Πώς να σχεδιάσετε ένα νεκροταφείο: Οδηγός βήμα προς βήμα

1
Πώς να σχεδιάσετε ένα νεκροταφείο: Οδηγός βήμα προς βήμα

Πώς να σχεδιάσετε ένα νεκροταφείο Τα νεκροταφεία είναι ένα άθλιο και σοβαρό σημείο, ωστόσο λειτουργούν επίσης ως μια διαρκής αναγνώριση της ύπαρξης όσων καλύπτονται εκεί. Μπορούν επίσης να είναι ευχάριστα στη χρήση τους σε αναπαραστάσεις, ώστε να μπορείτε να προκαλέσετε ανατριχιαστικές καταστάσεις και το να ανακαλύψετε πώς να σχεδιάσετε ένα νεκροταφείο είναι ο ιδανικός τρόπος για να το κάνετε αυτό. Αυτή είναι η εκπαιδευτική άσκηση που πρέπει να ακολουθήσετε για να φτιάξετε ένα ανατριχιαστικό μωρό!

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον οδηγό σπιθαμή προς σπιθαμή σχετικά με την πιο αποτελεσματική μέθοδο σχεδίασης ενός ταφικού χώρου, θα διαπιστώσετε ότι το σύστημα αναπαραγωγής δεν χρειάζεται να είναι τρομακτικό. Αν ψάχνετε για ιδέες σχεδίασης, όμορφα σχέδια, χαριτωμένα σχέδια, σχέδια για παιδιά, σχέδια με κινούμενα σχέδια, σχέδια κοριτσιών, τρισδιάστατα σχέδια και πολλά άλλα, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος, εδώ θα βρείτε όλα αυτά τα σχέδια.

  Πώς να σχεδιάσετε ένα νεκροταφείο

Στάδιο 1

Για να ξεκινήσουμε αυτή τη βοήθεια σχετικά με την πιο αποτελεσματική μέθοδο σχεδίασης ενός ταφικού χώρου, θα ξεκινήσουμε σχεδιάζοντας κάτι που θα έχει κάθε νεκροταφείο σε υπερχείλιση. μια ταφόπλακα. Αυτή η επιτύμβια στήλη θα έχει ευθείες άκρες και μια αιχμηρή αιχμή στην κορυφή. Θα υπάρχει ένα ακόμη σχήμα μέσα σε αυτό, και στη συνέχεια, θα υπάρχει χαραγμένο δάκρυ σε αυτό. Στη συνέχεια, θα προσθέσουμε λεπτές λεπτομέρειες στο έδαφος γύρω από την ταφόπλακα. Αυτό θα ενσωματώσει αιχμηρές γραμμές για το γρασίδι γύρω του και στη συνέχεια θα υπάρχουν, για κάποιο χρονικό διάστημα, αιχμηρές γραμμές και για το έδαφος. Μπορείτε να ολοκληρώσετε αυτό το βήμα σχεδιάζοντας απότομα κουνήματα γύρω του και μετά συνεχίστε προς το στάδιο 2.

Διαβάστε επίσης: – Κορυφαίες συμβουλές για να τραβήξετε την προσοχή στην επωνυμία σας

Στάδιο 2

Θα προσθέσουμε ακόμη μια ταφόπλακα στο ταφικό σας σημείο προσελκύοντας αυτό το επόμενο βήμα. Αυτή η ταφόπλακα θα έχει ένα εναλλακτικό σχέδιο από την άλλη για να δώσει μια ποικιλία στην εικόνα. Η επόμενη ταφόπλακα θα έχει μια προσαρμοσμένη κορυφή με δύο ευθείες άκρες στα πλάγια, και αυτή θα έχει ένα σταυρό χαραγμένο πάνω της. Κάθε φορά που σχεδιάζετε την επόμενη ταφόπλακα, μπορείτε να ολοκληρώσετε αυτό το βήμα προσελκύοντας μερικές πρόσθετες κατάφυτες λεπτότητες στο κλίμα. Μετά, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να συνεχίσετε προς το στάδιο 3!

