Τα κολέγια Peralta κερδίζουν αυξημένη κατάσταση διαπίστευσης

2
Τα κολέγια Peralta κερδίζουν αυξημένη κατάσταση διαπίστευσης

ΤΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΑ ΚΟΛΕΓΙΑ PERALTA ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗΣ

Η «ουσιαστική πρόοδος» σε όλους τους τομείς οδηγεί σε επαναταξινόμηση από το ACCJC

OAKLAND, Καλιφόρνια, 27 Ιανουαρίου 2022 — Η Peralta Community College District (PCCD) πληροφορήθηκε σήμερα ότι το Berkeley City College, το College of Alameda, το Laney College και το Merritt College έχουν λάβει αναβαθμισμένο καθεστώς διαπίστευσης από την Επιτροπή Διαπίστευσης για Κοινοτικά και Junior Colleges ( ACCJC). Η Επιτροπή ψήφισε υπέρ της αναβάθμισης του καθεστώτος διαπίστευσης των Κολεγίων Peralta, καθώς η περιφέρεια έχει επιδείξει σημαντική και συνεπή πρόοδο στη μεταρρύθμιση των οικονομικών και της διακυβέρνησής της.

«Από την περασμένη άνοιξη, η Περιφέρεια του Κοινοτικού Κολλεγίου της Περάλτα έχει δείξει σημαντική αποφασιστικότητα και δέσμευση να μεταρρυθμιστεί», δήλωσε ο Δρ. Τζάνετ Ν. Τζάκσον, Προσωρινός Πρύτανης της Περιφέρειας του Κοινοτικού Κολλεγίου της Περάλτα. «Σήμερα το ACCJC αναγνώρισε την ουσιαστική πρόοδο που έχουν σημειώσει τα κολέγια και η περιφέρεια στο 100% των απαιτήσεών τους και αναβάθμισε την κατάστασή μας. Κανένα από τα κολέγια δεν έλαβε απαιτήσεις συμμόρφωσης. Παραμένουμε δεσμευμένοι να συνεχίσουμε ενεργά το δόγμα της συνεχούς βελτίωσης για να επιλύσουμε όλες τις υπόλοιπες πτυχές των συστάσεων τους».

Η αλλαγή στο καθεστώς αναγνώρισε τη σημαντική πρόοδο της περιφέρειας σε τομείς συμπεριλαμβανομένης της οικονομικής διαχείρισης. φοιτητική οικονομική βοήθεια· φοιτητής και δημόσια ασφάλεια στην πανεπιστημιούπολη· εξορθολογισμός και κωδικοποίηση εσωτερικών ελέγχων και διαδικασιών για πιο διαφανή διαχείριση· και την αναβάθμιση των υποδομών της περιοχής για την υποστήριξη αυτών των βελτιώσεων.

«Ως κάποιος που έχει συμμετάσχει πλήρως στη διαδικασία διαπίστευσης της ACCJC, έχω δει από πρώτο χέρι τη δέσμευση της Peralta για συνεχή βελτίωση της ποιότητας», δήλωσε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της PCCD, Δρ. Cindi Napoli-Abella Reiss. «Είμαι περήφανος για τους υπαλλήλους στο Peralta Community College District, που μπόρεσαν να κάνουν τέτοια απίστευτα βήματα για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της Επιτροπής, παρέχοντας ταυτόχρονα εξαιρετική εκπαίδευση, επαγγελματική κατάρτιση και υπηρεσίες υποστήριξης στους μαθητές εν μέσω των οικονομικών και κοινωνικών προκλήσεων της πανδημίας. ”

Αυτή η πρόοδος είναι το αποτέλεσμα της δουλειάς ολόκληρης της κοινότητας της Peralta, από την ηγεσία του Διοικητικού Συμβουλίου μέχρι την ανθεκτικότητα της διοίκησης, του διδακτικού προσωπικού και του προσωπικού που ενώνονται για να κάνουν τις αλλαγές που απαιτούνται για να συνεχίσουν να εξυπηρετούν τους φοιτητές στην κοινότητά μας.

Ενώ το Διοικητικό Συμβούλιο της Peralta αναγνωρίζει ότι αυτό είναι σίγουρα καλά νέα, χρειάζεται περισσότερη δουλειά στην Περιφέρεια. Τα κολέγια Peralta έχουν δηλώσει την προσδοκία να πληρούν όλα τα πρότυπα διαπίστευσης έως τον Ιούνιο του 2022 και παραμένουν υπό κύρωση από την ACCJC, αλλά με το καθεστώς να έχει ανυψωθεί από Δοκιμαστική σε Προειδοποίηση.

Η Δρ. Stephanie Droker εντάχθηκε στην Περιφέρεια του Κοινοτικού Κολλεγίου Peralta ως προσωρινή αναπληρώτρια καγκελάριος και Chief Operating Officer τον Ιανουάριο του 2022 αφού προηγουμένως υπηρέτησε ως Πρόεδρος στο ACCJC. «Όταν ο Καγκελάριος Τζάκσον με πλησίασε για την ένταξη στο PCCD, άδραξα την ευκαιρία. Τα τελευταία χρόνια έχω δει από πρώτο χέρι την πρόοδο που έχει σημειωθεί από την Περιφέρεια και τα Κολέγια. Ήθελα να γίνω μέρος της φανταστικής ομάδας που υπηρετεί αυτήν την απίστευτα σημαντική, ποικιλόμορφη κοινότητα και να βοηθήσω να διατηρήσουμε την ορμή μας προς τα εμπρός», είπε ο Δρ Ντρόκερ. «Η πρόοδος της Peralta είναι ζωτικής σημασίας για όλους τους φοιτητές και το κοινοτικό σύστημα κολεγίων, καθώς δείχνει ότι η διαδικασία αξιολόγησης από ομοτίμους διαπίστευσης λειτουργεί».

«Η κοινότητά μας έχει εργαστεί ακούραστα για να διασφαλίσει ότι μπορούμε να συνεχίσουμε να εξυπηρετούμε τους μαθητές μας και να τους βοηθήσουμε να επιτύχουν τους στόχους τους», είπε ο Τζάκσον. «Είμαι βέβαιος ότι μέσω της συνεχιζόμενης, συντονισμένης δράσης μας, –μέχρι το φθινόπωρο– θα έχουμε αντιμετωπίσει πλήρως όλες τις συστάσεις της Επιτροπής και για άλλη μια φορά θα έχουμε πλήρη διαπίστευση».

Κατεβάστε μια έκδοση PDF αυτού του δελτίου τύπου εδώ.

Filed under: Ανακοινώσεις, Berkeley City College, College of Alameda, Laney College, Merritt College, Peralta News, Δελτίο Τύπου, Χωρίς κατηγορία

Μπορείτε: να δείτε την προηγούμενη ανάρτηση, να δείτε την επόμενη ανάρτηση ή να δείτε όλες τις αναρτήσεις.

Schreibe einen Kommentar