16 Email και συνομιλία Εργασία από το σπίτι

5
16 Email και συνομιλία Εργασία από το σπίτι

Η εργασία από το σπίτι χωρίς να μιλάτε με πελάτες μέσω τηλεφώνου μπορεί να επιτευχθεί με την εργασία μέσω email ή/και υποστήριξης που βασίζεται σε συνομιλία. Αυτό είναι ιδανικό για όσους έχουν κατώτερες προς το μέσο όρο δεξιότητες αγγλικής ομιλίας ή για άλλους που μπορούν να κάνουν πολλές εργασίες. Θα βρείτε τουλάχιστον 16 θέσεις εργασίας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και συνομιλίας από το σπίτι που είναι νόμιμες και προσλαμβάνονται.

Αν και η εργασία από το σπίτι ως πράκτορας συνομιλίας ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να μην απαιτεί προηγούμενη εμπειρία (στις περισσότερες περιπτώσεις) για να προσληφθεί, θα πρέπει να έχετε καλές δεξιότητες πληκτρολογίου. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος της εργασίας σας θα βασίζεται στα δάχτυλά σας και στο πόσο γρήγορα και με ακρίβεια πληκτρολογείτε.

Μην κάνετε αίτηση για εργασίες επεξεργασίας email στο σπίτι, επειδή είναι απάτες και δεν θα σας πληρώσουν 25 $ ανά email. Πολλοί άνθρωποι έχουν πέσει σε αυτές τις απάτες και έχουν εξαπατηθεί. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν χρόνια τώρα και μπορεί ακόμη και να σας κοστίσουν χρήματα για να ξεκινήσετε που δεν θα ανακτήσετε.

Παρακολουθήστε αυτό το βίντεο που έφτιαξα πριν από μερικά χρόνια σχετικά με την εργασία επεξεργασίας email από εργασίες στο σπίτι που πρέπει να αποφεύγετε.

16 Email και συνομιλία Εργασία από το σπίτι

Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συνδέσμους συνεργατών, αλλά προτείνω μόνο ιστότοπους που έχω ερευνήσει, εμπιστευτώ ή χρησιμοποιώ προσωπικά.

BairsDev

Αυτή η εταιρεία προσλαμβάνει πράκτορες Chat Εξυπηρέτησης Πελατών για να συνδεθούν στο σύστημα συνομιλίας τους για να πραγματοποιήσουν έρευνα, να δώσουν σχετικές πληροφορίες, να ανεβάσουν δεδομένα και να προωθήσουν πληροφορίες. Θα χρειαστείτε 3-5 χρόνια εμπειρίας εισαγωγής δεδομένων ή πωλήσεων και καθοδηγείται από την προθεσμία. Αυτή η δουλειά προσφέρει εξαιρετική αποζημίωση και μπόνους παραπομπής.

Camping World

Η Camping World προσλαμβάνει τώρα Αντιπροσώπους Ψηφιακής Ζωντανής Συνομιλίας για να προγραμματίσουν ραντεβού για πωλήσεις RV, να βοηθήσουν τους πελάτες να εντοπίσουν RV που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους και άλλα καθήκοντα. Πρέπει να έχετε ισχυρή εργασιακή ηθική και να πληκτρολογείτε 50 wpm. Πλήρης απασχόληση με προνόμια.

Αναγνωρίζοντας

Μπορείτε να εργαστείτε από το σπίτι αξιολογώντας κλήσεις, email και συνομιλίες. Αυτή είναι μια μη τηλεφωνική ευκαιρία για εργασία από το σπίτι για να βελτιώσετε την ικανοποίηση των πελατών και να βαθμολογήσετε τις επαφές με τους πελάτες. Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία, αλλά πρέπει να έχετε καλές δεξιότητες εξυπηρέτησης πελατών, βασικές δεξιότητες υπολογιστή με καλή κρίση.

Στάζει

Εργαστείτε από το σπίτι ως χειριστής Chatroom για Drips. Αυτή η εταιρεία προσλαμβάνει για αυτή τη θέση κατά καιρούς. Αυτήν τη στιγμή η Drips προσλαμβάνει την Production QC Associates για να δοκιμάσει το περιεχόμενό τους σε πολλαπλούς παρόχους κινητής τηλεφωνίας στέλνοντας μηνύματα SMS. Πρέπει να είστε γνώστες των υπολογιστών με ισχυρή ηθική εργασίας και καλές δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων. Πληρώνει 10 $ την ώρα.

