Το NHTI απονέμει την υποτροφία Phi Theta Kappa στην Kelly Pilotte

2
Το NHTI απονέμει την υποτροφία Phi Theta Kappa στην Kelly Pilotte

27 Ιανουαρίου 2023

Kelly PIlotte, αποδέκτης της υποτροφίας PTK

CONCORD, NH—Το τμήμα NHTI – Concord’s Community College Phi Theta Kappa (PTK), μια διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία τιμής για φοιτητές που φοιτούν σε διετή κολέγια, απένειμε στην Kelly Pilotte την υποτροφία κεφαλαίου Alpha Upsilon Omicron PTK για το εαρινό εξάμηνο του 2023.

Το κεφάλαιο Alpha Upsilon Omicron του NHTI αντικατοπτρίζει την αποστολή του PTK να αναγνωρίζει και να ενθαρρύνει τις υποτροφίες μεταξύ των φοιτητών, να αναπτύσσει ευκαιρίες για ηγεσία, συντροφιά και υπηρεσίες και να παρέχει ένα πνευματικό κλίμα για συνεχή ακαδημαϊκή αριστεία.

Αυτή η υποτροφία παρέχει βοήθεια διδάκτρων σε ένα ενεργό μέλος του κεφαλαίου Phi Theta Kappa Alpha Upsilon Omicron ενώ συνεχίζουν το πρόγραμμα σπουδών τους NHTI.

Ο Pilotte είναι ενεργό μέλος του PTK, υπηρετώντας ως πρόεδρος κεφαλαίου και περιφερειακός αντιπρόεδρος του PTK. Υπηρέτησε ως εκπρόσωπος των φοιτητών στο Κοινοτικό Σύστημα Κολλεγίων του Νιου Χάμσαϊρ, μέρος του οποίου είναι το NHTI. Είναι μέλος της τάξης του 2022 έχοντας αποκτήσει το πτυχίο της στη συμβουλευτική κατάχρησης ουσιών/εξάρτησης και ακολουθεί πτυχίο Επιχειρήσεων.

Το 2019-20, μέλη του κεφαλαίου PTK του NHTI καθιέρωσαν αυτήν την υποτροφία για να αφήσουν μια κληρονομιά. Η υποτροφία χορηγήθηκε το καλοκαίρι του 2021. Οι δωρεές σε αυτήν την υποτροφία μπορούν να γίνουν online επιλέγοντας NHTI Alpha Upsilon Omicron Κεφάλαιο του PTK Scholarship Fund από το αναπτυσσόμενο μενού στη διεύθυνση https://givenhcc.org/where-to-give/nhti/.

– – –

NHTI – Κοινοτικό Κολλέγιο του Concord

Το NHTI είναι ένα δυναμικό δημόσιο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που παρέχει προσβάσιμη, αυστηρή εκπαίδευση σε φοιτητές, επιχειρήσεις και την κοινότητα. Δημιουργούμε μονοπάτια για δια βίου μάθηση, εξέλιξη σταδιοδρομίας και συμμετοχή στα κοινά, προσφέροντας 90+ ακαδημαϊκά προγράμματα σε 4.600+ φοιτητές ετησίως. Το NHTI είναι μέλος του Community College System του New Hampshire και από το 1969 είναι διαπιστευμένο από την Επιτροπή Ανώτατης Εκπαίδευσης της Νέας Αγγλίας, μια μη κυβερνητική, εθνικά αναγνωρισμένη υπηρεσία διαπίστευσης. Επισκεφτείτε το NHTI.edu για περισσότερες πληροφορίες.

Πατήστε Επαφή Amber Gavriluk | 603-230-4001 | mailto:[email protected]

Schreibe einen Kommentar