15 τρόποι για να κερδίσετε τουλάχιστον 1.000 $ το μήνα

3
15 τρόποι για να κερδίσετε τουλάχιστον 1.000 $ το μήνα

Καθώς ο πληθωρισμός συνεχίζει να φτάνει σε υψηλό όλων των εποχών, οι άνθρωποι παντού αναζητούν απεγνωσμένα πραγματικούς τρόπους για να κερδίσουν επιπλέον χρήματα. Υπάρχουν μερικοί πρακτικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να κερδίζετε τουλάχιστον 1.000 $ το μήνα…από σήμερα. Αυτό το εισόδημα είναι επιπλέον των χρημάτων που κερδίζετε δουλεύοντας για μια εταιρεία ή επιχείρηση. Μπορείτε να αφήσετε στην άκρη αυτό το εισόδημα για να πληρώσετε το λογαριασμό του αυτοκινήτου, του τηλεφώνου ή του ηλεκτρικού σας, να νοικιάσετε, να αγοράσετε είδη παντοπωλείου ή να συμψηφίσετε οποιοδήποτε χρέος αποκτήσατε.

Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συνδέσμους συνεργατών, αλλά προτείνω μόνο ιστότοπους που έχω ερευνήσει, εμπιστευτώ ή χρησιμοποιώ προσωπικά.

Ποια είναι η στρατηγική;

Το να λέτε μόνο ότι θέλετε να βγάζετε 1.000 δολάρια το μήνα δεν είναι αρκετό. Πρέπει να αναλάβετε δράση. Διαφορετικά, θα είναι απλώς μια άλλη ιδέα που θα μείνει ανεκπλήρωτη αφήνοντάς σας απογοητευμένους και απογοητευμένους. Επομένως, η στρατηγική είναι να έχετε μια ιδέα και να την ακολουθήσετε. Αλλά προτού το κάνετε, παρακαλούμε ενσωματώστε τα παρακάτω βήματα.

 • Καταγράψτε το σχέδιό σας και συμπεριλάβετε λεπτομέρειες.
 • Λάβετε μέτρα για να το εκτελέσετε.
 • Δημιουργήστε ένα εφεδρικό σχέδιο (αν δεν έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα).
 • Χρησιμοποιήστε περισσότερες από μία ιδέες κάθε φορά.
 • Μην φοβάστε να κάνετε λάθη ή να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό (αυτές είναι στιγμές διδασκαλίας).

Καλό είναι επίσης να έχετε θετικούς ανθρώπους γύρω σας που θα υποστηρίξουν το σχέδιο ή τον στόχο σας. Θα σας δώσουν εξαιρετικές συμβουλές (αν χρειαστεί) και θα σας βοηθήσουν να μην τα παρατήσετε πολύ σύντομα. Η υπομονή είναι επίσης το κλειδί για την επίτευξη ενός στόχου.

Χρειάζεται χρόνος, ειδικά στην αρχή για να βγάλετε 1.000 $ σε ένα μήνα, αλλά εάν εργάζεστε συνεχώς προς αυτό, αφήστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας. Αναλύστε τα κέρδη σας για τους προηγούμενους μήνες και αν δείτε πού έχετε αυξηθεί, ξέρετε ότι είναι δυνατό. Εάν δεν υπάρχει αύξηση στα κέρδη, δείτε πού μπορείτε να κάνετε κάποιες βελτιώσεις ή προσαρμογές, αλλά μην τα παρατάτε.

Πριν από χρόνια, δυσκολευόμουν να βγάλω 1.000 $ το μήνα. Δεν ήξερα αν μπορούσα να το κάνω, αλλά ήθελα. Ήταν η μόνη μου επιλογή. Τώρα είμαι σε θέση να βγάζω περισσότερα από 1.000 $ κάθε μήνα, όπως και εσείς. Αλλά από κάπου πρέπει να ξεκινήσουμε. Και σήμερα, θα ξεκινήσουμε με μερικές από τις ιδέες σε αυτήν την ανάρτηση.

