Χειροτεχνία DIY Τροφοδότης Πουλιών Φτιαγμένη με Πορτοκάλια

0
Χειροτεχνία DIY Τροφοδότης Πουλιών Φτιαγμένη με Πορτοκάλια

Απλή, φιλική προς το περιβάλλον υπαίθρια δραστηριότητα για παιδιά που χρησιμοποιούν πορτοκάλια, φυστικοβούτυρο και σπόρους πουλιών!

Καθώς ο καιρός αρχίζει να ζεσταίνει λίγο, είναι ωραίο να βλέπω πουλιά να επιστρέφουν στην πίσω αυλή μου. Τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να φτιάξετε μια μικρή χειροτεχνία σε εξωτερικούς χώρους με οικολογικά υλικά που είναι απλά για τα παιδιά! Αυτή η χειροτεχνία DIY Bird Feeder για παιδιά δεν είναι μόνο διασκεδαστική αλλά και απίστευτα εύκολη στην κατασκευή με μόνο 4 υλικά! Μου αρέσει πολύ αυτή η βιώσιμη χειροτεχνία για παιδιά!

Ψάχνετε για μια διασκεδαστική και συναρπαστική υπαίθρια δραστηριότητα για παιδιά – δοκιμάστε να φτιάξετε DIY ταΐστρες πουλιών από πορτοκάλια. Με μόνο 4 συστατικά μπορείτε να φτιάξετε οικολογικές ταΐστρες πουλιών που είναι και όμορφες και καλές για το περιβάλλον (και τους φίλους μας για τα πουλιά)! Τα παιδιά μου ενθουσιάστηκαν φτιάχνοντας αυτό το σκάφος τροφοδοσίας πουλιών. Ήταν τόσο απλό και διασκεδαστικό. Τα παιδιά μου λάτρεψαν να βλέπουν τα πουλιά να έρχονται και να απολαμβάνουν μια ωραία απόλαυση. Δοκιμάστε αυτό σήμερα!

Προμήθειες

Μεγάλα Πορτοκάλια – κάθε πορτοκάλι θα κάνει 2 ταΐστρες πουλιών DIY
Φυστικοβούτυρο – Χρησιμοποίησα ένα φυσικό φυστικοβούτυρο χωρίς προσθήκη ζάχαρης
Σπόροι πουλιών – Όποιο είδος προτιμάτε
Σπάγγος ή Λεπτό Σχοινί

Προσπαθώντας να βρείτε μια βιώσιμη χειροτεχνία για να απολαμβάνουν τα παιδιά σας – δοκιμάστε αυτή τη φιλική προς το περιβάλλον δραστηριότητα τροφοδοσίας πουλιών για παιδιά. Με πορτοκάλια, φυστικοβούτυρο και σπόρους πουλιών μπορείτε να φτιάξετε όμορφες και κομποστοποιήσιμες ταΐστρες πουλιών με τα παιδιά σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική υπαίθρια δραστηριότητα για την άνοιξη. Απολαύστε τον ήλιο και τη φύση μετά από έναν μακρύ χειμώνα και φέρτε μερικούς νέους φίλους πουλιών στην πίσω αυλή σας. Τα παιδιά σας θα λατρέψουν να βλέπουν όλα τα διαφορετικά πουλιά που περνούν για μια γευστική απόλαυση.

Δοκιμάστε αυτό το κόλπο με φυστικοβούτυρο για το πορτοκαλί σας τροφοδότη πουλιών

Αν αγοράσετε όλο το φυσικό φυστικοβούτυρο, έχετε παρατηρήσει πώς το λάδι διαχωρίζεται και κάνει ΤΕΡΑΣΤΙΟ χάος όταν προσπαθείτε να το ανακατέψετε. Βρήκα αυτό το έξυπνο hack από το LillyChilders.com για το πώς να αναμίξετε το φυσικό σας φυστικοβούτυρο χωρίς να θυμώσετε ή να κάνετε χάος!

