10 Εύκολες εργασίες από το σπίτι για αρχάριους

5
10 Εύκολες εργασίες από το σπίτι για αρχάριους

Αναζητάτε μια εύκολη δουλειά από το σπίτι; Είσαι νέος στην εργασία από το σπίτι; Αν ναι, αυτή η ανάρτηση θα αποκαλύψει τουλάχιστον 10 εύκολες δουλειές από το σπίτι για αρχάριους στις οποίες μπορείτε να κάνετε αίτηση σήμερα. Πριν ξεκινήσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε επισκεφτεί την ενότητα εβδομαδιαίας εργασίας και γίνετε μέλος μας Ομάδα Facebook για ακόμη περισσότερη δουλειά από το σπίτι, προσλήψεις τώρα.

Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συνδέσμους συνεργατών, αλλά προτείνω μόνο ιστότοπους που έχω ερευνήσει, εμπιστευτώ ή χρησιμοποιώ προσωπικά.

Αλλά πώς μπορείτε πραγματικά να καταλάβετε εάν μια εργασία από το σπίτι είναι εύκολη ή προσλαμβάνει αρχάριους/αρχάριους; Αυτό μπορεί να είναι λίγο δύσκολο, αλλά είναι δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε online κριτικές σχετικά με την εταιρεία και τη δουλειά που σας ενδιαφέρει, αλλά οι περισσότεροι εργοδότες θα αναφέρουν ελάχιστες απαιτήσεις. Τα εργασιακά καθήκοντα μπορεί επίσης να μην είναι πολύ περίπλοκα ή μπορεί ακόμη και να σας παρέχουν εκπαίδευση.

Έχω επίσης γράψει δημοσιεύσεις που μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω που θα μπορούσαν επίσης να ανήκουν σε αυτή την κατηγορία.

20 Εύκολη εργασία στο σπίτι που θα σας προσλάβουν

25 Εργασία για αρχάριους Εργασία στο σπίτι (δωρεάν υπολογιστής)

31 Εργασία στο σπίτι Εργασίες για αρχάριους

Εκτός από αυτά που αναφέρονται σε αυτήν την ανάρτηση, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε εταιρείες όπως η Uhaul, η TTEC, η Teleperformance, η Transcom και η Kelly Connect για να αναφέρετε μερικές. Έχουν επίσης εύκολη δουλειά από το σπίτι για αρχάριους και αρχάριους.