Εάν χρειάζεστε περαιτέρω βοήθεια, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω email στη διεύθυνση [email protected] ή αφήνοντας ένα σχόλιο κάτω από την ανάρτηση. Μπορείτε επίσης να δείτε τα διαδικτυακά μου μαθήματα παρακάτω.

Πώς να βρείτε νόμιμη εργασία στο σπίτι – Ένα μάθημα που θα σας βοηθήσει να βρείτε νόμιμη εργασία από δουλειές στο σπίτι χρησιμοποιώντας συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά. Θα μάθετε επίσης πώς να εντοπίζετε απάτες, πού να αναζητάτε θέσεις εργασίας, εταιρείες που συνεχώς προσλαμβάνουν και πολλά άλλα.

Πώς να ξεκινήσετε ένα ιστολόγιο με το Blogger ή το WordPress – Οδηγός από το Α έως το Ω για να δημιουργήσετε και να ξεκινήσετε το δικό σας blog χωρίς να έχετε δεξιότητες ή γνώσεις. Θα μάθετε επίσης πώς να κερδίσετε χρήματα από ένα blog, να γράφετε περιεχόμενο και πολλά άλλα.

Πώς να αποκτήσετε μια συναυλία Work at home Job ή Side σε 30 ημέρες ή λιγότερο

 1. Podcast – Το podcasting ήταν μια νέα ανακάλυψη για μένα με εκπληκτικά αποτελέσματα. Το ξεκίνησα ενάμιση χρόνο μετά την πανδημία για να δοκιμάσω μια άλλη λεωφόρο και να προσεγγίσω ένα ευρύτερο κοινό σχετικά με την εργασία από το σπίτι. Δεν ήξερα πώς θα με υποδέχονταν ή τι να πω, αλλά επέμεινα και τώρα έχω αφιερώσει ακροατές στο podcast μου. Κερδίζω περισσότερα από 500 $ το μήνα με το podcast μου στον ελεύθερο χρόνο μου. Μπορείτε να ακούσετε το podcast μου εδώ με τίτλο, „Πραγματική εργασία από το σπίτι» και ξεκινήστε το δικό σας εδώ δωρεάν.
 2. Γραφή – Γράψτε περιεχόμενο στο διαδίκτυο για άλλους. Άρχισα να γράφω άρθρα και σύντομο περιεχόμενο για εταιρείες στον ελεύθερο χρόνο μου, οπότε ξέρω ότι λειτουργεί πραγματικά. Μπορείτε να ξεκινήσετε να γράφετε χωρίς καμία απολύτως εμπειρία. Το μόνο που χρειάζεστε είναι καλές γραμματικές και ερευνητικές δεξιότητες. Μπορείτε επίσης να γράψετε για πράγματα που γνωρίζετε. Ένας άλλος τρόπος για να κερδίσετε χρήματα γράφοντας είναι να πουλήσετε τα παλιά σας άρθρα σε εταιρείες όπως Περιεχόμενο δείκτη. Δείτε μια λίστα με τις εταιρείες που θα σας πληρώσουν για να γράφετε online.
 3. Μελέτες Έρευνας Αγοράς – Οι εταιρείες χρειάζονται καταναλωτές που είναι πρόθυμοι να δώσουν τα σχόλιά τους για διάφορα προϊόντα και θέματα. Μπορείτε να πάρετε ένα 1 ώρα μελέτη για το γρήγορο φαγητό και πληρωθείτε 125$! Θα χρειαστεί να πληροίτε τις προϋποθέσεις και να ολοκληρώσετε τη μελέτη, αλλά μπορείτε να κερδίσετε αξιοπρεπή χρήματα κάνοντας αυτό από το σπίτι.
 4. DScout – Αυτή η εταιρεία θα σας πληρώσει για να συμμετάσχετε σε ερευνητικές μελέτες από το smartphone σας. Μερικές από τις μελέτες σχετίζονται με ψώνια, κατοικίδια κλπ. Έχουν πολλαπλά ανοίγματα και πληρώνουν έως και $300 ανά μελέτη! Μερικοί άνθρωποι βγάζουν σταθερά 500 $ ή περισσότερα με αυτήν τη μία εταιρεία.
