Το San Salvador Sailing Adventure συνεχίζεται

1
Το San Salvador Sailing Adventure συνεχίζεται

Το Adventure Day Sails Aboard 1542 Galleon Replica Σαν Σαλβαδόρ Βιογραφικό στο Ναυτικό Μουσείο του Σαν Ντιέγκο

Μετά την παύση των θαλάσσιων επιχειρήσεων για Σαν Σαλβαδόρ ιστιοπλοΐα λόγω της πανδημίας, το προσωπικό του Μουσείου, το πλήρωμα ιστιοπλοίων και οι καθηγητές πρόθυμοι να υποδεχθούν τους επιβάτες πίσω για 4ωρη ιστιοπλοϊκή εμπειρία το Σαββατοκύριακο

Σαν Ντιέγκο, Καλιφόρνια — Ναυτικό Μουσείο του Σαν Ντιέγκο, με διεθνή φήμη για την αριστεία στην αποκατάσταση, συντήρηση και λειτουργία ιστορικών σκαφών, ανακοινώνει την επιστροφή της δημοφιλούς εμπειρίας περιπέτειας ημερήσιας ιστιοπλοΐας στο πλοίο Σαν Σαλβαδόρ, ένα αντίγραφο του πλοίου του Juan Rodriguez Cabrillo που έφτασε στο λιμάνι που τώρα ονομάζουμε Σαν Ντιέγκο στις 28 Σεπτεμβρίου 1542. Αυτές οι 4ωρες Sailing Adventure είναι για ανθρώπους που αγαπούν την ιστορία και την ιστιοπλοΐα. Πολύ λίγοι άνθρωποι έχουν ταξιδέψει σε γαλέρες του δέκατου έκτου αιώνα και σήμερα τα πανιά προσφέρουν στο κοινό την ευκαιρία να επιβιβαστεί στην υπέροχη γαλέρα, Σαν Σαλβαδόρ. Δεν απαιτείται εμπειρία ιστιοπλοΐας.

Μοναδική εμπειρία είναι η ευκαιρία να πλεύσετε με έναν ιστορικό επί του σκάφους για να εξηγήσετε πώς Σαν Σαλβαδόρ πλέει, ναυσιπλοΐα, και τον 16ο αιώνα, υπερασπίστηκε. Οι επισκέπτες θα μάθουν για την ιστορία των πλοίων, τη σύνδεση της ιστορίας με την κληρονομιά μας στον Ειρηνικό και τον αντίκτυπο πλοίων όπως το Explorer Cabrillo’s Σαν Σαλβαδόρ κατά την εποχή της εξερεύνησης. Cabrillo και το Σαν Σαλβαδόρ διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην ιστορία της Καλιφόρνια. Οι υπό εξέλιξη επισκέπτες μπορούν όχι μόνο να μάθουν περισσότερα για την ανακάλυψη της Δυτικής Ακτής, αλλά μπορούν να βοηθήσουν το πλήρωμα του ιστιοφόρου, να ζήσουν πραγματικά πώς ήταν αν επέστρεφαν στον χρόνο 500 χρόνια πίσω.

Ναυτικό Μουσείο του Σαν Ντιέγκο οδήγησε το κτίριο του Σαν Σαλβαδόρ στην Ισπανική Προσγείωση που έγινε δυνατή από έναν στρατό αφοσιωμένων εθελοντών, προσωπικού και γενναιόδωρων δωρητών. Ξεκίνησε το 2015, Σαν Σαλβαδόρ έχει πλεύσει πάνω-κάτω στις ακτές της Καλιφόρνια ως μέρος της περιοδείας του Μουσείου στην Κληρονομιά του Ειρηνικού, ενός πολυετούς φιλόδοξου σχεδίου ταξιδιού που εκτελείται με τη συνεργασία του Τμήματος Πάρκων και Αναψυχής της Καλιφόρνια και πολλών Ναυτικών Μουσείων σε όλη την πολιτεία.

Σύμφωνα με τον Raymond Ashley, Ph.D., KCI, Πρόεδρο/Διευθύνων Σύμβουλος του Ναυτικού Μουσείου του Σαν Ντιέγκο, «Πριν από την πανδημία, ο αφοσιωμένος καπετάνιος μας, το πλήρωμα Sail και οι Docents καλωσόρισαν επισκέπτες και μέλη στο πλοίο Σαν Σαλβαδόρ για τακτικά δρομολόγια του Σαββάτου. Η εμπειρία αποδείχθηκε ότι έγινε γρήγορα μια δημοφιλής επιλογή μεταξύ των επισκεπτών και των ντόπιων που αναζητούσαν μια μοναδική εμπειρία μόνο στο Σαν Ντιέγκο. Το εθελοντικό μας πλήρωμα πανιών έχει εργαστεί επιμελώς με το προσωπικό του Ship Operations για να διασφαλίσει ότι συντηρείται σωστά και ότι το πλοίο είναι στημένο και έτοιμο να επιβιβαστεί σε επισκέπτες» Προσθέτει, «Επίσης, ναυλώσαμε το πλοίο, παρέχοντας ειδικές εμπειρίες σε ειδικούς διοργανωτές ιδιωτικών εκδηλώσεων που αναζητούν μοναδικός, υπαίθριος χώρος στο νερό για να γιορτάσετε γάμους, εταιρικές δεξιώσεις και άλλες ειδικές περιστάσεις. Το Μουσείο μπορεί τώρα να συνεχίσει και πάλι αυτές τις υπηρεσίες. Είμαστε ενθουσιασμένοι.”

Οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται από 59,00 $ για παιδιά 3-12 έως 99,00 $ για ενήλικες. Οι κρατήσεις περιλαμβάνουν γενική είσοδο στο Ναυτικό Μουσείο του Σαν Ντιέγκο όταν αγοράζουν α Σαν Σαλβαδόρ Ιστιοπλοϊκή Περιπέτεια. Οι επισκέπτες ενθαρρύνονται να επισκεφθούν τον ιστορικό στόλο και τα εκθέματα του Μουσείου πριν από την επιβίβαση στις 11:30 π.μ. από το μεσημέρι έως τις 4:00 μ.μ. Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν εκ των προτέρων μέσω διαδικτύου ή καλώντας στο 619-234-9153 επέκταση 144. Ο χώρος είναι περιορισμένος.

Κάνετε κράτηση τώρα! Σαν Σαλβαδόρ 4ωρη ιστιοπλοϊκή περιπέτεια.


Το Pacific Heritage Tour επέστρεψε και ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ! Πολυήμερα δρομολόγια Αύγουστος 2023

Περιήγηση στο Pacific Heritage Tour 2023

Η περιπέτεια περιμένει. Ζητούνται ΝΑΥΤΙΚΟΙ.

Ιστιοπλοΐα περιπέτειας Τα πόδια στο Pacific Heritage Tour 2023 είναι για άτομα που αγαπούν την ιστορία και την ιστιοπλοΐα. Πολύ λίγοι άνθρωποι έχουν ταξιδέψει σε γαλέρες του δέκατου έκτου αιώνα και σε εμάς Σαν Σαλβαδόρ ιστιοπλοϊκά πόδια όταν το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει την Καλιφόρνια μέσα από τα μάτια των εξερευνητών.Περιήγηση στην κληρονομιά του Ειρηνικού

Νέα ψυχαγωγικά και εκπαιδευτικά προγράμματα για την αρχαιολογία και τους φυσικούς πόρους των Νήσων της Μάγχης, την ιστορία της Ισπανικής ναυτιλίας, το ταξίδι του Cabrillo, την ιστορία καταγωγής της Καλιφόρνια και τις πρώτες συναντήσεις των λαών με το άγνωστο θα είναι με επικεφαλής μια ομάδα παγκοσμίου φήμης ιστορικών και εκπαιδευτικών.

Ελάτε μαζί μας καθώς ξεκινάμε για αυτές τις μοναδικές εμπειρίες ψηλού πλοίου. Για τον αρχάριο ή τον έμπειρο ναυτικό, κάθε σκέλος δίνει στους επιβάτες την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο πλήρωμα με μαθήματα ιστιοπλοΐας και δραστηριότητες στο πλοίο, όπως πρακτικές επιδείξεις και πρακτική εμπειρία παραδοσιακής και ουράνιας πλοήγησης, χαρτογραφίας και χειρισμού πανιών, συμπεριλαμβανομένων των κόμβων.

Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες και αίτηση.

Σχετικά με το Ναυτικό Μουσείο του Σαν Ντιέγκο
Η εμπειρία του Ναυτικού Μουσείου του Σαν Ντιέγκο περιλαμβάνει είσοδο σε μια παγκόσμιας κλάσης συλλογή ιστορικών ιστιοπλοϊκών πλοίων, ατμοκίνητων σκαφών και υποβρυχίων, με το καθένα να προσφέρει ψυχαγωγικά και εκπαιδευτικά εκθέματα. Το μη κερδοσκοπικό Μουσείο 501c3 απολαμβάνει διεθνή φήμη για την αριστεία στην αποκατάσταση, τη συντήρηση και τη λειτουργία ιστορικών σκαφών, συμπεριλαμβανομένου του παλαιότερου ενεργού ιστιοφόρου στον κόσμο, Αστέρι της Ινδίας. Το Ναυτικό Μουσείο του Σαν Ντιέγκο κατατάσσεται ως ένα από τα κορυφαία αξιοθέατα του έθνους που προσφέρει ξεναγήσεις με ξεναγό, ομαδικές ξεναγήσεις, ναυλώσεις ψηλών πλοίων, δημόσιες εκδηλώσεις όλο το χρόνο, εκπαιδευτικά προγράμματα και έναν ξεχωριστό χώρο για εταιρικές/ιδιωτικές εκδηλώσεις. Το Μουσείο είναι ανοιχτό καθημερινά Αστέρι της Ινδίας Wharf at 1492 North Harbor Drive, San Diego, CA 92101-3309.

Schreibe einen Kommentar