Σχέδιο Ανάπλασης Ναυτικού Μουσείου – Ναυτικό Μουσείο του Σαν Ντιέγκο

1
Σχέδιο Ανάπλασης Ναυτικού Μουσείου – Ναυτικό Μουσείο του Σαν Ντιέγκο

Προτεινόμενο Σχέδιο Ανάπλασης Ναυτικού Μουσείου

Το λιμάνι του Σαν Ντιέγκο προωθεί το προτεινόμενο σχέδιο ανάπλασης του Ναυτικού Μουσείου σε Περιβαλλοντική Ανασκόπηση

Το συμβούλιο των λιμενικών επιτρόπων του Λιμένα του Σαν Ντιέγκο ψήφισε να προωθήσει ένα έργο ανάπλασης που προτάθηκε από την Ένωση Ναυτικών Μουσείων του Σαν Ντιέγκο (Ναυτικό Μουσείο) στη φάση περιβαλλοντικής αναθεώρησης.

Το Ναυτικό Μουσείο επιδιώκει να αναπτύξει εκ νέου όλους τους χώρους του στο North Embarcadero με νέες εγκαταστάσεις που στεγάζονται σε μια διώροφη δομή περίπου 14.000 τετραγωνικών ποδιών με σχέδια να περιλαμβάνει γκαλερί, ένα εκπαιδευτικό θέατρο, ένα καφέ για τους κατόχους εισιτηρίων και το κοινό. κατάστημα μουσείων, βεράντες δημόσιας πρόσβασης, αποβάθρα και δείπνο για σκάφη αναψυχής, διοικητικά γραφεία και λειτουργίες στο πίσω μέρος του σπιτιού.

«Το Ναυτικό Μουσείο, με ιστορικά πλοία συμπεριλαμβανομένου του Αστέρι της Ινδίας, Σαν ΣαλβαδόρHMS Εκπληξη, και άλλα, είναι ήδη ένα εμβληματικό πολιτιστικό αξιοθέατο στην προκυμαία του Κόλπου του Σαν Ντιέγκο», δήλωσε ο Πρόεδρος Rafael Castellanos, Διοικητικό Συμβούλιο Λιμένων του Σαν Ντιέγκο. «Εάν εγκριθεί και κατασκευαστεί στο μέλλον, αυτό το έργο επιδιώκει να βελτιώσει σημαντικά την περιοχή και να φέρει ακόμα περισσότερους ανθρώπους στο North Embarcadero μας, όπου υπάρχουν ήδη τόσα πολλά διασκεδαστικά και ενδιαφέροντα πράγματα να δείτε, να κάνετε και να ζήσετε».

«Πέντε γενιές της κοινότητάς μας συνέβαλαν στο να γίνει αυτό ένα από τα μεγάλα Ναυτικά Μουσεία του κόσμου, το μέρος όπου αφηγούμαστε την ιστορία μας για τη θάλασσα», δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Ray Ashley, Ναυτικό Μουσείο του Σαν Ντιέγκο. «Αυτή η εκπληκτική βελτίωση στην προκυμαία μας δεν είναι μόνο κάτι που αξίζει αυτή την ιστορία, αλλά προβάλλει ένα όραμα για το οποίο η κοινότητά μας μπορεί να υπερηφανεύεται».

Σε συνεδρίαση της Τρίτης 11 Απριλίου 2023, το Ναυτικό Μουσείο παρουσίασε το προτεινόμενο έργο του στο Συμβούλιο των Λιμενικών Επιτρόπων. Εάν τελικά εγκριθεί σε μελλοντική συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, το διευρυμένο μουσείο θα χτιστεί σε μια προβλήτα με πασσάλους στην τρέχουσα τοποθεσία του χώρου. Εκτός από τα χαρακτηριστικά που περιγράφονται παραπάνω, το Ναυτικό Μουσείο προτείνει την αναδιαμόρφωση του χώρου της αποβάθρας και των θέσεων ελλιμενισμού των σημερινών σκαφών του για να βελτιώσει την αισθητική της επιχείρησης από την πλειονότητα του North Embarcadero, να προστατεύσει τα σκάφη από την παλίρροια και τα καιρικά φαινόμενα, και να δημιουργήσει έναν πιο δελεαστικό χώρο για να προσελκύσει περισσότερους επισκέπτες στο μουσείο. Το Ναυτικό Μουσείο συνεργάστηκε με τους Tucker Sadler Architects για να σχεδιάσουν το έργο. Τα πρόσφατα έργα Tucker Sadler στον κόλπο περιλαμβάνουν το The Rady Shell στο Jacobs Park, το Sun Outdoors San Diego Bay RV Resort και το Portside Pier. Το Cohn Restaurant Group βρίσκεται στο πλοίο για τη λειτουργία του καφέ καθώς και για υπηρεσίες τροφοδοσίας εκδηλώσεων. Ο Cohn εκμεταλλεύεται τα Coasterra, C-Level και Island Prime στο Harbour Island.

«Η Tucker Sadler Architects έχει την τιμή να είναι το αρχιτεκτονικό γραφείο για το σχεδιασμό του νέου Ναυτικού Μουσείου του Σαν Ντιέγκο», δήλωσε ο Greg Mueller, Διευθύνων Σύμβουλος και κύριος σχεδιαστής, Tucker Sadler Architects. «Ο προτεινόμενος σχεδιασμός για το νέο Ναυτικό Μουσείο του Σαν Ντιέγκο θα ευθυγραμμιστεί όμορφα με τον κόλπο του Σαν Ντιέγκο και τον στόχο του Tucker Sadler για έναν σύγχρονο σχεδιασμό στον κόλπο προορισμού που συνεχίζει να αναδεικνύει τη βαθιά ριζωμένη ιστορία του αγαπημένου Ναυτικού Μουσείου του Σαν Ντιέγκο».

