Το πρόγραμμα αναζωογόνησης του Μπέρμιγχαμ παρέχει ασφάλεια, ασφάλεια και ηρεμία – Ασφαλιστικό Ινστιτούτο για Επιχειρήσεις και Ασφάλεια στο Σπίτι

0
Το πρόγραμμα αναζωογόνησης του Μπέρμιγχαμ παρέχει ασφάλεια, ασφάλεια και ηρεμία – Ασφαλιστικό Ινστιτούτο για Επιχειρήσεις και Ασφάλεια στο Σπίτι

Μπέρμιγχαμ, AL, 2 Φεβρουαρίου 2023 – Μια καινοτόμος συνεργασία δημόσιου-ιδιωτικού τομέα βοηθά στην αναζωογόνηση των ιστορικών γειτονιών Northside του Μπέρμιγχαμ με βελτιώσεις στο σπίτι που θα σημαίνει ότι οι ιδιοκτήτες σπιτιού θα είναι ασφαλείς, στεγνοί και καλύτερα προετοιμασμένοι για κακές καιρικές συνθήκες. Σήμερα, δήμαρχος του Μπέρμιγχαμ Randall WoodfinΕπίτροπος Ασφαλίσεων της Αλαμπάμα Μαρκ ΦάουλερΠρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Protective Life Corporation Rich Bielen και άλλοι ηγέτες της κοινότητας ενώθηκαν από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Insurance Institute for Business & Home Safety (IBHS) Roy Wright για να συναντηθούν με κατοίκους και να περιηγηθούν σε σπίτια που πρόσφατα ανακαινίστηκαν με το πρότυπο FORTIFIED για ελαστική κατασκευή.

«Η κοινότητά μας στο Northside έχει εξυπηρετήσει καλά την πόλη μας. Υπήρξε το πεδίο μάχης για το κίνημα για τα πολιτικά δικαιώματα, η γενέτειρα πολλών από τους ήρωές μας και ένα μέρος όπου οι οικογένειες ζουν, αγαπούν και μεγαλώνουν», δήλωσε ο δήμαρχος Woodfin. «Μαζί, με αυτούς τους καταπληκτικούς συνεργάτες, τους τιμούμε συγκεντρώνοντας τους πόρους μας για να βοηθήσουμε να γίνουν τα σπίτια τους ένα ασφαλές μέρος υπερηφάνειας. Ελπίζω ότι αυτή είναι μόνο η αρχή περισσότερων συνεργασιών και περισσότερης υποστήριξης των κατοίκων μας σε όλο το Μπέρμιγχαμ».

Το πρόγραμμα Protecting Good: Strengthen, Repair, and Protect συνδυάζει τη χρηματοδότηση από το πρόγραμμα Strengthen Alabama Homes (SAH) του Υπουργείου Ασφαλίσεων της Αλαμπάμα και την επιχορήγηση μπλοκ κοινοτικής ανάπτυξης της πόλης του Μπέρμιγχαμ με χρήματα από Protective Life Corporation, επιτρέποντας στους ειδικευμένους ιδιοκτήτες σπιτιού να λάβουν έως και 25.000 $ για να επισκευάσουν τα σπίτια τους και να εγκαταστήσουν μια νέα στέγη ανθεκτική στις καταιγίδες.

«Κάθε οικογένεια αξίζει ένα ισχυρό σπίτι που μπορεί να αντέξει τις κακές καιρικές συνθήκες που αντιμετωπίζει», είπε ο Ράιτ. «Με τη σύγκληση δημόσιων και ιδιωτικών προγραμμάτων, το Protective και το City of Birmingham δημιούργησαν ένα πρότυπο που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι πόλεις σε όλη τη χώρα για να αφαιρέσουν την πολυπλοκότητα, να μειώσουν τα εμπόδια και να εξασφαλίσουν ότι οι πολίτες τους είναι καλύτερα προετοιμασμένοι για την επόμενη καταιγίδα».

