Το KitLife γιορτάζει τα εγκαίνια του Winter Garden -Twentysomething Vision

1
Το KitLife γιορτάζει τα εγκαίνια του Winter Garden -Twentysomething Vision

Αν αγαπάτε τους σχεδιαστές – όπως στους ανθρώπους και τα σημειωματάρια – οι κυρίες στο KitLife θα μιλούν τη γλώσσα σας σε ένα T.

Ξέρω ότι με καταλαβαίνουν: οργάνωση, σχεδιασμός και εγγραφή σε ένα όμορφο σημειωματάριο!

Το „KIT“ στο KitLife αντιπροσωπεύει κάτι για το οποίο όλοι προσπαθούμε: Διατηρώντας το Μαζί.

KitLife στον κήπο

Το KitLife γιόρτασε τα εγκαίνια του το Σάββατο, 25 Αυγούστου. Βρίσκεται στην οδό S. Boyd 100 στο κέντρο της πόλης Winter Garden, το κατάστημα KitLife φιλοξενεί σχεδιαστές, χαρτιά και θετικότητα.

Το κατάστημα ήταν λίγο πολύ γεμάτο όταν έφτασα (με βίας μπόρεσα να μπω μέσα!). Ήταν συναρπαστικό να βλέπεις τόσους πολλούς ανθρώπους στην κοινότητα να υποστηρίζουν τα εγκαίνια.

KitLife Planners Winter Garden, FL

KitLife Planners Grand Opening Winter Garden, FL

Επιπλέον, θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω το Winter Garden για το καταπληκτικό δωρεάν πάρκινγκ στο δρόμο και το δωρεάν δημόσιο γκαράζ! Έχω μεγαλώσει να περιμένω να πληρώσω για το πάρκινγκ όπου κι αν πάω, οπότε ήταν ανακούφιση να μην ανησυχώ για άλλα έξοδα όπως αυτό.

Το κατάστημα KitLife βρίσκεται ακριβώς έξω από το γκαράζ και πολύ κοντά στην οδό Plant Street. Σας συνιστώ να επισκεφθείτε το Σάββατο, ώστε να μπορείτε να δείτε την Αγορά Winter Garden Farmers Market όσο βρίσκεστε εκεί!

Βάζοντας πρώτα τους πελάτες

Άκουσα για πρώτη φορά για το KitLife μέσα από ένα επεισόδιο του Orlando Lady Boss podcast.

Η Τζέσικα, η Λιζ και η Τζένη ξεκίνησαν την επιχείρησή τους από μια κοινή ανάγκη για σχεδιαστές. Ξεκίνησαν να δημιουργούν εξατομικευμένους σχεδιαστές για τον εαυτό τους. Αφού έλαβαν αιτήματα, εκτύπωσαν 50 σχεδιαστές για να δουν αν μπορούσαν να πουλήσουν τους σχεδιαστές.

Σίγουρα, ο κόσμος αγάπησε τους σχεδιαστές! Το KitLife προχωρά τώρα πέντε χρόνια δυνατά. Τα προϊόντα τους κατασκευάζονται και συναρμολογούνται εδώ στη Φλόριντα.

Ως μικρή επιχείρηση, οι κυρίες του KitLife λατρεύουν την αλληλεπίδραση με την κοινότητα. Μιλούν με πελάτες και ακούν σχόλια για να συνεχίσουν να δημιουργούν ποιοτικά προϊόντα.

KitLife Planners

KitLife Planners

Ως κάποιος που του αρέσει να προγραμματίζει και να ελέγχει τα πράγματα εκτός λίστας, κρατάω το μεγαλύτερο μέρος του οργανισμού μου χωρισμένο ανά θέμα, ώστε να μπορώ να κάθομαι και να σκέφτομαι με διαφορετική νοοτροπία κάθε φορά.

Διατηρώ έναν προγραμματιστή αφιερωμένο σε έργα εργασίας, ένα ημερολόγιο περιεχομένου για αναρτήσεις ιστολογίου και, στη συνέχεια, παρακολουθώ τις προπονήσεις μου για τη φυσική κατάσταση σε ένα μικρό σημειωματάριο που γράφει: «Ξύπνα και γίνε φοβερός».

Χρησιμοποιώ επίσης έναν ιστότοπο που ονομάζεται Asana για την παρακολούθηση των προθεσμιών του έργου. Ακούγεται πολύ, σωστά; Είμαι σχεδιαστής και εθισμένος στα σημειωματάρια!

KitLife Planners Winter Garden, FL

Οι κυρίες ήταν πολύ γλυκές και φιλόξενες όταν επισκέφτηκα το κατάστημα. Μίλησα κυρίως με την Jessica, η οποία με βοήθησε να καταλάβω ποιος προγραμματιστής θα ήταν καλύτερος για την επόμενη χρονιά. Το KitLife δημιουργεί εβδομαδιαίους σχεδιαστές, καθημερινούς σχεδιαστές, σημειωματάρια, διασκεδαστικά χαρτικά και πολλά άλλα.

Είμαι ήδη ερωτευμένος με το Office Depot και το Target για είδη γραφείου, οπότε αυτό μπορεί να είναι το νέο μου αγαπημένο χαρτοπωλείο!

(Ναι, συνειδητοποιώ πόσο ανόητο ακούγεται!)

KitLife Planners

Θα ήθελα πολύ να ακούσω τις δικές σας ιστορίες για το θέμα. Πώς οργανώνετε τις προτεραιότητές σας και ενσωματώνετε έναν σχεδιαστή στη ζωή σας;

Όλοι προσπαθούμε να παρακολουθούμε τις δραστηριότητες και τις ζωές μας με κάποιο τρόπο. Πώς το κρατάς μαζί;

Ενημερώστε με στα σχόλια παρακάτω!

Schreibe einen Kommentar