Το AP2 S2000 χρησιμοποιεί πολλά τιτάνιο για να ξεχωρίζει

0
Το AP2 S2000 χρησιμοποιεί πολλά τιτάνιο για να ξεχωρίζει

Αυτό το βαρύ τιτάνιο AP2 Honda S2000 είναι πραγματικά μοναδικό σε μια θάλασσα κατασκευών κοπής μπισκότων.Μοναδική κατασκευή

Μέχρι τώρα, θα μπορούσε κανείς να υποθέσει ότι σχεδόν οτιδήποτε μπορείτε να κάνετε σε ένα Honda S2000 έχει έχει ήδη γίνει, και για να είμαστε δίκαιοι, υπάρχει λίγη αλήθεια σε αυτό. Μέρα με τη μέρα, συναντάμε πολλές βόλτες με μπισκότα που μοιάζουν απλά, χρησιμοποιούν τα ίδια μέρηκαι διαθέτουν το ίδιο είδος εμπνευσμένο στυλ αυτό έχει γίνει ξανά και ξανά. Ωστόσο, σίγουρα δεν ισχύει αυτό Kai Her και το δικό του AP2που παρουσιάστηκε πρόσφατα από MotorTrend.

Φωτογραφίες: MotorTrend

Τραγωδία στον Θρίαμβο

Αυτήν Αρχικά αγόρασε αυτό το S2000 όταν ήταν στο κολέγιο, αφού το φτωχό του Civic κόκκαλεψε ενώ καθόταν σε ένα φανάρι, αφήνοντας σε αυτό μια πλήρη άθλια κατάσταση. Ευτυχώς, το S2000 ήταν πάντα το αυτοκίνητο των ονείρων του και μπόρεσε να εντοπίσει ένα κατάλληλο στην άλλη άκρη της χώρας, αν και δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση εκείνη την εποχή.

Φωτογραφίες: MotorTrend

Γίνομαι σοβαρός

Συνέχισε τη νέα του βόλτα για αρκετό καιρό, προσθέτοντας μέρη από εδώ κι εκεί, αλλά τα πράγματα δεν έγιναν πραγματικά σοβαρά μέχρι να ξεκινήσει η πανδημία. Από εκεί, αυτό το έργο άρχισε να σπειροειδής, οδηγώντας σε μια σειρά από τροποποιήσεις. Κάτω από την κουκούλα, που περιλαμβάνει μια λίστα ρούχων με mods όπως α Κιτ ντυσίματος θήκης κινητήρα Titanium Works, κοντή εισαγωγή τιτανίου ram και διπλή εξάτμιση τιτανίου GoTuning/GReddy Spectrum Elite, για να αναφέρουμε μόνο μερικά.

Φωτογραφίες: MotorTrend

Mods καμπίνας

Μέσα στην καμπίνα η Her πρόσθεσε ακόμα περισσότερα καλούδια όπως π.χ Καθίσματα Recaro Pole Position που κάθονται σε ράγες καθισμάτων Buddy Club, πλήμνη τιμονιού ταχείας απελευθέρωσης NRG με τροχό Momo, κουμπί κόρνας Spoon Sports, καθρέφτης ευρείας προβολής και φυσικά ένα κουμπί αλλαγής ταχυτήτων από τιτάνιο ARC, που βοηθά στη διατήρηση του τιτανίου το θέμα συνεχίζεται.

Φωτογραφίες: MotorTrend

Ανάρτηση και Φρένα

Για να κάνει αυτό το S2000 λίγο πιο διασκεδαστικό στα twisties, η Her αντιμετώπισε την ανάρτηση προσθέτοντας ένα σετ πηνίων A’PEXi N1 EXV, κούπες αέρα Stanceparts, εμπρός και πίσω κατώτερες εκτεταμένες σφαιρικές αρθρώσεις Hardrace και ένα κιτ αντικραδασμικής προστασίας EVS Tuning πίσω , ενώ τα φρένα αναβαθμίστηκαν με μονομπλόκ δαγκάνες Spoon Sports, μπροστινούς ρότορες Project Mu SCR, κιτ πίσω φρένων Ballade Sport και πλεγμένες γραμμές από ανοξείδωτο χάλυβα.

Φωτογραφίες: MotorTrend

Νέα εμφάνιση

Φυσικά, το να κάνει όλη αυτή τη δουλειά και να αφήσει το εξωτερικό ως έχει θα ήταν κρίμα, έτσι η Her έδωσε στο AP2 του μια νέα εμφάνιση με Μπροστινός προφυλακτήρας Spoon Sports S-Tai και καθρέφτες αεροπλάνων Spoon, διευρυμένα μπροστινά φτερά Downforce 30 mm, πίσω διαχύτης τύπου Spoon, πλαϊνό σκαλοπάτι Voltex Version 2 Street, πίσω πτέρυγα Type 2 και βάσεις πτερυγίων τιτανίου, κουκούλα First Molding, OEM Honda σκληρή οροφή και ζάντες Mugen MF10 διαστάσεων 18×9 μπροστά και 18×10 πίσω, οι οποίες είναι τυλιγμένες με ελαστικά Hankook V12 EVO2.

Φωτογραφίες: MotorTrend

>>Λάβετε μέρος στη συζήτηση για αυτήν την έκδοση S2000 εδώ στο S2Ki.com.

Σωστό Αφιέρωμα

Το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι μόνο μια εκπληκτική βόλτα που αξίζει να επιδειχθεί, αλλά και ένας κατάλληλος φόρος τιμής στον εκλιπόντα αδελφό της Her, ο οποίος μοιράστηκε την αγάπη του για τα αυτοκίνητα. «Τώρα βλέπω ότι το S2000 συνέβαλε στα παρασκήνια στην ιστορία της ζωής μου και εν αγνοία μου με έκανε αυτό που είμαι σήμερα», είπε. „Έχει μια μεγαλύτερη ιστορία από μια απλή κατασκευή αυτοκινήτου, έχει αναμνήσεις από το κοινό ενδιαφέρον του αείμνηστου αδελφού μου για την κατασκευή Honda και έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην ερωτική μου ζωή και στη δημιουργία της αδελφότητας που βρήκα μέσα στο NnovatioN. Είναι ασφαλές να πούμε ότι αυτό το αυτοκίνητο έχει ήταν ο συγγραφέας της ζωής μου τα τελευταία επτά χρόνια».

Φωτογραφίες: MotorTrend

>>Λάβετε μέρος στη συζήτηση για αυτήν την έκδοση S2000 εδώ στο S2Ki.com.

Schreibe einen Kommentar