Συμφωνική Ορχήστρα του Λονδίνου — Βασικό Δεύτερο Βιολί

0
Συμφωνική Ορχήστρα του Λονδίνου — Βασικό Δεύτερο Βιολί

Οι εγγραφές ακρόασης του πρώτου γύρου για αυτήν τη θέση πρέπει να υποβληθούν έως τις 4 Απριλίου 2023

ο Συμφωνική Ορχήστρα του Λονδίνου (LSO) ζητά αιτήσεις για τη θέση του Principal Second Violin. Όλες οι αιτήσεις, συμπεριλαμβανομένης της βιντεοσκόπησης του ρεπερτορίου του πρώτου κύκλου, θα πρέπει να ληφθούν έως τις 4 Απριλίου 2023.

Για τον πρώτο, προηχογραφημένο γύρο ακρόασης, οι υποψήφιοι θα πρέπει να εκτελέσουν την έκθεση οποιουδήποτε κοντσέρτου του Μότσαρτ, ακολουθούμενο από περίπου τα δύο πρώτα λεπτά οποιουδήποτε άλλου κοντσέρτου με αντίθεση. Δεν απαιτείται συνοδεία πιάνου. Υπάρχουν δύο ορχηστρικά αποσπάσματα σε αυτόν τον κύκλο: αποσπάσματα από τη Συμφωνία Νο. 4 του Μπραμς και του Τσαϊκόφσκι ο Καρυοθραύστης.

Για να μιμηθούν τις συνθήκες μιας τυφλής ακρόασης, η οπτική πτυχή του βίντεο της ακρόασης θα αφαιρεθεί.

Στον δεύτερο, ζωντανό γύρο, η λίστα των αποσπασμάτων είναι πολύ πιο εκτενής, και αυτή η λίστα μπορεί να βρεθεί εδώ. Αυτές οι οντισιόν θα πραγματοποιηθούν τον Μάιο ή τον Ιούνιο και θα καθορίσουν ποιοι παίκτες θα κληθούν να δοκιμαστούν με την ορχήστρα.

Η LSO ιδρύθηκε το 1904 και είναι η παλαιότερη από τις συμφωνικές ορχήστρες που εδρεύουν στο Λονδίνο. Το σύνολο εδρεύει στο Barbican Center και στο Royal Albert Hall, και Σερ Σάιμον Ρατλ είναι επί του παρόντος Μουσικός Διευθυντής.

Schreibe einen Kommentar