Το νέο Hogan Court κάνει το ντεμπούτο του στο NHTI

2
Το νέο Hogan Court κάνει το ντεμπούτο του στο NHTI

13 Φεβρουαρίου 2023

Το NHTI αφιερώνει νέο γήπεδο μπάσκετ στον μακροχρόνιο προπονητή Paul Hogan

Το NHTI αφιέρωσε το νέο γήπεδο μπάσκετ στον Paul Hogan
Το NHTI αφιερώνει νέο γήπεδο μπάσκετ στον Paul Hogan.

CONCORD, NH—Το Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2023, το Τμήμα Στίβου στο NHTI – Concord’s Community College αφιέρωσε το νέο του γήπεδο μπάσκετ στον επί χρόνια, πλέον συνταξιούχο, προπονητή και διευθυντή στίβου Paul Hogan.

«Είναι τιμή μου που αυτό το γήπεδο πήρε το όνομά μου και το αποδέχομαι εκ μέρους πολλών, πολλών ετών αφοσιωμένων, πρωταθλητών ομάδων μαθητών αθλητών που έχουν παίξει σε αυτό το κτίριο», λέει ο Χόγκαν.

Το πρόσφατα ανακαινισμένο γήπεδο μπάσκετ ονομάζεται γήπεδο Paul Hogan.

Πριν από τη συνταξιοδότησή του το 2022, ο Χόγκαν πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της 43χρονης καριέρας του στον στίβο συνεργαζόμενος με το NHTI. Υπηρέτησε ως επικεφαλής προπονητής μπάσκετ Ανδρών Lynx και διευθυντής στίβου από το 1999-2022. είναι ο μόνος προπονητής στην ιστορία του Lynx που ξεπέρασε τις 500 νίκες (513). Με τον Χόγκαν στο τιμόνι, το NHTI κατέκτησε επτά Πρωταθλήματα Yankee Small College Conference (YSCC) και δύο Εθνικά Πρωταθλήματα United College Athletic Association (USCAA) (2005 και 2020). Η NHTI έγραψε ιστορία ως η πρώτη ανδρική ομάδα μπάσκετ από το Νιου Χάμσαϊρ που κέρδισε εθνικό πρωτάθλημα.

«Τόσο το παρελθόν όσο και το μέλλον του προγράμματος στίβου του NHTI φαίνονται στην κληρονομιά που άφησε ο Coach Hogan», λέει ο σημερινός διευθυντής στίβου του NHTI, Ed Winters. «Είμαστε περήφανοι που προχωράμε με αυτό το γήπεδο που φέρει το όνομα ενός τόσο σεβαστού τοπικού θρύλου».

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του μπροστά σε ένα πλήθος από οικογένεια, φίλους και συναδέλφους, ο Χόγκαν μίλησε για το πώς, προερχόμενος από μια οικογένεια εννέα ατόμων, εκτιμούσε πάντα ότι είχε ένα μέρος για να αποσυρθεί, να τρέχει και να διασκεδάζει. Ο πατέρας του, πρώην καθηγητής ιστορίας και προπονητής στο Πανεπιστήμιο του Πλίμουθ, έπαιρνε περιστασιακά τα κλειδιά σε ένα από τα γήπεδα μπάσκετ του PSU και ο χώρος γινόταν σαν δεύτερο σπίτι.

Μετά την τελετή, η ανδρική ομάδα μπάσκετ NHTI Lynx που κατατάχθηκε σε εθνικό επίπεδο, βάφτισε το γήπεδο ανατρέποντας τις #5 Mustangs από το Central Maine Community College 80-67. Οι NHTI και CMCC ισοβαθμούν πλέον στην πρώτη θέση στο YSCC.

Ο Dave Gonyea, 29χρονος προπονητής και αθλητικός διευθυντής των Mustangs, ήταν ένας από τους ομιλητές στην τελετή αφιερώματος. Μιλώντας για τη φιλική αντιπαλότητα μεταξύ CMCC και NHTI, ο Gonyea αστειεύτηκε: «Σκέφτηκα να ζητήσω από τον Paul να καθίσει στον πάγκο μας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού».

– – –

NHTI – Κοινοτικό Κολλέγιο του Concord

Το NHTI είναι ένα δυναμικό δημόσιο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που παρέχει προσβάσιμη, αυστηρή εκπαίδευση σε φοιτητές, επιχειρήσεις και την κοινότητα. Δημιουργούμε μονοπάτια για δια βίου μάθηση, εξέλιξη σταδιοδρομίας και συμμετοχή στα κοινά, προσφέροντας 90+ ακαδημαϊκά προγράμματα σε 4.600+ φοιτητές ετησίως. Το NHTI είναι μέλος του Community College System του New Hampshire και από το 1969 είναι διαπιστευμένο από την Επιτροπή Ανώτατης Εκπαίδευσης της Νέας Αγγλίας, μια μη κυβερνητική, εθνικά αναγνωρισμένη υπηρεσία διαπίστευσης. Επισκεφτείτε το NHTI.edu για περισσότερες πληροφορίες. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα προγράμματα NHTI Athletics, επικοινωνήστε με τον Berkley Stevens στη διεύθυνση [email protected].

Πατήστε Επαφή Amber Gavriluk | 603-230-4001 | [email protected]

Schreibe einen Kommentar