Υπόγειος διάδρομος + DIY Art | FrogTape

1
Υπόγειος διάδρομος + DIY Art |  FrogTape

Αυτή η ανάρτηση έχει χορηγηθεί από FrogTape

Σιγά σιγά, αλλά σταθερά, τελειώνουμε το υπόγειό μας! Στη συνέχεια, η βοηθητική ντουλάπα κάτω από τις σκάλες μας. Με τη βοήθεια του FrogTape, προσθέσαμε ένα χαμηλότερο μπλοκ χρώματος στον τοίχο και δημιουργήσαμε έργα τέχνης χρησιμοποιώντας, ξύλο, μπογιά και σπάγκο από γιούτα. Λατρεύω την απλότητα του μπλοκ χρώματος, αλλά προσθέτει πολύ αντίκτυπο! Η προσθήκη τέχνης DIY είναι ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα για την ανύψωση ενός χώρου. Είναι φθηνό, εύκολο και διασκεδαστικό να το φτιάξετε! Λατρεύω την υφή που προσθέτει στο χώρο. Διαβάστε παρακάτω για να δείτε πώς τα καταφέραμε!

Πριν

Αρχικά, κόβουμε το κόντρα πλακέ μας στο μέγεθος, χρησιμοποιώντας FrogTape λεπτή στη γραμμή κοπής για να αποτρέψει το θρυμματισμό του κόντρα πλακέ. Χρησιμοποιήσαμε κόντρα πλακέ σημύδας 3/4″ και κόψαμε 22″x22″.

Αφού κόψετε, εφαρμόστε ένα διαφανές σφραγιστικό, όπως λάκα για να σφραγίσετε το ξύλο. Μόλις σκληρύνει η λάκα, αρχίστε να απλώνετε το σχέδιο.

Χρησιμοποιώντας το χρώμα της επιλογής σας, απλώστε μία ή δύο στρώσεις μέχρι η βαφή να καλύψει πλήρως το ξύλο.

Όσο το χρώμα είναι ακόμα υγρό, αφαιρέστε το FrogTape γύρω από τις ζωγραφισμένες περιοχές

Μόλις στεγνώσει, δημιουργήστε μια σχισμή στο ξύλο για να περάσει ο σπάγκος σας. Χρησιμοποιώντας ένα ταλαντευόμενο πριόνι, κόψτε εντελώς το ξύλο. Τοποθετήστε ένα κομμάτι ξύλου κάτω από την σανίδα για να μην καταστρέψετε την επιφάνεια από κάτω.

Στην άκρη της κοπής, χρησιμοποιώντας ένα τρυπάνι 5/16″ για να διευκολύνετε το πέρασμα του σπάγκου από γιούτα στο ξύλο. Χρησιμοποιήστε ξανά το παλιό κομμάτι ξύλου για να προστατέψετε την επιφάνεια από κάτω.

Αφαιρέστε όλη την υπόλοιπη ταινία που χρησιμοποιείται για τη διάταξη των περιοχών από γιούτα και αρχίστε να εφαρμόζετε τον σπάγκο από γιούτα. Περάστε το μέσα από την τρύπα που δημιουργήθηκε με το τρυπάνι και τραβήξτε το για μερικά εκατοστά (δείτε τη δεύτερη εικόνα παρακάτω) Τραβήξτε το προς την άλλη πλευρά, κόψτε το αφήνοντας μερικά εκατοστά και τραβήξτε το μέσα από την άλλη τρύπα. Επαναλάβετε τα βήματα μέχρι να τελειώσετε.

Μόλις ολοκληρωθεί, στερεώστε τον σπάγκο από γιούτα. Στο πλάι, στερεώστε με συνδετήρες, τραβήξτε τον σπάγκο στο άλλο άκρο σφιχτά και στερεώστε με συνδετήρες.

Μόλις ολοκληρωθεί, κρεμάστε τη νέα σας τέχνη!

Αυτή η τέχνη ήταν αρκετά εύκολο να γίνει! Λατρεύω την υφή που προσθέτει. Οι βαμμένες περιοχές δημιουργούν αντίθεση με τους κόκκους του ξύλου και τις περιοχές υφής!

Λατρεύω πώς τελειώνει το υπόγειό μας! Οι τοίχοι του πάνελ από κόντρα πλακέ ήταν μια λύση για τον βοηθητικό μας χώρο. Εάν χρειαστεί, μπορούν να αφαιρεθούν μεμονωμένα, ώστε να έχουμε πρόσβαση στον εξοπλισμό μέσα. Ανάρτηση αποκάλυψης υπογείου ΕΔΩ

ΛΑΤΡΕΥΕΙ πώς συνδυάζεται αυτός ο χώρος!

Ευχαριστώ πολύ FrogTape για τη χορηγία αυτής της ανάρτησης, όπως πάντα, μοιράζομαι μόνο προϊόντα που αγαπώ και είχα μια καλή εμπειρία!

Schreibe einen Kommentar