Συνέδριο Επιχειρηματικού Σχεδιασμού, Προβλέψεων και S&OP/IBP: Best Practices

0
Συνέδριο Επιχειρηματικού Σχεδιασμού, Προβλέψεων και S&OP/IBP: Best Practices


Ημερομηνία: 17 – 20 Οκτωβρίου 2023
Τοποθεσία: Hilton Scottsdale Resort & Villas, Scottsdale, AZ

Το Institute of Business Forecasting & Planning συγκεντρώνει ένα ευρύ φάσμα επαγγελματιών για το κορυφαίο συνέδριο σχεδιασμού ζήτησης, προβλέψεων και S&OP. Με 2 διαφορετικά κομμάτια, το συνέδριο έχει σχεδιαστεί τόσο για εταιρείες που μόλις ξεκίνησαν με το panning όσο και για εκείνες που θέλουν να κάνουν τον προγραμματισμό τους στο καλύτερο στην κατηγορία τους.

Η ομάδα της Arkieva θα είναι επί τόπου για να συζητήσει τις προκλήσεις σχεδιασμού σας και πώς να βελτιστοποιήσετε τις διαδικασίες σχεδιασμού, πρόβλεψης και S&OP ζήτησης, είτε συμμετέχετε σε μια επιχείρηση είτε σε μικρή επιχείρηση. Προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας, η βραβευμένη σουίτα λύσεων μας ξεκλειδώνει τη δύναμη της εφοδιαστικής αλυσίδας σας, επιτρέποντας την ορατότητα της εφοδιαστικής αλυσίδας από άκρο σε άκρο με ενότητες που ενσωματώνονται πλήρως με την επιχείρησή σας.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να ζητήσετε συνάντηση με την ομάδα Arkieva*.

*Το αίτημα για συνάντηση με την ομάδα της Arkieva δεν σας εγγράφει για να παρευρεθείτε στην εκδήλωση. Για πλήρεις λεπτομέρειες της εκδήλωσης, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου εγγραφής, επισκεφτείτε το https://ibf.org/events/scottsdale2023.

Schreibe einen Kommentar