Αυτή η DIY τροφοδοσία πουλιών είναι ιδανική για νήπια! Απλώς αφαιρέστε το κέντρο ενός πορτοκαλιού και γεμίστε με φυστικοβούτυρο και σπόρους πουλιών και έχετε μια διασκεδαστική και διαδραστική υπαίθρια δραστηριότητα για τα παιδιά σας. Αυτό θα αποτελούσε επίσης ένα εξαιρετικό σχολικό έργο για παιδιά προσχολικής ηλικίας. Στείλτε αυτήν την καρφίτσα σε έναν δάσκαλο σήμερα!
Δοκιμάστε να αποθηκεύσετε το φυστικοβούτυρο σας ανάποδα. Αυτό επιτρέπει στα έλαια να μετακινηθούν στον πυθμένα του δοχείου όπου το φυστικοβούτυρο τείνει να στεγνώνει. Όταν είστε έτοιμοι να το χρησιμοποιήσετε, ρίξτε το δοχείο με το φυστικοβούτυρο σε ένα μπολ με ζεστό νερό για λίγα λεπτά και ανακατέψτε με ευκολία! Βρείτε το πλήρες σεμινάριο εδώ!

Μου αρέσει να βρίσκω βιώσιμες χειροτεχνίες για παιδιά! Ποιες άλλες οικολογικές χειροτεχνίες έχετε δοκιμάσει; Αφήστε ένα σχόλιο στο κάτω μέρος αυτής της ανάρτησης!

Πώς να φτιάξετε έναν οικολογικό τροφοδότη πουλιών από πορτοκάλια

Βήμα 1. Κόψτε ένα πορτοκάλι στη μέση και αφαιρέστε το εσωτερικό φρούτο. Χρειάζεστε μόνο τη φλούδα πορτοκαλιού για αυτό το εκπληκτικό και διασκεδαστικό σκάφος τροφοδοσίας πουλιών! Βεβαιωθείτε ότι είστε ευγενικοί όταν σκουπίζετε. Δεν θέλετε να κάνετε τρύπες στη φλούδα πορτοκαλιού σας.

Διασκεδαστική και φθηνή διαδραστική χειροτεχνία πουλιών για παιδιά που χρησιμοποιούν πορτοκάλια, σπόρους πουλιών και φυστικοβούτυρο. Έχετε αλλεργία σε ξηρούς καρπούς; Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε suet ή να παραλείψετε το φυστικοβούτυρο μαζί. Τα παιδιά σας θα μπορούν ακόμα να δημιουργήσουν μια οικολογική τροφοδοσία πουλιών! Τα παιδιά μου άρεσε να παρακολουθούν όλα τα πουλιά που έρχονταν για μια απόλαυση. Το κάναμε ακόμη και μια ευκαιρία μάθησης μαθαίνοντας τα ονόματα όλων των πουλιών που επισκέφτηκαν την αυλή μας. Εύκολη βιοτεχνία τροφοδοσίας πουλιών + ποιοτικός χρόνος με τα παιδιά σας = ανεκτίμητη!

Βήμα 2. Χρησιμοποιήστε ένα μαχαίρι ή ένα σουβλάκι για να ανοίξετε 2 τρύπες στη φλούδα πορτοκαλιού. Βεβαιωθείτε ότι οι τρύπες σας είναι ακριβώς απέναντι η μία από την άλλη και περίπου μια ίντσα κάτω από την κορυφή του πορτοκαλιού.

Αναζητήστε διασκεδαστικές χειροτεχνίες για παιδιά αυτή την άνοιξη – δοκιμάστε να φτιάξετε οικολογικές ταΐστρες πουλιών από πορτοκάλια! Ξεκινήστε βγάζοντας το εσωτερικό ενός πορτοκαλιού και γεμίζοντας με σπόρους πουλιού. ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ μην σπαταλάς το εσωτερικό του πορτοκαλιού. Δείτε τις ιδέες μου για τρόπους χρήσης κάθε μέρους του πορτοκαλιού για αυτή τη χειροτεχνία. Δοκιμάστε αυτήν την DIY δραστηριότητα τροφοδοσίας πουλιών με τα παιδιά σας σήμερα!