 5. Ιστολόγιο – Ξεκινήστε το δικό σας blog ή ιστότοπο. Δημιουργήστε εισόδημα (ακόμα και όταν κοιμάστε) με διαφημίσεις, χορηγούς, καμπάνιες, πουλώντας τα δικά σας πράγματα και πολλά άλλα. Δεν υπάρχει όριο στο πόσα μπορείτε να κερδίσετε με το δικό σας blog ή ιστότοπο. Εδώ και 10 χρόνια βγάζω εισόδημα πλήρους απασχόλησης από το blog μου. Αποκτήστε το δικό σας Blog από Bluehost εδώ. Έρχεται με όλα όσα χρειάζεστε για να έχετε ένα επαγγελματικό blog. Η Bluehost θα το κατασκευάσει ακόμη και για εσάς. Μπορείτε να πάρετε ένα δωρεάν με την Πόδια. Φροντίστε να παρακολουθήσετε το μάθημά μου“Πώς να ξεκινήσετε ένα blog με το Blogger ή το WordPress” για να μάθετε πώς να ρυθμίσετε το ιστολόγιό σας και να λάβετε πραγματικές συμβουλές για να γίνετε επιτυχημένος blogger.
 6. Ψαλιδάκι – Ανοίξτε το δικό σας κατάστημα. Πουλήστε τα πρωτότυπα σχέδιά σας σε άλλους στο διαδίκτυο με ένα δωρεάν κατάστημα. Το Spreadshirt έχει κούπες, μπλουζάκια, καπέλα και άλλα εμπορεύματα για να τοποθετήσετε τα σχέδιά σας. Θα κερδίζετε χρήματα για κάθε προϊόν που πουλάτε στο δικό σας κατάστημα!
 7. Διαχειριστής μέσων κοινωνικής δικτύωσης – Κερδίστε περισσότερα από 1.000 $ το μήνα διαχειριζόμενοι προφίλ κοινωνικών μέσων για διάφορες εταιρείες. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τη δημοσίευση περιεχομένου σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, την αλληλεπίδραση με τους χρήστες, την κατάργηση της επιβλαβούς/υπόστατης ομιλίας ή σχολίων μίσους κ.λπ. Ελέγξτε την ενότητα εβδομαδιαίας εργασίας για τους πιο πρόσφατους εργοδότες που προσλαμβάνουν πράκτορες μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να εργαστούν εξ αποστάσεως.
 8. Σορτς – Εκατομμύρια άνθρωποι καταναλώνουν περιεχόμενο με τη μορφή σύντομων βίντεο σε ιστότοπους όπως το YouTube και το TikTok. Μπορείτε να δημιουργήσετε σύντομα βίντεο στο YouTube για να κερδίσετε περισσότερα από 1.000 $ το μήνα. Αυτόν τον Φεβρουάριο, το YouTube επιτρέπει στους δημιουργούς περιεχομένου να δημιουργούν έσοδα από τα σορτς τους με διαφημίσεις. Μπορείτε επίσης να πληρώνεστε για το Super Thanks στα βίντεό σας.
 9. Σειρά μαθημάτων – Πουλήστε τα δικά σας μαθήματα σε ιστότοπους όπως το Teachable ή το Udemy. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μάθημα για σχεδόν οτιδήποτε, αλλά κατά προτίμηση σε θέματα που γνωρίζετε. Οι πληρωμές αποστέλλονται σε μηνιαία βάση. Τα μαθήματά σας θα είναι διαθέσιμα σε εκατομμύρια μαθητές στο διαδίκτυο. Θα κερδίζετε προμήθειες για κάθε μάθημα που πουλάει.
