάνει έξι μοναδικά τεύχη εκτύπωσης που παραδίδονται στο σπίτι σας – εξοικονομήστε έως και 29% έκπτωση στο κόστος αγοράς στα περίπτερα!

Εγγραφείτε μόνοι σας ή κάντε ένα δώρο σε έναν φίλο και επωφεληθείτε από αυτήν την ειδική προσφορά που υποστηρίζει το Ναυτικό Μουσείο του Σαν Ντιέγκο!

Μπορείτε να ακολουθήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο, να καλέσετε χωρίς χρέωση στο 800-877-5284 (χρησιμοποιήστε τον κωδικό προσφοράς MMSD) ή να επισκεφτείτε το Κατάστημα δώρων του Maritime Museum για να εγγραφείτε αυτοπροσώπως.

Κάντε κλικ εδώ για να επωφεληθείτε από την Ειδική Προσφορά

Ξύλινη Βάρκα


Σχετικά με το Ναυτικό Μουσείο του Σαν Ντιέγκο
Η εμπειρία του Ναυτικού Μουσείου του Σαν Ντιέγκο περιλαμβάνει είσοδο σε μια συλλογή παγκόσμιας κλάσης ιστορικών ιστιοπλοϊκών πλοίων, ατμοκίνητων σκαφών και υποβρυχίων, που το καθένα προσφέρει ψυχαγωγικά και εκπαιδευτικά εκθέματα. Το μη κερδοσκοπικό Μουσείο 501c3 απολαμβάνει διεθνή φήμη για την αριστεία στην αποκατάσταση, τη συντήρηση και τη λειτουργία ιστορικών σκαφών, συμπεριλαμβανομένου του παλαιότερου ενεργού ιστιοφόρου στον κόσμο, Αστέρι της Ινδίας. Το Ναυτικό Μουσείο του Σαν Ντιέγκο κατατάσσεται ως ένα από τα κορυφαία αξιοθέατα του έθνους που προσφέρει ξεναγήσεις με ξεναγό, ομαδικές ξεναγήσεις, ναυλώσεις ψηλών πλοίων, δημόσιες εκδηλώσεις όλο το χρόνο, εκπαιδευτικά προγράμματα και έναν ξεχωριστό χώρο για εταιρικές/ιδιωτικές εκδηλώσεις. Το Μουσείο είναι ανοιχτό καθημερινά Αστέρι της Ινδίας Wharf at 1492 North Harbor Drive, San Diego, CA 92101-3309.

Schreibe einen Kommentar