Φέρτε τη μάθηση STEM στο σχολείο σας –

4
Φέρτε τη μάθηση STEM στο σχολείο σας –

Αυτό το άρθρο σχετικά με το STEM Learning είναι σε συνεργασία με το Brilliant.

Το STEM είναι ένα από τα πιο απαιτητικά θέματα που απαιτούνται για σταδιοδρομία σήμερα, ωστόσο μπορεί να είναι ένας από τους πιο απαιτητικούς τομείς για οικογένειες κατ‘ οίκον εκπαίδευσης. Η εύρεση εξαιρετικών πηγών για διαδικτυακή εκμάθηση STEM που έχει ακόμα διαδραστικά στοιχεία l can μπορεί να είναι μια πρόκληση για κάθε οικογένεια στο σπίτι. Λαμπρός έχει δημιουργήσει ένα πρακτικό περιβάλλον μάθησης STEM που μπορεί να βοηθήσει οποιονδήποτε να μάθει πώς να σκέφτεται μαθηματικά, επιστημονικά και λογικά. Το Brilliant παρέχει πάνω από 70 διαδικτυακά μαθήματα για διάφορους τομείς STEM που κυμαίνονται από τη λογική έως τα μαθηματικά και την επιστήμη των υπολογιστών. Αυτά τα μαθήματα προορίζονται για οποιονδήποτε από την 6η τάξη μέχρι την ενηλικίωση.

Πολλοί άνθρωποι έχουν μια πρόκληση με τα θέματα STEM: πώς να τα προσεγγίσουν και να τα διδάξουν. Το Brilliant διαθέτει μεγάλη ποικιλία μαθημάτων, συμπεριλαμβανομένων μαθημάτων λογικής, μαθηματικών, επιστημονικής σκέψης και πολλά άλλα. Καθώς οι μαθητές αντιμετωπίζουν τα προβλήματα σε κάθε μάθημα, απαντούν σε ερωτήσεις. Έχουν επίσης την επιλογή να δουν τις απαντήσεις. Η λύση δεν δίνει τις απαντήσεις αλλά αντίθετα τις δείχνει βήμα-βήμα.

Τα μαθήματα του Brilliant είναι διαδραστικές διαδικτυακές εμπειρίες μάθησης. Προσφέρουν μια ποικιλία μαθηματικών μαθημάτων, που κυμαίνονται από την προ-άλγεβρα έως τον λογισμό πολλαπλών μεταβλητών. Επιπλέον, το Brilliant προσφέρει μαθήματα Επιστήμης, Επιστήμης Υπολογιστών και Λογικής.

Το Brilliant παρέχει Μονοπάτια Εκμάθησης όπως Θεμελιώδη Μαθηματικά, Θεμελιώδη Θεμέλια Επιστημών, Ιδρύματα Επιστήμης Υπολογιστών και Προηγμένα Θέματα. Αυτά τα μαθησιακά μονοπάτια περιλαμβάνουν πολλαπλά μαθήματα που βοηθούν στο STEM Learning. Για παράδειγμα, η Θεμελιώδης Διαδρομή Εκμάθησης Μαθηματικών αποτελείται από έξι μαθήματα:

  • Προ-Άλγεβρα
  • Βασικές αρχές Γεωμετρίας
  • Μαθηματικές Βασικές αρχές
  • Γεωμετρία 1
  • Άλγεβρα 1
  • Άλγεβρα 2

Το Science Foundations Learning Path περιλαμβάνει αυτά τα τέσσερα μαθήματα:

  • Επιστημονική Σκέψη
  • Η Χημική Αντίδραση
  • Κύματα και Φως
  • Φυσική της Καθημερινής

Αυτός ο ισχυρός, διαδικτυακός πόρος εκμάθησης για θέματα STEM είναι εύκολος στη χρήση και εξαιρετικός πόρος για μαθητές γυμνασίου. Τα μέλη του πληρώματος του Homeschool Review έλαβαν τη συνδρομή Premium. Διαβάστε τις κριτικές τους κάνοντας κλικ στους παρακάτω συνδέσμους.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς Ζακλίν του Homeschool Hangout για τη συγγραφή αυτού του εισαγωγικού άρθρου.


Schreibe einen Kommentar