Το NHTI θα εκδώσει επαληθεύσιμα διαπιστευτήρια

6
Το NHTI θα εκδώσει επαληθεύσιμα διαπιστευτήρια
Μια αναπαράσταση τεχνητής νοημοσύνης που δημιουργήθηκε από το DALL-E αυτής της εργασίας παρουσιάζεται για να τιμήσει το επαληθευμένο έργο διαπιστευτηρίων.
Μια αναπαράσταση AI που δημιουργήθηκε από το DALL-E αυτής της εργασίας παρουσιάζεται για να τιμήσει τα επαληθευμένα διαπιστευτήρια του NHTI.

Η NHTI ανακοινώνει την εφαρμογή επαληθεύσιμων διαπιστευτηρίων

CONCORD – NHTI – Το Κοινοτικό Κολλέγιο του Concord έχει ξεκινήσει το ταξίδι για να παρέχει μαθητές με 21 st δεξιότητες αιώνα, ενώ τεκμηριώνει τα επιτεύγματα με επαναχρησιμοποιήσιμο και επαληθεύσιμο τρόπο που μεγιστοποιεί την κινητικότητα των μαθητών.

Ξεκινώντας από το εαρινό εξάμηνο του 2023, το NHTI θα αρχίσει να παρουσιάζει επαληθεύσιμα διαπιστευτήρια ως δείκτες μαθησιακών επιτευγμάτων. Αυτά τα διαπιστευτήρια θα εκδοθούν απευθείας στο προσωπικό ψηφιακό πορτοφόλι ενός μαθητή. Μέσω μιας συνεργασίας με ProofSpaceαυτά τα πορτοφόλια θα είναι πλήρως φορητά και διαλειτουργικά με άλλα κολέγια και εργοδότες που είναι την ανάπτυξη Αρχεία Απασχόλησης Μαθητών ή χρησιμοποιώντας λύσεις Web3 ή Blockchain.

«Μέχρι σήμερα, βασιζόμαστε στους βαθμούς των μαθητών ως τον κύριο δείκτη της επιτυχίας των μαθητών», λέει ο Δρ Andrew Fisher, αντιπρόεδρος του Ακαδημαϊκές Υποθέσεις στο NHTI. «Στη συνέχεια, συσκευάζουμε αυτούς τους βαθμούς σε ένα αντίγραφο και χρησιμοποιούμε αυτό το κεντρικό έγγραφο για να υποδείξουμε την πρόοδο προς ένα πτυχίο. Τώρα, μπορούμε να παρέχουμε πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την επιτυχία των μαθητών για να συμπληρώσουμε αυτό το αντίγραφο.“

Νέο σύστημα που επιτρέπει στους μαθητές να μοιράζονται εύκολα επαληθευμένη εκπαίδευση και δεξιότητες

Με επαληθεύσιμα διαπιστευτήρια, οι μαθητές θα αποθηκεύουν και θα παρακολουθούν μεμονωμένα μαθησιακά αποτελέσματα που προκύπτουν στις τάξεις τους, παρέχοντας περαιτέρω φωνή στις εμπειρίες τους. Ευκαιρίες συμμαθημάτων, συμπεριλαμβανομένης της συμμετοχής σε οργανισμοί υπηρεσιών, θα ενσωματωθούν στη μαθησιακή εμπειρία και θα τεκμηριωθούν στο πορτοφόλι.

«Αυτά τα φορητά και επαληθεύσιμα αρχεία μαθητών είναι ένα ισόβιο πλεονέκτημα που έχουν μαζί τους οι μαθητές», λέει ο Διευθύνων Σύμβουλος της ProofSpace, Nick Mason. «Οι εργοδότες και τα κολέγια απολαμβάνουν επωφελούνται επίσης από αξιόπιστα δεδομένα και βελτιστοποίηση συστήματος. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με το NHTI, το οποίο χρησιμοποιεί το ProofSpace για την έκδοση Student ID και εγγραφών μαθητή με ελάχιστη τεχνική προσπάθεια και μέγιστη ευελιξία.“

Αυτά τα ψηφιακά πορτοφόλια θα βελτιώσουν το σύστημα που βασίζεται σε ανοιχτό σήμα που χρησιμοποιείται επί του παρόντος στο NHTI. Οι ερωτήσεις πρέπει να απευθύνονται στον Andrew Fisher στη διεύθυνση [email protected].

– – –

NHTI – Κοινοτικό Κολλέγιο του Concord

Το NHTI είναι ένα δυναμικό δημόσιο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που παρέχει προσβάσιμη, αυστηρή εκπαίδευση σε φοιτητές, επιχειρήσεις και την κοινότητα. Δημιουργούμε μονοπάτια για δια βίου μάθηση, εξέλιξη σταδιοδρομίας και συμμετοχή στα κοινά, προσφέροντας 90+ ακαδημαϊκά προγράμματα σε 4.600+ φοιτητές ετησίως. Το NHTI είναι μέλος του Κοινοτικό Κολλεγιακό Σύστημα του Νιού Χάμσαϊρ και από το 1969 έχει διαπιστευθεί από την Επιτροπή Ανώτατης Εκπαίδευσης της Νέας Αγγλίαςένας μη κυβερνητικός, εθνικά αναγνωρισμένος οργανισμός διαπίστευσης.

Πατήστε Επαφή Amber Gavriluk | 603-230-4001 | [email protected]

Schreibe einen Kommentar