Το ACHC επεκτείνει το ACHCU Academy για να συμπεριλάβει νέα εστιασμένα κομμάτια

0
Το ACHC επεκτείνει το ACHCU Academy για να συμπεριλάβει νέα εστιασμένα κομμάτια

Το ACHCU, το τμήμα εκπαίδευσης και κατάρτισης της Accreditation Commission for Health Care Inc. (ACHC), ανακοίνωσε τη συμπερίληψη τριών νέων κομματιών προγράμματος για την εμβληματική εκδήλωση της ACHCU Academy που θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο στο Ορλάντο της Φλόριντα. Με θέμα την επίτευξη αριστείας σε περιβάλλον υγειονομικής περίθαλψης, οι ηγέτες φαρμακείων υγείας στο σπίτι, νοσοκομείων και σύνθετων φαρμακείων θα συμμετάσχουν σε ειδικούς νοσοκομειακής κλινικής, διοικητικής και διαχείρισης εγκαταστάσεων για την τριήμερη, αυτοπροσώπως, εκπαιδευτική εκδήλωση και εκδήλωση δικτύωσης που θα πραγματοποιηθεί στις 22-24 Ιανουαρίου.

«Με τις τελευταίες προσθήκες στην Ακαδημία ACHCU, στοχεύουμε να δώσουμε τη δυνατότητα στους πολύτιμους συμμετέχοντες όχι μόνο να επιτύχουν επιτυχία διαπίστευσης αλλά να συμμετέχουν σε μια ιδιαίτερα αφοσιωμένη κοινότητα πρακτικής», δήλωσε ο Greg Stowell, αναπληρωτής διευθυντής για την εκπαίδευση και την κατάρτιση ACHCU. «Ο ακλόνητος στόχος μας για την Ακαδημία είναι να φέρουμε το ACHCU σε ένα ευρύτερο κοινό, εστιάζοντας σε ζωτικής σημασίας θέματα υγειονομικής περίθαλψης μέσω συνεδριών από ειδικούς που καλύπτουν άμεσα τις πιο πιεστικές ανάγκες των πελατών μας».

Η Ακαδημία ACHCU προσφέρει αλληλεπίδραση σε πραγματικό χρόνο με συνομηλίκους και ειδικούς ACHC για επίλυση προβλημάτων και κοινή χρήση πρακτικής, καθώς και εκπαίδευση σχετικά με τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς των Κέντρων για Υπηρεσίες Medicare & Medicaid (CMS), τα πρότυπα Φαρμακοποιίας των ΗΠΑ (USP) και τις απαιτήσεις ACHC. Με περισσότερες από 70 προγραμματισμένες συνεδρίες, οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν να επικεντρωθούν στα θέματα που είναι πιο σημαντικά για αυτούς κατά τη διάρκεια της τριήμερης εκδήλωσης, ενώ έχουν την ευκαιρία να δικτυωθούν με τους ηγέτες του κλάδου και τους συνομηλίκους τους.

«Η ACHCU πιστεύει στην «εκπαίδευση πρώτα» και αναγνωρίζει ότι η δημιουργία κορυφαίων προτύπων διαπίστευσης στον κλάδο δεν αρκεί», πρόσθεσε ο Stowell. «Η αποστολή μας να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία το επιβεβαιώνει και η ACHC στοχεύει να προσθέσει αξία προσφέροντας περισσότερα μέσω του Academy, εργαστηρίων και άλλων εκτεταμένων πόρων σε μεγαλύτερο εύρος πελατών».

Για εγγραφή, επισκεφθείτε τον ιστότοπο της Ακαδημίας ACHCU.

Schreibe einen Kommentar