Βήμα 3.. Κόψτε τον σπάγκο σας σε κομμάτια 12-18 ιντσών. Περάστε απαλά το άκρο του σπάγγου μέσα από την τρύπα που δημιουργήθηκε στο πορτοκάλι στο βήμα 2 και κάντε έναν κόμπο στο εξωτερικό του πορτοκαλιού, έτσι ώστε ο σπάγγος να παραμένει στη θέση του όταν κρεμάτε το σκάφος τροφοδοσίας πουλιών DIY. Επαναλάβετε με την άλλη πλευρά του σπάγγου σας στην υπόλοιπη τρύπα στην αντίθετη πλευρά του πορτοκαλιού σας. Τα πορτοκάλια σας πρέπει να φαίνονται έτσι!

Ψάχνετε τρόπους να διασκεδάσετε με τα παιδιά σας σε εξωτερικούς χώρους αυτή την άνοιξη; Δοκιμάστε αυτό το σεμινάριο τροφοδοσίας πουλιών DIY. Αυτή η φθηνή και εύκολη οικολογική τροφοδοσία πουλιών ήταν μεγάλη επιτυχία στα παιδιά μου και μας έδωσε μια εξαιρετική δικαιολογία για να περάσουμε περισσότερο χρόνο έξω αυτή την άνοιξη. Αυτή είναι επίσης μια εξαιρετική χειμερινή υπαίθρια δραστηριότητα για να φέρει χρώμα και ζωή στην αυλή σας τους κρύους μήνες. Δοκιμάστε αυτή τη βιώσιμη παιδική χειροτεχνία και ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!

Βήμα 4. Σε ένα ξεχωριστό μπολ συνδυάστε 1 φλιτζάνι σπόρους πουλιού με μια χορταστική κουταλιά της σούπας φυστικοβούτυρο. Ανακατεύουμε μέχρι να ενωθούν καλά. Το μείγμα σας πρέπει να είναι καλά ανακατωμένο και όχι στεγνό. Μου αρέσει να συγκρίνω το μείγμα με το FLOAM, ξέρετε το slime με τις χάντρες αφρού που κάνει μια υπέροχη παιδική δραστηριότητα! Όταν μαζεύετε το μείγμα, πρέπει να συγκρατείται!

Απλή, διασκεδαστική και φθηνή ανοιξιάτικη δραστηριότητα για παιδιά. Οι ταΐστρες πουλιών DIY που κατασκευάζονται με πορτοκάλια είναι φιλικές προς το περιβάλλον, βιώσιμες και τα παιδιά έχουν ενθουσιαστεί με τη δημιουργία αυτής της χειροτεχνίας. Αυτή η χειροτεχνία 10 λεπτών φτιάχνεται γρήγορα, αλλά θα προσφέρει στα παιδιά σας ώρες διασκέδασης. Ξεκινήστε την παρατήρηση πουλιών ως μια δραστηριότητα ήσυχου χρόνου. Ζητήστε από τα παιδιά σας να ονομάσουν όλα τα πουλιά ως μαθησιακή δραστηριότητα. Οι επιλογές είναι ατελείωτες όταν φτιάχνετε αυτή τη σπιτική ταΐστρα πουλιών! Δοκιμάστε αυτή τη χειροτεχνία για παιδιά σήμερα.

Βήμα 5. Ρίξτε το μείγμα σπόρων/φυστικοβούτυρου στις DIY ταΐστρες πορτοκαλιών πουλιών. Άφησα τα παιδιά μου να κάνουν αυτό το κομμάτι έξω και τους άρεσε! Ναι, ήταν λίγο ακατάστατο αλλά γι‘ αυτό ήμασταν έξω σωστά;! Επιπλέον, τα πουλιά θα καθαρίσουν τυχόν σπόρους που πέσουν στο έδαφος. Μην ανησυχείς!