 10. Βιβλία – Πουλήστε βιβλία online στο Amazon για παθητικό εισόδημα. Η Amazon επιτρέπει στους δημιουργούς να πουλούν πρωτότυπα ebook, παιδικά βιβλία, βιβλία χαμηλού περιεχομένου, όπως σημειωματάρια, προγραμματιστές, περιοδικά ή να εκτυπώνουν βιβλία στην Kindle Direct Publishing. Μπορείτε ακόμη και να πουλήσετε μεταχειρισμένα βιβλία απευθείας στην Amazon.
 11. Affiliate Marketing – Προωθήστε και πουλήστε προϊόντα άλλων για να κερδίσετε προμήθεια. Μπορείτε να το κάνετε αυτό στο blog ή τον ιστότοπό σας, μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, σε διαδικτυακές κοινότητες, από το smartphone σας και εκτός σύνδεσης. Οι συνεργάτες μάρκετινγκ είναι σε θέση να αποφέρουν πολλά χρήματα με το μάρκετινγκ θυγατρικών.
 12. Amazon Influencer – Μοιραστείτε τα προϊόντα της Amazon με τους ακόλουθούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Θα κερδίζετε κάθε φορά που κάποιος κάνει μια αγορά στο Amazon μέσω του άμεσου συνδέσμου σας. Θα λάβετε επίσης ένα κατάστημα Amazon που μπορείτε να δημιουργήσετε και να γεμίσετε με προϊόντα από την Amazon που μπορεί να προσελκύσουν το κοινό σας για εισόδημα. Οι πληρωμές γίνονται μηνιαία. Δείτε εδώ το Amazon Store μου.
 13. Amazon Associates – Εγγραφείτε σε αυτό το δωρεάν πρόγραμμα και κερδίστε εύκολα χρήματα προωθώντας αντικείμενα και προϊόντα στο Amazon. Η Amazon θα πληρώνει προμήθεια για κάθε αντικείμενο που πωλείται.
 14. Fiverr – Πουλήστε συναυλίες σε άλλους διαδικτυακά για να κερδίσετε καλά χρήματα από το σπίτι. Στο Fiverr, μπορείτε να προσφέρετε να κάνετε σχεδόν οτιδήποτε, από τη δημιουργία ψηφιακής λήψης, την προώθηση μιας επιχείρησης, τη δημιουργία μικρογραφιών και πολλά άλλα. Κάποτε έκανα 75 $ σε 5 λεπτά χρησιμοποιώντας το Fiverr από μια πολύ απλή συναυλία. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο για να μάθετε πώς ακριβώς κατάφερα να το κάνω αυτό μαζί με μερικές συμβουλές για να κερδίσετε χρήματα.
 15. Λάβετε ιστότοπους επί πληρωμή – Η εγγραφή σε διάφορους ιστότοπους που θα σας πληρώνουν για να κάνετε αναζήτηση στον ιστό, να παρακολουθείτε βίντεο, να εκτυπώνετε κουπόνια, να παίζετε παιχνίδια και να διαβάζετε ηλεκτρονικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι ένας άλλος τρόπος να κερδίζετε εκατοντάδες δολάρια το μήνα. Θα χρειαστεί να συμμετάσχετε σε περισσότερες από μία για να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη σας. Πληρώνουν με μετρητά ή με δωρεάν δωροκάρτες. Έχω πληρωθεί από τους παρακάτω ιστότοπους και σας προτείνω να τα δοκιμάσετε κι εσείς. PaidViewpoint, PrizeRebel, InstaGC, InstaCart, Rakuten, Qmee, Χαρακτηριστικά σημεία, Swagbucks, Εισερχόμενα δολάρια, Σύνδεση OHM, Ibotta, Πλεονέκτημα διασκέδασηςκαι Επιβράβευση για να αναφέρω μόνο μερικά.

Schreibe einen Kommentar