Σεισμός | ACPMA

1
Σεισμός |  ACPMA

Είναι ζωτικής σημασίας να δημιουργηθεί ανησυχία για την εμφάνιση σεισμών στο νοσοκομείο. Ο σεισμός είναι φυσικός και συχνά, δύσκολο να προσδιοριστεί η κατεύθυνση από την οποία προέρχεται χωρίς κάποια βοήθεια μηχανημάτων. Επομένως, συνιστάται η διοίκηση του νοσοκομείου να είναι καλά εξοπλισμένη με πολλά κιτ που μπορούν να διαρκέσουν πάνω από εβδομήντα δύο ώρες μετά την εμφάνιση της πραγματικής επίπτωσης. Μερικά από τα κιτ είναι τα πόντσο, ραδιόφωνα για επικοινωνία και δικτύωση, μερίδες φαγητού και φακοί μόνο για δείγμα, αλλά μερικά. Και πάλι, είναι σημαντικό για τη διοίκηση του νοσοκομείου να αναγνωρίσει τη ζωτικότητα των συστημάτων έκτακτης ανάγκης που θα βοηθήσουν στις ειδοποιήσεις. Επιπλέον, θα είναι φοβερό εάν το νοσοκομείο προστατεύεται με μέτρα ασφαλείας από σεισμό. Τα κουφώματα και τα θεμέλια του κτιρίου πρέπει να ενισχυθούν για να αντέχουν σε σεισμό.

Οι αναλυτές συμβουλεύουν ότι κάθε φορά που υπάρχει σεισμός, οι άνθρωποι πρέπει πάντα να πέφτουν, να καλύπτονται και να κρατιούνται. Σε πραγματικούς όρους, αυτό σημαίνει ότι πρέπει πρώτα να αναζητήσετε ένα μέρος για να πέσει και να καλύψει τον εαυτό του όταν η γη αρχίσει να τρέμει. Αυτό ουσιαστικά μειώνει τις πιθανότητες οποιουδήποτε ατόμου να πέσει θύμα τέτοιων φυσικών καταστροφών. Ωστόσο, σημειώνοντας ότι η εμφάνιση τέτοιων φυσικών καταστροφών απαιτεί η έναρξη ορισμένων μέτρων να είναι ουσιαστική (Veenema, 2007). Αυτό σημαίνει ότι εάν μια συγκεκριμένη περιοχή απαιτεί βοήθεια στους ανθρώπους να επιβιώσουν από έναν σεισμό και στη συνέχεια να μειώσουν τις επιπτώσεις του στην υγεία, πρέπει πρώτα απ‘ όλα να προετοιμαστούν, να καταλήξουν σε ένα σχέδιο και να εξασκηθούν. Κάθε φορά που συμβαίνουν σεισμοί, οι απώλειες ζωών και περιουσιών που συνοδεύονται από πανικό είναι ανεξέλεγκτες. Επιπλέον, τα νοσοκομεία και άλλες εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης αποφασίζουν να βοηθήσουν στη μείωση των επιπτώσεων που προκύπτουν από τέτοιες φυσικές καταστροφές (Rout & Rout, 2002). Επιπλέον, οι σεισμοί και άλλες φυσικές καταστροφές τείνουν να προκαλούν μια σειρά πανικού και καταστροφής στα δηλωθέντα θύματα. Ως εκ τούτου, οι αναλυτές έχουν φτάσει να θεωρούν αυτές τις επιθέσεις ως μερικούς από τους σημαντικότερους συντελεστές των απωλειών που υπέστησαν κατά τη διάρκεια ενός σεισμού.

Πολύ νωρίτερα, οι έρευνες δείχνουν ότι κάθε φορά που οι επαγγελματίες του καιρού προβλέπουν οποιαδήποτε πιθανότητα ενός απειλητικού σεισμού, οι ιατροί και το προσωπικό του νοσοκομείου περιπλανιούνται πάνω κάτω αναζητώντας τρόπους καταπολέμησης των επιπτώσεων.

Οι προοπτικές δείχνουν ότι όταν πρόκειται να συμβεί ένας σεισμός, οι επαγγελματίες υγείας και το προσωπικό του νοσοκομείου συγκεντρώνουν προμήθειες έκτακτης ανάγκης (Veenema, 2007). Αυτό σημαίνει ότι για να είναι σε θέση να καταπολεμήσει την

Οι επιπτώσεις μιας τέτοιας φυσικής καταστροφής, οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες πρέπει να κατέβουν αναζητώντας τις απαραίτητες προμήθειες έκτακτης ανάγκης που μπορούν να βοηθήσουν είτε να μειώσουν είτε να σταματήσουν τις επιπτώσεις ενός σεισμού. Μετά από αυτό, οι επαγγελματίες των νοσοκομείων εντοπίζονται και εργάζονται ακούραστα με στόχο τη μείωση των κινδύνων στους χώρους που επηρεάζονται. Ο εντοπισμός των πιθανών περιοχών καταστροφής είναι ζωτικής σημασίας, καθώς συμβάλλει στη μείωση του όγκου των ζωών ή περιουσιών που θα μπορούσαν να χαθούν ενόψει ενός σεισμού (Rout & Rout, 2002). Αυτό που ακολουθεί αυτά τα βήματα είναι η πτυχή της εξάσκησης των μέτρων που πρέπει να ληφθούν κατά τη διάρκεια και στο τέλος ενός σεισμού. Οι επαγγελματίες του ιατρικού κλάδου διαπιστώνουν ότι η εξάσκηση του τι πρέπει να κάνει τη στιγμή ενός σεισμού και μετά μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να παραμείνουν υγιείς και ασφαλείς (Clements, 2009). Δεν μπορεί ποτέ κανείς να υπερτονίσει τη σημασία των ασκήσεων σεισμού. Πρακτική! Πρακτική!! Πρακτική!!!

Schreibe einen Kommentar