Το Ντιτρόιτ φιλοξένησε 1 από 8 Εμπειρίες Περιφερειακής Αναδυόμενης Πολυπολιτισμικής Ηγεσίας – YMCA του Μητροπολιτικού Ντιτρόιτ

2
Το Ντιτρόιτ φιλοξένησε 1 από 8 Εμπειρίες Περιφερειακής Αναδυόμενης Πολυπολιτισμικής Ηγεσίας – YMCA του Μητροπολιτικού Ντιτρόιτ
Οι ηγέτες παρακολουθούν μια σύνοδο κατά τη διάρκεια του Περιφερειακού EMLE 2022 στο Ντιτρόιτ.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, φιλοξενήσαμε μία από τις 8 περιφερειακές εκδηλώσεις EMLE το 2022! Σε συνεργασία με το Greater Grand Rapids YMCA και την Ann Arbor YMCA, δημιουργήσαμε μια εμπειρία που επέτρεψε στο δίκτυο του προσωπικού μας να συνδεθεί με συνομηλίκους, να μάθει για την καθοδήγηση και να μάθει περισσότερα για το Y κίνημά μας.

Η φετινή περιοδεία έριξε φως στις συνεισφορές του πολυπολιτισμικού προσωπικού της YMCA ενώ ενθαρρύνει τους συμμετέχοντες να αρχίσουν να κινητοποιούν την αριστεία προς ουσιαστική αλλαγή. Μέσα από εκπαιδευτικές παρουσιάσεις και εργαστήρια, οι συμμετέχοντες έμαθαν πώς να υποστηρίζουν την ανάπτυξη της επόμενης γενιάς πολυπολιτισμικών ηγετών του Y.

Η ολοήμερη εκδήλωση έδωσε στους ηγέτες κάθε υπόβαθρου έναν ασφαλή χώρο για να κατανοήσουν την πολύπλευρη φύση της κοινής εμπειρίας. Από θέματα που ενθάρρυναν τους ηγέτες να αναγνωρίσουν και να γιορτάσουν τις προσωπικές δυνάμεις έως τις μικρές εμφανίσεις της δημογραφικής σύνθεσης του Υ, το Περιφερειακό EMLE επιβεβαίωσε τη σημασία της πολυπολιτισμικής ηγεσίας και τη δύναμη της συμμαχίας. Μέσω συμπόνιας και κατανόησης, οι παρευρισκόμενοι μας έφυγαν εξοπλισμένοι με τα κατάλληλα εργαλεία για να τους βοηθήσουν στο ταξίδι τους ως ηγέτες στο κίνημά μας Y.

Schreibe einen Kommentar