Σπιτική χειροτεχνία τροφοδοσίας πουλιών από την Kids Kubby - Ψάχνετε για μια διασκεδαστική και εύκολη χειροτεχνία για τα παιδιά σας. Αυτή η DIY ταΐστρα πουλιών από πορτοκάλια είναι τέλεια! Τα παιδιά μου λάτρεψαν να βγάζουν το εσωτερικό του πορτοκαλιού και να το γεμίζουν με σπόρους και φυστικοβούτυρο. Βρήκαν το τέλειο δέντρο για να κρεμάσουν την κομποστοποιήσιμη τροφοδοσία πουλιών μας και περίμεναν ήσυχα να δουν τι πουλιά θα έρθουν στην αυλή μας. Διασκεδάσαμε τόσο πολύ με την παρακολούθηση πουλιών. Αυτό είναι υπέροχο να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τα μικρά παιδιά σας.

Βήμα 6. Βρείτε ένα ωραίο κλαδί για να κρεμάσετε την Eco friendly τροφοδοσία πουλιών σας και περιμένετε να το βρουν όλα τα πουλάκια της γειτονιάς σας. Αυτή είναι πραγματικά μια διασκεδαστική χειροτεχνία τροφοδοσίας πουλιών για παιδιά!

Η διασκέδαση σε εξωτερικούς χώρους για τα παιδιά ξεκινά με σπιτικές ταΐστρες πουλιών! Με μερικά απλά υλικά τα παιδιά σας μπορούν να φτιάξουν DIY ταΐστρες πουλιών και να περάσουν ώρες παρακολουθώντας τα πουλιά. Αυτό ήταν τόσο διασκεδαστικό για τα παιδιά μου, και μου άρεσε να φτιάχνω μαζί τους αυτό το τροφοδότη πουλιών! Δοκιμάστε να ονομάσετε τα πουλιά, να μετρήσετε πόσους διαφορετικούς τύπους πουλιών βλέπετε και να δείτε τα διαφορετικά χρώματα των πουλιών για να προσθέσετε ένα στοιχείο εκμάθησης σε αυτή τη διασκεδαστική χειροτεχνία τροφοδοσίας πουλιών για παιδιά!

Τι να κάνετε με το εσωτερικό του πορτοκαλιού σας – Μάθετε στα παιδιά πώς να μην σπαταλούν!

Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι να χρησιμοποιήσετε κάθε κομμάτι του πορτοκαλιού για αυτό το σκάφος. Χρησιμοποιούμε το εξωτερικό για να φτιάξουμε μια όμορφη και βιώσιμη τροφοδοσία πουλιών με τα παιδιά μας, αλλά τι πρέπει να κάνετε με το εσωτερικό του πορτοκαλιού μόλις αφαιρεθεί; ΠΑΡΑΚΑΛΩ ό,τι και να κάνετε, μην πετάτε τα φρούτα στο εσωτερικό του πορτοκαλιού! Είναι νόστιμο και ζουμερό και γεμάτο καλές βιταμίνες.

Χρησιμοποίησα τα πορτοκαλί μύχια σε α smoothie, και ήταν νόστιμο. Μπορείτε επίσης απλά να το κόψετε σε φέτες για ένα υπέροχο σνακ μετά το σχολείοβάλτε τα πορτοκάλια πάνω από γιαούρτι για ένα υγιεινό πρωινό ή φτιάξτε χυμός πορτοκάλι. Τόσες πολλές επιλογές. Χρησιμοποιήστε το ως ευκαιρία για να μάθετε στα παιδιά σας πώς να μην σπαταλούν τα τρόφιμα!

Η καλύτερη σπιτική ταΐστρα πουλιών. Φιλικό προς το περιβάλλον, βιώσιμο, κομποστοποιήσιμο σκάφος για παιδιά. Εξαιρετική υπαίθρια δραστηριότητα για νήπια. Τα παιδιά μου λάτρεψαν να βλέπουν τα πουλιά να πετούν στην αυλή. Είχαμε ακόμη και μερικά που επέστρεφαν κάθε μέρα, οπότε τα ονομάσαμε! Αυτή είναι μια εξαιρετική δραστηριότητα για να δεθείτε με τα παιδιά σας. Δοκιμάστε να φτιάξετε μια τροφοδοσία πουλιών DIY σήμερα!

