Φεβρουάριος με φίλους – Επιλογή φίλου προπόνησης – YMCA του Metropolitan Detroit

3
Φεβρουάριος με φίλους – Επιλογή φίλου προπόνησης – YMCA του Metropolitan Detroit

Προσπαθείτε να παραμείνετε σωματικά δραστήριοι αλλά παλεύετε να βρείτε χρόνο; Τι θα λέγατε να γυμνάζεστε με λίγη βοήθεια από τους φίλους σας;

Όταν γυμνάζεστε με έναν σύντροφο, είναι πιθανό να:

  • Νιώστε περισσότερο κίνητρο.
    Όταν εσείς και ο φίλος σας ενθαρρύνετε ο ένας τον άλλον, θα εργαστείτε σκληρότερα (και θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα!). Και δεν υπάρχει τίποτα κακό με έναν μικρό φιλικό ανταγωνισμό.
  • Να είστε πιο τολμηροί.
    Είναι πιο εύκολο να δοκιμάσεις νέα πράγματα με έναν φίλο. Μπορεί απλώς να βρείτε μια δραστηριότητα που αγαπάτε, μια δραστηριότητα που μοιάζει περισσότερο με διασκέδαση και λιγότερο σαν προπόνηση.
  • Να είστε πιο συνεπείς.
    Όταν κάποιος άλλος υπολογίζει σε εσάς για να εμφανιστείτε, δεν θα θέλετε να τον απογοητεύσετε.

Προσκαλέστε τους φίλους σας τον Φεβρουάριο με φίλους στο Y!

Όλο τον Φεβρουάριο, προσκαλούμε τα μέλη μας να φέρουν έναν φίλο και να το γιορτάσουμε Φεβρουάριος με φίλους. Ο φίλος σας στην προπόνηση θα λάβει ένα δωρεάν πάσο 7 ημερών στο Y, έτσι θα μπορείτε να συμμετέχετε σε τουλάχιστον 1 ή 2 προπονήσεις ή μαθήματα μαζί και ο φίλος σας μπορεί να έχει χρόνο να εξερευνήσει όλα όσα προσφέρει το Y!

Μην ανησυχείτε μήπως κάποιος από τους αγαπημένους σας αισθάνεται ότι έχει απομείνει – μπορείτε να φέρετε μαζί σας όσους φίλους θέλετε για να δοκιμάσετε το Y, αλλά παρακαλούμε να έχετε μόνο έναν φίλο ανά επίσκεψη.

Schreibe einen Kommentar