Κάψε το

Αυτή η εταιρεία είναι θυγατρική της Reynolds & Reynolds, τώρα προσλαμβάνει χειριστές εισερχόμενων συνομιλιών για εργασία από το σπίτι. Θα συμμετάσχετε σε διαδικτυακές συνομιλίες συνομιλίας με πελάτες που ρωτούν σχετικά με τις πωλήσεις αυτοκινήτων και ψυχαγωγικών οχημάτων, τις υπηρεσίες, τα οικονομικά και γενικές ερωτήσεις αντιπροσωπείας. Επίσης, θα αντιμετωπίζετε και θα επιλύετε ζητήματα προϊόντων και θα χειρίζεστε παράπονα. Απαιτεί εξαιρετικές δεξιότητες εξυπηρέτησης πελατών και ήσυχο χώρο εργασίας. Παρέχεται εκπαίδευση.

HGS

Έχω δει και δημοσιεύσει θέσεις εργασίας από το σπίτι που είναι διαθέσιμες στο HGS. Αυτήν τη στιγμή, η HGS έχει ευκαιρίες εργασίας από το σπίτι στην Εξυπηρέτηση Πελατών και τις Πωλήσεις στις οποίες μπορείτε να κάνετε αίτηση. Μπορείτε να ελέγξετε ξανά σε μεταγενέστερη ημερομηνία για να υποβάλετε αίτηση σε οποιαδήποτε εργασία Chat.

Kelly Connect

Εργαστείτε από το σπίτι συνομιλώντας με πελάτες που χρειάζονται βοήθεια με τα προϊόντα Apple τους. Προσλαμβάνουν αντιπροσώπους στις ΗΠΑ και τον Καναδά που έχουν τουλάχιστον 6 μήνες εμπειρία στην εξυπηρέτηση πελατών. Θα βοηθήσετε τους πελάτες να πλοηγηθούν στις εφαρμογές, να εντοπίσουν μουσική, να επιλύσουν προβλήματα με το όνομα χρήστη κ.λπ. Πληρώνει 17,85 $ ανά ώρα για να ξεκινήσει με πληρωμένη εκπαίδευση και προνόμια. Πλήρης απασχόληση.

Ζωντανή συζήτηση

Το Live Chat προσλαμβάνει επίσης χειριστές συνομιλίας για να εργάζονται εξ αποστάσεως. Θα πληκτρολογήσετε τις απαντήσεις σας σε άλλους στο διαδίκτυο για να τους βοηθήσετε να λάβουν απαντήσεις στις ερωτήσεις και σε άλλα καθήκοντά τους. Θα χρειαστεί να πληκτρολογήσετε 45 έως 55 wpm. Αυτή η δουλειά έρχεται με ωρομίσθιο. Το LiveChat δεν προσλαμβάνει Chat Agents αυτή τη στιγμή, αλλά έχει άλλα ανοίγματα στα οποία μπορείτε να κάνετε αίτηση.

ModSquad

Το ModSquad έχει μερικές θέσεις εργασίας από το σπίτι στο Chat που είναι διαθέσιμες στο Ticket Support. Αυτές οι εργασίες απαιτούν από εσάς να βοηθάτε τους πελάτες μέσω συνομιλίας που περιλαμβάνει έρευνα στον ιστό για να παρέχετε ακριβείς απαντήσεις, να λύσετε προβλήματα και να τους παρέχετε εξαιρετικές υπηρεσίες. Αυτήν τη στιγμή αναζητούν αντιπροσώπους συνομιλίας στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο και αλλού για να υποστηρίξουν παίκτες, μέτριο περιεχόμενο και άλλα.

Morley

Αυτή η εταιρεία έχει ανοίγματα για να εργάζονται εξ αποστάσεως Πράκτορες Μηνυμάτων. Αυτές οι εργασίες απαιτούν από εσάς να επικοινωνείτε με πελάτες μέσω κειμένου SMS, πλατφορμών ανταλλαγής μηνυμάτων που βασίζονται στον ιστό και ορισμένες περιστασιακές τηλεφωνικές εργασίες. Παρέχουν στους πράκτορες 30 ημέρες αμειβόμενης εκπαίδευσης. Αυτή η δουλειά συνοδεύεται από ωριαίες αποδοχές, παροχές και προνόμια.