Στάδιο 3

Συνεχίζοντας με αυτόν τον βοηθό για τον καλύτερο τρόπο σχεδίασης ενός πάρκου μνήμης, θα προσθέσουμε διαφορετικά νεκροταφεία στην εικόνα. Αρχικά, θα σχεδιάσουμε ένα ακόμη μικρό στο αριστερό μισό της εικόνας. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε έναν ακόμη σταυρό χαραγμένο σε αυτήν την ταφόπλακα. Στη συνέχεια, θα προσθέσουμε τη μεγαλύτερη και πιο συναρπαστική ταφόπλακα που σχεδιάστηκε σε αυτή τη βοήθεια. Θα είναι ένα ψηλό και αντισυμβατικό με ένα άγιο γλυπτό αγγελιοφόρο πάνω του. Αυτό το ταφικό γλυπτό μπορεί να είναι δύσκολο να σχεδιαστεί, οπότε προσπαθήστε να το αντιγράψετε με ακρίβεια, όπως φαίνεται στην εικόνα του παραδείγματος μας. Θα παραμείνει σε μια κοντή ορθογώνια βάση και θα είστε προετοιμασμένοι για το επόμενο στάδιο.

Στάδιο 4

Θα ολοκληρώσουμε το διάγραμμα του τμήματος γης που προσελκύει αυτό το κομμάτι του νεκροταφείου σας περιλαμβάνει αυτό το τέταρτο βήμα. Για να σχεδιάσουμε αυτό το διάγραμμα για το πάτωμα, θα χρησιμοποιήσουμε λεπτές γραμμές ενωμένες με πρόσθετες τραχιές γραμμές για να κάνουμε μια δυνατή εμφάνιση. Όπως φαίνεται στην εικόνα αναφοράς, ο τρόπος με τον οποίο σχεδιάζεται και υπολογίζεται θα το κάνει να φαίνεται σαν να ανεβαίνει μια μικρή κλίση. Όταν σχεδιάσετε αυτό το μέρος, μπορούμε να συνεχίσουμε προς το στάδιο 5, όπου θα προσθέσουμε τις τελευταίες λεπτότητες και επαφές στο σχέδιο.

Στάδιο 5

Αυτό το βήμα της βοήθειάς μας σχετικά με την πιο αποτελεσματική μέθοδο σχεδίασης ενός πάρκου μνημείου θα σας επιτρέψει να προσθέσετε μερικές τελευταίες λεπτότητες και επαφές θεμελίωσης πριν από το τελευταίο βήμα. Πρόσφατα κληρώθηκε. Θα κάνουμε ένα μικρό κόλπο από άποψη άποψης με αυτό, καθώς αυτή η στήλη από ταφόπλακες θα είναι μια σταθερή γραμμή. Ούτε θα προσθέσουμε λεπτές αποχρώσεις και θα είναι για να δείξουμε περισσότερη άποψη κρύβοντας τις λεπτές λεπτομέρειες. Μπορείτε να ολοκληρώσετε αυτόν τον αντίκτυπο όταν διαφοροποιήσετε την εικόνα σας. Το τελευταίο πράγμα που θα προσθέσετε θα είναι ένα τεράστιο στρογγυλό φεγγάρι πάνω από τις ταφόπετρες. Μπορείτε να προσθέσετε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες στο σχέδιο, οπότε τι θα μπορούσε να συμπληρώσει καλύτερα αυτήν την εικόνα;

Βήμα 6

Η ποικιλία μπορεί να συμβάλει πολύ στην ιδιοσυγκρασία μιας εικόνας, γι‘ αυτό θα τελειώσουμε αυτό το σχέδιο του ταφικού χώρου με λίγο τόνο! Η εικόνα αναφοράς μας δείχνει μια μέθοδο για τη σκίαση της εικόνας σας και θα δείτε ότι έχουμε διατηρήσει τις ποικιλίες πολύ αμυδρά και πνιγμένες. Συμπεριλάβαμε μια πλαγιά μπλε για τον ουρανό, ένα θαμπό κίτρινο για το φεγγάρι, μετά, σε εκείνο το σημείο, πράσινα και καφέ για το γρασίδι και το έδαφος. Στη συνέχεια, σε εκείνο το σημείο, χρησιμοποιήσαμε γκρι για τις ταφόπλακες και χρωματίσαμε τις ταφόπλακες των θεμελίων με ένα αμυδρό μπλε για να τελειοποιήσουμε την πρόσκρουση. Ποιες αποχρώσεις και χειροτεχνικά μέσα θα αποφασίσετε για το σχέδιο του ταφικού σας χώρου.

Schreibe einen Kommentar