Ταπετσαρία Designer Look με FrogTape | DIY

1
Ταπετσαρία Designer Look με FrogTape |  DIY

Αυτή η ανάρτηση έχει χορηγηθεί από την FrogTape

Εμπνευσμένοι από μια ταπετσαρία που καθόρισα πρόσφατα για ένα έργο, δημιουργήσαμε τη δική μας ταπετσαρία σχεδιαστή με κόστος δύο ρολά FrogTape! Αυτή είναι μια πολυσύχναστη περιοχή με κίνηση στο σπίτι μας, τα αγόρια μας περνούν συνεχώς και αγγίζουν τον τοίχο, και όπως θα μπορούσατε να μαντέψετε, τα κουφώματα που είχαμε εκεί δεν ήταν σταθερά, το plexiglass μπήκε και κατέληξαν στο πάτωμα μερικές πάρα πολλές φορές. Ήθελα κάτι εξαιρετικά άκαμπτο και σταθερά στερεωμένο στον τοίχο. Σχεδιάσαμε και δημιουργήσαμε ένα πλαίσιο από πλεξιγκλάς από κόντρα πλακέ για το δωμάτιο του γιου μας (δείτε το FrogTape έργο ΕΔΩ) και αποφάσισε ότι αυτή ήταν η τέλεια εφαρμογή για το διάδρομο. Είναι συμπαγή και σταθερά στερεωμένα στον τοίχο. Μέχρι στιγμής τα αγόρια δεν έχουν καταφέρει να τα κουνήσουν! Επιπλέον, ήθελα να δημιουργήσω έναν τοίχο οικογενειακής γκαλερί, τους αρέσει να βλέπουν όλες τις φωτογραφίες εδώ! Με λίγες ώρες, λίγη δημιουργικότητα και λίγα χρήματα αποκτήσαμε το high end look που πάντα ήθελα για αυτόν τον χώρο!

Διαβάστε παρακάτω για να δείτε πώς τα καταφέραμε!

ΠΡΙΝ – Μου άρεσε η τέχνη, αλλά ήμουν έτοιμος για μια αλλαγή!

Για να ξεκινήσετε, επιλέξτε το σημείο εκκίνησης. Είναι χρήσιμο να χρησιμοποιήσετε ένα επίπεδο λέιζερ για να ξεκινήσετε. Εάν δεν έχετε επίπεδο λέιζερ, χρησιμοποιήστε ένα κανονικό επίπεδο. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα διαχωριστικό (χρησιμοποιήσαμε ένα κομμάτι από κόντρα πλακέ 1/2″). ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Τυλίξτε τον αποστάτη μέσα FrogTape Multi Surface με την κολλώδη πλευρά προς τα έξω, θα κολλήσει στον ίδιο τον τοίχο (τόσο πολύ πιο εύκολο να κρατηθεί στη θέση του!)

Τοποθετήστε ενάντια στη γραμμή λέιζερ και εφαρμόστε την πρώτη κάθετη γραμμή του FrogTape Delicate .94. Πιέστε σταθερά για να σφραγίσετε το FrogTape καθώς προχωράτε. Πιέστε σταθερά για να σφραγίσετε το FrogTape καθώς προχωράτε.

Συνεχίστε να εφαρμόζετε κάθετες γραμμές μέχρι να ολοκληρωθεί ολόκληρος ο τοίχος.

Μετά FrogTape εφαρμόζεται, όντας ζωγραφική. Χρησιμοποιώντας ένα μικρό φλιτζάνι, ανακατέψτε το χρώμα με λίγο νερό. Θέλετε το χρώμα να είναι κάπως υδαρές – αυτό θα κάνει την εφαρμογή πολύ πιο γρήγορη και πιο εύκολη και θα δώσει μια νερομπογιά. Δοκιμάστε μερικές εφαρμογές πριν ξεκινήσετε να κάνετε έλεγχο της συνοχής – θα πρέπει να γλιστράει εύκολα, αλλά να μην στάζει.

Χρησιμοποιώντας μια μικρή, σταθερή βούρτσα με τρίχες, ζωγραφίστε και στις δύο πλευρές της ταινίας. Βοηθά να διατηρήσετε το χέρι σας σταθερό, σέρνοντας την ίαση του χεριού σας στον τοίχο. Λατρεύω τη ζωγραφισμένη στο χέρι εμφάνιση στη μία πλευρά της τραγανής γραμμής βαφής από το FrogTape στην άλλη πλευρά!

Μόλις ολοκληρωθεί, αφαιρέστε όλα FrogTape!

Στη συνέχεια, για να φτιάξετε τα κουφώματα από κόντρα πλακέ σημύδας, κόψτε το κόντρα πλακέ 1/2″ στο μέγεθος (το μέγεθος 12″x12″ φαίνεται στις φωτογραφίες). Παρήγγειλα ηλεκτρονικά πλεξιγκλάς κομμένο σε μέγεθος, αυτό μπορεί επίσης να αγοραστεί στο τοπικό σας κατάστημα οικιακών βελτιώσεων.

Μετρήστε και στις τέσσερις γωνίες 1 1/4″ για τις οπές των βιδών.

Χρησιμοποιώντας το FrogTape Multi Surface, κολλήστε όλα τα φύλλα μαζί και στις τέσσερις γωνίες και τρυπήστε μέσα από το plexiglass.

Μετρήστε και κεντρίστε τη φωτογραφία χρησιμοποιώντας φωτογραφική διπλή ταινία για να κρατάτε τις φωτογραφίες στη θέση τους.

Τέλος, συνδέστε το plexiglass με βίδα 1/2″.

Για να κρεμάσετε τα κουφώματα σας, βρείτε το κέντρο του τοίχου και τοποθετήστε το FrogTape Delicate 1,88″ – αυτό θα χρησιμοποιηθεί ως κεντρική γραμμή.

Στη συνέχεια, μετρήστε την οριζόντια απόσταση και εφαρμόστε ταινία σε όλα τα αρνητικά κενά. Έχοντας μια ευθεία γραμμή στην κατακόρυφη και οριζόντια, διευκολύνει την ευθυγράμμιση και την τοποθέτηση πλαισίων.

Εφαρμόστε λωρίδες στήριξης στο πίσω μέρος και τοποθετήστε στον τοίχο.

Αυτό είναι!

Λατρεύω αυτή τη γωνιά του σπιτιού μας! Είναι η τέλεια ποσότητα μοτίβου! Μου αρέσει να βλέπω τα πρόσωπα του παιδιού μου να φωτίζονται όταν βλέπουν τις οικογενειακές μας φωτογραφίες!

Ερωτήσεις!? Αφήστε τα στα σχόλια!

Ευχαριστώ πολύ τη FrogTape για τη χορηγία αυτής της ανάρτησης. Όπως πάντα, μοιράζομαι μόνο προϊόντα και επωνυμίες που αγαπώ και έχω μια καλή εμπειρία!

Schreibe einen Kommentar