Άλλες DIY ιδέες τροφοδοσίας πουλιών για παιδιά

Πότε θα δοκιμάσετε αυτό το φιλικό προς το περιβάλλον σκάφος τροφοδοσίας πουλιών για παιδιά;!

Πώς να φτιάξετε την τέλεια κομποστοποιήσιμη ταΐστρα πουλιών για παιδιά! Αυτή η παιδική δραστηριότητα είναι τόσο απλή και διασκεδαστική και πραγματικά συναρπαστική για παιδιά όλων των ηλικιών. Προμήθειες που χρειάζεστε: πορτοκάλια, σπάγγοι, σπόροι πουλιού και φυστικοβούτυρο. Συνδυάστε όλα μαζί και κρεμάστε σε ένα δέντρο και δείτε τα πουλιά να συρρέουν στην αυλή σας! Μπορεί ακόμη και να δείτε έναν σκίουρο ή 2 να έρχονται να επισκεφθούν. Πρέπει να δοκιμάσετε αυτήν την τροφοδοσία πουλιών DIY σήμερα! Ποια είναι η αγαπημένη σας χειροτεχνία για τα παιδιά; ΣΧΟΛΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!

Χρήσιμες συμβουλές

DIY Τροφοδότης Πουλιών Φτιαγμένος με Πορτοκάλια

 • Έχετε αλλεργία στα φιστίκια; Μπορείτε να παραλείψετε το φυστικοβούτυρο μαζί αν θέλετε και απλά να γεμίσετε το πορτοκάλι με ξηρή τροφή για πτηνά. Έχω δει ακόμη και κάποιον να χρησιμοποιεί φλοιό καρύδας! Εννοώ ότι αν βρίσκεστε στη Φλόριντα, μια καρύδα μπορεί να είναι ο καλύτερος τρόπος!
 • Είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε ταΐστρες πουλιών κατά τους χειμερινούς μήνες όταν η τροφή είναι πιο σπάνια για τα ζώα. Δοκιμάστε να φτιάξετε αυτό το DIY craft πουλιών τον Οκτώβριο – Απρίλιο για να δώσετε στα πουλιά μια νόστιμη χειμωνιάτικη απόλαυση.
 • Εάν έχετε μεγαλύτερα πουλιά στη γειτονιά σας, μπορεί να διαπιστώσετε ότι είναι πολύ μεγάλα για να προσγειωθούν στην τροφοδοσία πορτοκαλιών πουλιών που κάνετε DIY. Επειδή ήθελα να συμπεριλάβω όλα τα πουλιά της γειτονιάς μου, αποφάσισα να τοποθετήσω μερικές πορτοκαλί ταΐστρες πουλιών στο έδαφος, ώστε τα μεγαλύτερα πουλιά να μπορούν να απολαύσουν ένα σνακ.😜

Ψάχνετε για μια διασκεδαστική χειροτεχνία πουλιών για να κάνετε με τα παιδιά σας; Αυτή η τροφοδοσία πουλιών DIY είναι μια εξαιρετική υπαίθρια δραστηριότητα για νήπια και παιδιά προσχολικής ηλικίας! Αυτός ο σπιτικός τροφοδότης προσφοράς όχι μόνο είναι διασκεδαστικός, αλλά είναι επίσης φιλικός προς το περιβάλλον και κομποστοποιήσιμος! 2 μπράβο για την προστασία του πλανήτη μας και τη διασκέδαση! Έχετε αλλεργία στα φιστίκια; Παραλείψτε το βούτυρο ξηρών καρπών από τη συνταγή και απλώς γεμίστε το πορτοκάλι με κανονικό σπόρο πουλιού. Υπόσχομαι ότι τα πουλιά θα το απολαύσουν εξίσου!

Schreibe einen Kommentar