Newfold Digital

Αυτή η εταιρεία προσλαμβάνει επί του παρόντος αντιπροσώπους συνομιλίας πωλήσεων για συνομιλίες πεδίου και βοήθεια στους πελάτες με την παρουσία τους στο διαδίκτυο. Θα χρειαστείτε ένα ισχυρό πάθος για να βοηθήσετε τις μικρές επιχειρήσεις να πετύχουν. Παρέχεται εκπαίδευση με οφέλη. Πλήρης απασχόληση.

Omni Αλληλεπιδράσεις

Αυτή η εταιρεία έχει κάποιες θέσεις εργασίας από το σπίτι στη συνομιλία και την εξυπηρέτηση πελατών για τις οποίες μπορείτε να κάνετε αίτηση αυτή τη στιγμή. Η δουλειά σας είναι να βοηθάτε τους πελάτες να αποκτούν αυτό που χρειάζονται και να λύνουν τα προβλήματά τους. Το Omni Interactions σάς επιτρέπει να εργάζεστε όποτε θέλετε χωρίς προηγούμενη εμπειρία. Μπορείτε να διαβάσετε την πλήρη κριτική μου για το Omni Interactions εδώ.

Sitel

Αυτή η εταιρεία προσλαμβάνει επί του παρόντος Αντιπροσώπους Εξυπηρέτησης Πελατών Chat για να απαντούν σε ερωτήματα, να αντιμετωπίζουν προβλήματα διαδικτυακών υπηρεσιών, να βοηθούν με την επαναφορά κωδικού πρόσβασης και πολλά άλλα μέσω συνομιλίας και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Πληρώνει 15 $ ανά ώρα με πληρωμένη εκπαίδευση, μπόνους παραπομπής, εκπτώσεις εργαζομένων και πολλά άλλα.

Τηλεαπόδοση

Επί του παρόντος, η Teleperformance προσλαμβάνει Ειδικούς για την αλληλεπίδραση με τους πελάτες μέσω μιας ποικιλίας καναλιών, συμπεριλαμβανομένης της συνομιλίας. Θα ανταποκριθείτε σε προβληματισμούς, θα επιλύσετε ζητήματα, θα διεκπεραιώσετε πληρωμές κ.λπ. Απαιτεί 2 χρόνια εμπειρία σε ρόλο πελάτη και μπορείτε να πληκτρολογήσετε 25 wpm. Ανταγωνιστική αμοιβή με αμειβόμενη εκπαίδευση και παροχές.

TTEC

Εργαστείτε από το σπίτι πουλώντας προϊόντα και υπηρεσίες πελατών σε τρέχοντες και μελλοντικούς πελάτες μέσω συνομιλίας, κειμένου, email, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και απευθείας ανταλλαγής μηνυμάτων. Μπορείτε επίσης να επικοινωνείτε σε άλλες μη λεκτικές πλατφόρμες. Αυτή η θέση εργασίας προσφέρει βασικό μισθό με αμειβόμενη εκπαίδευση, επιδόματα και επίδομα εργασίας από το σπίτι.

Upwork

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες από 700 θέσεις εργασίας Chat Support στο Upwork. Διάφοροι πελάτες χρειάζονται απομακρυσμένους εργαζόμενους για να επικοινωνούν με τους πελάτες μέσω συνομιλίας σε πλήρη, μερική απασχόληση ή εποχιακή/προσωρινή βάση. Το επίπεδο αμοιβής και εμπειρίας (αν χρειάζεται) ποικίλλει για κάθε ευκαιρία.

Περισσότερα Email & Chat Εργασία στο σπίτι

Επισκεφτείτε τις σελίδες εβδομαδιαίας εργασίας και Παρασκευής freebie αυτού του ιστολογίου για περισσότερες εργασίες μέσω email και συνομιλίας στο σπίτι. Μπορείτε επίσης να βρείτε περισσότερα ανατρέχοντας στην Ομάδα μας στο Facebook Workersonboard Community.

Schreibe einen Kommentar