Το Mary Free Bed μεταξύ των 10 κορυφαίων νοσοκομείων αποκατάστασης στη χώρα

0
Το Mary Free Bed μεταξύ των 10 κορυφαίων νοσοκομείων αποκατάστασης στη χώρα

Για δέκα χρόνια, Νοσοκομείο Αποκατάστασης Δωρεάν Κρεβατιού Μαίρη έχει καταταχθεί στα κορυφαία 50 Καλύτερα Νοσοκομεία Αποκατάστασης στη χώρα από το US News & World Report. Φέτος, κατατάσσεται μεταξύ των δέκα κορυφαίων ηγετών της χώρας.

US News & World Report κατατάσσει το Mary Free Bed Rehabilitation Hospital ως το 10ο Καλύτερο Νοσοκομείο Αποκατάστασης στη χώρα. Αυτό είναι ένα σημαντικό άλμα από την προηγούμενη κατάταξη της 17ης θέσης και μια μαρτυρία της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσης της ομάδας Mary Free Bed.

Η κατάταξη 2023-24 εξέτασε 1.041 νοσοκομεία και τα αποτελέσματα βασίστηκαν σε μια σειρά παραγόντων, όπως τα κλινικά αποτελέσματα, η αντίληψη του γιατρού, η ποιότητα της περίθαλψης και η εμπειρία των ασθενών. Το Mary Free Bed ξεπέρασε τον εθνικό μέσο όρο σε πολλές βασικές μετρήσεις, συμπεριλαμβανομένης της πρόληψης επανεισαγωγών σε γενικά νοσοκομεία οξείας φροντίδας κατά τη διάρκεια και μετά από παραμονή αποκατάστασης, και το ποσοστό των ασθενών που μπορούν να επιστρέψουν στο σπίτι.

Περαιτέρω ανάγνωση: Standing for All είδη SCI

Το νοσοκομείο βαθμολογήθηκε επίσης πολύ υψηλό για τον αριθμό των ασθενών που υποβλήθηκαν σε θεραπεία που υπέστησαν εγκεφαλικά επεισόδια, εγκεφαλικές κακώσεις και κακώσεις νωτιαίου μυελού. Όσον αφορά τις προηγμένες τεχνολογίες και τις επιτόπιες υπηρεσίες για ασθενείς, το Mary Free Bed αξιολογήθηκε ως εξαιρετικό.

«Οι άνθρωποι στρέφονται στην κατάταξη των US News & World Report καθώς καθορίζουν πού θα αναζητήσουν θεραπεία και αυτή η λίστα κάνει την έρευνα για αυτούς», λέει ο Kent Riddle, Διευθύνων Σύμβουλος της Mary Free Bed. «Η πρώτη δεκάδα κατάταξης βοηθά τους ασθενείς, τις οικογένειες και τους γιατρούς τους σε εξαιρετικά αποτελέσματα και φροντίδα ασθενών. Είναι ένα απίστευτο επίτευγμα και μια απόδειξη της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσης όλου του προσωπικού της Mary Free Bed, των εθελοντών και των δωρητών.”

Το οικονομικό έτος 2023, το Mary Free Bed εξυπηρέτησε 98.000 ασθενείς σε ένα διευρυνόμενο σύστημα περίθαλψης. Το νοσοκομείο προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένης της εσωτερικής και εξωτερικής αποκατάστασης. Έχει χαρακτηριστεί ως μοντέλο μοντέλου συστήματος αποκατάστασης σε τραυματισμό του νωτιαίου μυελού και είναι διαπιστευμένο από CARF σε ειδικότητες εγκεφαλικού επεισοδίου, εγκεφαλικής βλάβης και τραυματισμού του νωτιαίου μυελού

Schreibe einen Kommentar