Το Ναυτικό Μουσείο υπολογίζει επί του παρόντος το κόστος του προτεινόμενου έργου σε 28 εκατομμύρια δολάρια με χρηματοδότηση από διάφορες πηγές που περιλαμβάνουν κρατικές επιχορηγήσεις, ιδιωτική χρηματοδότηση και ιδιωτική συγκέντρωση κεφαλαίων.

Κατά τη διαδικασία περιβαλλοντικής αναθεώρησης που θα διεξαχθεί σύμφωνα με τον Νόμο για την Περιβαλλοντική Ποιότητα της Καλιφόρνια (CEQA), το προσωπικό του λιμανιού θα συνεργαστεί με το Ναυτικό Μουσείο για να συνεχίσει τη δέουσα επιμέλεια, να βελτιώσει το σχέδιο χρηματοδότησης και να διαπραγματευτεί τα απαραίτητα έγγραφα, συμπεριλαμβανομένης της μίσθωσης και άλλων στοιχείων που θα απαιτούνται σε σχέση με την ανάπλαση. Την κατάλληλη στιγμή μετά την αναθεώρηση της CEQA και την ανάληψη επιτυχών διαπραγματεύσεων με το Ναυτικό Μουσείο, το προσωπικό σχεδιάζει να επιστρέψει στο Διοικητικό Συμβούλιο σε μελλοντική συνεδρίαση ή συναντήσεις για να εξετάσει το Συμβούλιο το έργο, μια νέα συμφωνία μίσθωσης και οποιεσδήποτε άλλες απαραίτητες συμφωνίες ή/και δικαιώματα.

Το Ναυτικό Μουσείο είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός στην Καλιφόρνια που λειτουργεί στο Embarcadero για 75 χρόνια. Το σπίτι σε μια από τις πιο εκτεταμένες συλλογές ιστορικών σκαφών στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του Αστέρι της Ινδίαςο Μπέρκλεϋο Καλιφορνέζος και άλλα, το Ναυτικό Μουσείο του Σαν Ντιέγκο είναι ένα καθιερωμένο πολιτιστικό ίδρυμα στην προκυμαία του κόλπου του Σαν Ντιέγκο που εξυπηρετεί το κοινό. Αρκετά πλοία του Ναυτικού Μουσείου είναι καταχωρισμένα ως Εθνικά και Πολιτειακά ιστορικά ορόσημα και στο Εθνικό Μητρώο Ιστορικών Τόπων, στο Βιβλίο των Παγκόσμιων Ρεκόρ Γκίνες και ως αποδέκτες ονομασιών και βραβείων από τον Κυβερνήτη της Καλιφόρνια. Οι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν στα ιστορικά πλοία καθώς και σε προσωρινά εκθέματα επισκέψεων ιστορικών και αντίγραφων πλοίων, καθώς και σε εκθέσεις ιστορικών σκαφών και έργων τέχνης που αντιπροσωπεύουν τη ναυτική ιστορία. Το Μουσείο φιλοξενεί πολλές δημοφιλείς δημόσιες εκδηλώσεις της κοινότητας, βραβευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα, ομαδικές ξεναγήσεις από ιστορικούς δόκτορες και διαθέτει κατάστημα λιανικής πώλησης δώρων, ιδιωτικό χώρο εκδηλώσεων, ναυλώσεις και υπηρεσίες τροφοδοσίας.

Το λιμάνι του Σαν Ντιέγκο και ορισμένοι από τους γνωστούς ενοίκους του έχουν παραδώσει πολλές συναρπαστικές νέες δημόσιες ανέσεις και προορισμούς στο North Embarcadero τα τελευταία χρόνια, όπως:

  • Portside Pier με εξαιρετική θέα στον κόλπο του Σαν Ντιέγκο από τους κοινόχρηστους χώρους θέασης και τέσσερα εστιατόρια Brigantine – Brigantine Seafood & Oyster Bar, Miguel’s Cocina, Ketch Grill & Taps και Portside Coffee & Gelato.
  • BRIC – ένας προορισμός για τον τρόπο ζωής στο Μπρόντγουεϊ και τον Ειρηνικό που περιλαμβάνει το ξενοδοχείο Intercontinental San Diego και δύο ξενοδοχεία Marriott καθώς και εστιατόρια και καταστήματα λιανικής.
  • North Embarcadero Visionary Plan – περιλαμβάνει το Lane Field Park, το οποίο είναι αφιερωμένο και πήρε το όνομά του από το γήπεδο όπου έπαιξε η αρχική Pacific Coast League Padres από το 1936-1957. μια διευρυμένη δημόσια πεζοπορία με πλούσια δέντρα jacaranda. Η εμβληματική δημόσια τέχνη του διεθνούς φήμης καλλιτέχνη Pae White ενσωματώθηκε στα περίπτερα, στο κτήριο των καφέ, στα κέντρα διασκέδασης και πληροφόρησης, ακόμη και στο κτίριο της δημόσιας τουαλέτας. Carnitas Snack Shack; το «Grand Hall» κατά μήκος του West Broadway. κι αλλα.

Schreibe einen Kommentar