Περισσότερα από 65 σπίτια έχουν μετασκευαστεί στο ΟΧΥΡΩΜΕΝΟΣ στάνταρ, μια μέθοδος επανατοποθέτησης στέγης που αποδεικνύεται αποτελεσματική στη μείωση των ζημιών από ανέμους έως και 130 mph και 100 ακόμη αναμένεται να ολοκληρωθούν το 2023. Η Protective με έδρα το Μπέρμιγχαμ, εθνικός πάροχος λύσεων ασφάλισης ζωής, προσόδων και προστασίας περιουσιακών στοιχείων, πρωτοστάτησε στη νέα πρόγραμμα υποστήριξης των γύρω κοινοτήτων Προστατευτικό Στάδιο στο κέντρο του Μπέρμιγχαμ. Η εταιρεία συνεργάστηκε με κοινοτικούς εταίρους για να συνδέσει διάφορα προγράμματα επιχορηγήσεων και να βοηθήσει στην αντιμετώπιση κρίσιμων αναγκών για αυτές τις γειτονιές. Το νέο πρόγραμμα εκσυγχρονίζει τις διαδικασίες εφαρμογής και τη διαχείριση έργων, ώστε η ομάδα να μπορεί να εργαστεί ως ενιαίος πάροχος, βοηθώντας τις οικογένειες να ανακαινίσουν και να στεγάσουν σπίτια στις γειτονιές Northside των Druid Hills, Fountain Heights, Norwood, Evergreen και Central City.

«Ήταν απίστευτα ικανοποιητικό να βλέπουμε το πρόγραμμα Protecting Good να ζωντανεύει προς το μεγαλύτερο όφελος της πόλης και των γειτόνων μας. Εξίσου ικανοποιητικές είναι οι σχέσεις που έχει δημιουργήσει η Protective μέσω αυτής της διαδικασίας. Δημιουργώντας ισχυρούς δεσμούς με άλλους κοινοτικούς οργανισμούς, μαζί με τους κατοίκους σε αυτές τις γειτονιές, ανακαλύψαμε νέες ευκαιρίες όπου μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι γείτονες και προστάτες της κοινότητάς μας», δήλωσε ο Bielen.

Από τότε που ιδρύθηκε από το Νομοθετικό Σώμα το 2011, το Strengthen Alabama Homes έχει βοηθήσει τους ιδιοκτήτες σπιτιών να μετασκευάσουν τα σπίτια τους σύμφωνα με το πρότυπο FORTIFIED, κάνοντάς τους να αντέχουν καλύτερα τις δύσκολες καιρικές συνθήκες. Το πρότυπο υιοθετείται ευρέως στις παράκτιες κομητείες της Αλαμπάμα για προστασία από ζημιές από τυφώνες και πλέον χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο σε κοινότητες στην Κεντρική και Βόρεια Αλαμπάμα που κινδυνεύουν από ανεμοστρόβιλους. Μέχρι σήμερα, περισσότερες από 5.000 οικογένειες της Αλαμπάμα έχουν λάβει χρηματοδότηση από το SAH.

«Μέσω του προγράμματος Strengthen Alabama Homes, καταφέραμε να κάνουμε τη διαφορά στη ζωή των κατοίκων της Αλαμπάμα που είναι πιο ευάλωτοι σε καταστροφικές καταιγίδες», είπε ο Fowler. «Η οχύρωση των σπιτιών όχι μόνο προστατεύει τις ζωές των οικογενειών και την πιο πολύτιμη επένδυσή τους, το σπίτι τους, αλλά συμβάλλει επίσης στη μείωση του κινδύνου ζημιών για τις ασφαλιστικές εταιρείες. Αυτό βοηθά στη δημιουργία μιας υγιούς και βιώσιμης ασφαλιστικής αγοράς. Τελικά, προσπάθειες όπως το Protecting Good Initiative δημιουργούν μια πιο ανθεκτική Αλαμπάμα».

Εργαζόμενος ως μέρος της συνεργατικής ομάδας Protecting Good, το Habitat for Humanity διαχειρίστηκε καθένα από τα 65 ολοκληρωμένα έργα.

«Η αποστολή του Habitat είναι να παρέχει οικονομικά προσιτές λύσεις στέγασης σε συνεργασία με οικογένειες χαμηλού έως μέτριου εισοδήματος», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Habitat for Humanity of Greater Birmingham Charles Moore. «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να εργαστούμε σε συνεργασία με την κοινότητα Northside και τους εταίρους Protecting Good για να παρέχουμε FORTIFIED στέγες για να διατηρούμε αυτές τις οικογένειες και τα σπίτια ασφαλή και στεγνά». Οι ιδιοκτήτες σπιτιού στις γειτονιές Druid Hills, Fountain Heights, Norwood, Evergreen και Central City πληρούν τις προϋποθέσεις για το πρόγραμμα επισκευής στέγης Protecting Good και μπορούν να λάβουν πρόσθετες πληροφορίες καλώντας στο 205-996-0884.

Schreibe einen Kommentar