  1. Άμεσες Αλληλεπιδράσεις – Αυτή η εταιρεία προσλαμβάνει Ειδικούς Εξυπηρέτησης Πελατών για εργασία από το σπίτι. Το κύριο καθήκον εργασίας σας είναι να βοηθάτε τους πελάτες να χειρίζονται κλήσεις, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και συνομιλίες από πελάτες πελατών. Θα σας ζητηθεί επίσης να διεκπεραιώσετε τις απαιτήσεις ασφάλισης. Αναζητούν υποψήφιους που μπορούν να πληκτρολογήσουν 35 wpm και να χρησιμοποιούν υπολογιστή γρήγορα και με ακρίβεια. Χρειάζεστε επίσης εξαιρετικές λεκτικές δεξιότητες, να έχετε ενσυναίσθηση και να μπορείτε να κάνετε πολλές εργασίες. Θα πληρώνεστε 15 $ ανά ώρα με πληρωμένη εκπαίδευση και προνόμια. Πληρώνει εβδομαδιαία με μπόνους και προνόμια.
  2. Στάζει – Αυτή η εταιρεία αναζητά συνεργάτες παραγωγής QC για να δοκιμάσουν το περιεχόμενό τους στέλνοντας μηνύματα SMS σε διάφορους παρόχους και παρόχους. Θα καταγράψετε τα αποτελέσματα και θα κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές. Οι υποψήφιοι θα χρειαστούν καλή εργασιακή ηθική, δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων, καλή γραμματική και επάρκεια Η/Υ. Αυτή η εργασία πληρώνει 10 $ την ώρα που εργάζεται με μερική απασχόληση. Η εργασία το Σαββατοκύριακο είναι διαθέσιμη εάν το επιθυμείτε για περισσότερες ώρες.
  3. InfoCision – Εργαστείτε από το σπίτι λαμβάνοντας εισερχόμενες κλήσεις ή πραγματοποιώντας εξερχόμενες κλήσεις για πελάτες μη κερδοσκοπικών οργανισμών, προϊόντα περιποίησης δέρματος, παρόχους καλωδίων και άλλα. Αν και δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία, πρέπει να είστε σε θέση να παρέχετε πρώτης τάξεως εξυπηρέτηση πελατών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Chromebook, MacBook ή υπολογιστή.
  4. Μπισκότα αϋπνίας – Αυτός ο εργοδότης αναζητά αντιπροσώπους για να υποβάλουν παραγγελίες και να κοινοποιήσουν την κατάσταση της παραγγελίας στους πελάτες. Θα παρέχετε επίσης ενημερώσεις για τα αρτοποιεία της περιοχής και άλλα συναφή καθήκοντα. Απαιτεί άριστες δεξιότητες επικοινωνίας, δεξιότητες υπολογιστών και μπορεί να εργαστεί με ευέλικτο πρόγραμμα. Πληρώνει 15 $ την ώρα. Μερικής απασχόλησης.
  5. Μία υποστήριξη – Εργαστείτε από το σπίτι στην Εξυπηρέτηση Πελατών, στην Υποστήριξη Πελατών, στις Πωλήσεις ή στην Τεχνική Υποστήριξη με πλήρη ή μερική απασχόληση. Πρέπει να είστε σε θέση να πληκτρολογείτε 40 wpm με ακρίβεια 80%, να μπορείτε να κάνετε πολλές εργασίες, να ακολουθείτε οδηγίες και να ρυθμίζετε το γραφείο σας στο σπίτι με εξοπλισμό υπολογιστή. Πληρώνει ωριαία με πληρωμένη εκπαίδευση και παροχές.
  6. Outplex – Αυτή η εταιρεία έχει θέσεις εργασίας από το σπίτι στις ΗΠΑ και παγκοσμίως. Αναζητούν υποψηφίους για να βοηθήσουν τους πελάτες με γενικές ερωτήσεις, να επιλύσουν ζητήματα, να ερευνήσουν απαντήσεις και να προσφέρουν εναλλακτικές λύσεις. Πρέπει να πληκτρολογήσετε 30 έως 50 wpm χωρίς σφάλματα, μπορείτε να κάνετε πολλές εργασίες με καλές δεξιότητες έρευνας και γραμματικής.
  7. Slickdeals – Αυτή η εταιρεία αναζητά κυνηγούς συμφωνιών για να βοηθήσει τους ανθρώπους να εξοικονομήσουν χρήματα, να βρουν εξαιρετικές προσφορές και να λάβουν έξυπνες αποφάσεις αγοράς. Πρέπει να είστε παθιασμένοι με την εύρεση προσφορών, να είστε γνώστες υπολογιστών, να ενδιαφέρεστε για τα αναλυτικά στοιχεία, να είστε πραγματοποιήσιμοι και να μπορείτε να γράφετε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας με βασικές γνώσεις υπολογιστικών φύλλων Excel.
  8. TSD Global – Αυτός ο εργοδότης προσλαμβάνει αντιπροσώπους για να πραγματοποιούν κλήσεις παραγγελιών από το γραφείο του σπιτιού σας. Προσλαμβάνουν επίσης Virtual Reps για να συνεχίσουν τις συνδρομές και τις δοκιμές σε υπάρχοντες πελάτες. Χρειάζονται υποψήφιους με επαγγελματικό λεξιλόγιο, άριστη επικοινωνιακή ικανότητα με καλές γνώσεις Η/Υ και παρακολούθηση. Θα λαμβάνετε ωριαία αμοιβή με εβδομαδιαία αμοιβή, εκπαίδευση και παροχές. Σας αποζημιώνουν επίσης για το διαδίκτυο και τις υπηρεσίες κοινής ωφέλειας.
  9. Webtoons – Η Webtoon αναζητά επί του παρόντος άτομα για να ελέγξουν και να εποπτεύσουν περιεχόμενο που δημιουργείται από χρήστες στο διαδίκτυο. Θα διερευνήσετε εάν το οπτικό και γραπτό περιεχόμενο παραβιάζει τις οδηγίες της κοινότητάς τους. Αναζητούν άτομα που είναι εξοικειωμένα με την εποπτεία περιεχομένου που δημιουργείται από χρήστες και γνωρίζουν πολιτισμικά την ποπ κουλτούρα και τις τάσεις. Πρέπει επίσης να είστε γνώστες της τεχνολογίας με τη σύνδεση στο Διαδίκτυο υψηλής ταχύτητας. Πρόκειται για ένα συμβόλαιο μερικής απασχόλησης από το σπίτι.
  10. Άγρια Αλάσκα – Αυτή η εταιρεία προσλαμβάνει απομακρυσμένους εργάτες για να βοηθά τα μέλη με ζητήματα παραγγελιών, μαγειρική, συνταγές, διαχείριση λογαριασμού κ.λπ. Πρέπει να έχετε άψογες δεξιότητες γραφής, πάθος να βοηθάτε ανθρώπους, καλές δεξιότητες οικοδόμησης σχέσεων, να μπορείτε να λύσετε προβλήματα και να προσέχετε με καθε λεπτομερεια. Αυτή η δουλειά είναι πλήρως απομακρυσμένη και πληρώνει 35.360 $ ετησίως με προνόμια και ένα δωρεάν κουτί με ψάρια κάθε μήνα.

Schreibe einen Kommentar