Το JACK Quartet υπογράφει στη νέα διοίκηση

0
Το JACK Quartet υπογράφει στη νέα διοίκηση

Το σύνολο θα εκπροσωπηθεί από τον νέο οργανισμό διαχείρισης καλλιτεχνών μπουτίκ, Pink Noise Agency

Πρακτορείο Pink Noise ιδρύθηκε από επαγγελματία της τέχνης Γκρέγκορι Μπράουν βασίζεται στην πεποίθηση ότι η συνεργασία, η συνεργασία και η κοινότητα είναι απαραίτητες για ένα ακμάζον καλλιτεχνικό οικοσύστημα. Το ρόστερ του περιλαμβάνει τους Aizuri Quartet, Claire Chase, Allison Loggins-Hull, Grand Band, Owls και Roomful of Teeth.

Η πιο πρόσφατη υπογραφή του πρακτορείου είναι το JACK Quartet, που αποτελείται από βιολιστές Κρίστοφερ Ότο και Austin Wullimanβιολιστής Τζον Πίκφορντ Ρίτσαρντςκαι τσελίστας Τζέι Κάμπελ.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι γίνουμε μέλος της οικογένειας των καλλιτεχνών στο ρόστερ του Pink Noise Agency, μερικούς από τους οποίους ήδη συγκαταλέγουμε στους αγαπημένους φίλους και συμβούλους μας», γράφει η ομάδα. «Στην καρδιά της νέας σύνδεσής μας με τους Greg Brown και Pink Noise είναι το αναμφισβήτητο γεγονός ότι καταλαβαίνει αυτό που κάνουμε, λατρεύει τη μουσική και πιστεύει στον αντίκτυπο των μουσικών εμπειριών που αλλάζουν την αντίληψη».

Επί του παρόντος, το Κουαρτέτο στο Residence στο Το Νέο Σχολείο Στη Νέα Υόρκη, το JACK Quartet λειτουργεί ως μη κερδοσκοπικός οργανισμός αφιερωμένος στην απόδοση, την ανάθεση και την εκτίμηση της νέας μουσικής κουαρτέτου εγχόρδων. Το κουαρτέτο έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως η Julia Wolfe, ο George Lewis, ο Helmut Lachenmann και η Caroline Shaw, με επερχόμενες και πρόσφατες πρεμιέρες που περιλαμβάνουν έργα των John Luther Adams, Catherine Lamb, Liza Lim, Tyshawn Sorey, Wadada Leo Smith, Amy Williams και Τζον Ζορν.

Το Musical America’s 2018 „Ensemble of the Year“, το συγκρότημα ήταν επίσης υποψήφιο για ΓΚΡΑΜΥ Βραβεία για ηχογραφήσεις το 2018 και το 2022, απονεμήθηκαν στο „19 for 19 Artists to Watch“ του WQXR και βραβεύτηκαν Επιχορήγηση καριέρας Avery Fisher.

Μέσω τους Το πρόγραμμα JACK Studioτο οποίο περιλαμβάνει κατοικίες, παραγγελίες, αναγνώσεις και ηχογραφήσεις, το σύνολο στοχεύει να διαλύσει τους απαρχαιωμένους αγωγούς κλασικής μουσικής για συνθέτες.

«Είναι τιμή μου και χαίρομαι που συνεργάζομαι με το JACK Quartet. Ο Chris, ο Austin, ο John και ο Jay έχουν επιδείξει ακλόνητη δέσμευση στα βαθύτερα επίπεδα μουσικότητας και καλλιτεχνικής ευαισθησίας», είπε ο Brown. «Ο JACK προωθεί μια κοινότητα μουσικών και συνθετών χωρίς αποκλεισμούς μέσω της κατοικίας τους στο Mannes and the New School, του δικού τους JACK Πρόγραμμα στούντιο και συνεχείς συνεργασίες με τη New Music on the Point, το Banff Centre και το Πανεπιστήμιο της Αϊόβα.

«Έχουμε ακούσει τον JACK στην αίθουσα συναυλιών, σε χώρους DIY στυλ, στο απόλυτο σκοτάδι, στις υποψήφιες για GRAMMY ηχογραφήσεις τους και στην κοινότητα με άλλους. Η περιέργειά τους είναι άφθονη – ανυπομονώ να δω τι κάνουν ανακαλύψτε το επόμενο!»

Schreibe einen Kommentar