20 Εργασία από το σπίτι με έως και $1.000 σε μπόνους παραπομπής

4
20 Εργασία από το σπίτι με έως και $1.000 σε μπόνους παραπομπής

Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συνδέσμους συνεργατών, αλλά προτείνω μόνο ιστότοπους που έχω ερευνήσει, εμπιστευτώ ή χρησιμοποιώ προσωπικά.

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να κερδίσετε έως και 1.000 $ σε μπόνους παραπομπής για να βοηθήσετε τους ανθρώπους να εργάζονται από το σπίτι; Μπορεί να ακούγεται τραβηγμένο, αλλά είναι πραγματικά αληθινό. Υπάρχουν πραγματικές εταιρείες που θέλουν να προσλάβουν απομακρυσμένους εργαζόμενους…και αυτοί χρειάζομαι τη βοήθειά σου. Ως κίνητρο, θα σας πληρώσουν καλά χρήματα για να παραπέμψετε άλλους να εργαστούν για αυτούς.

Αυτή η ανάρτηση θα εξηγήσει ποιες εταιρείες σας πληρώνουν μια αμοιβή εύρεσης για να προσλάβετε τους φίλους, τις οικογένειές σας και άλλους για να εργαστούν για την εταιρεία τους.

Πριν ξεκινήσετε, εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου.

 • Πρέπει να εργάζεστε από την εταιρεία για να λαμβάνετε πληρωμή για την παραπομπή άλλων.
 • Μπορεί επίσης να μπορείτε να λάβετε χρήματα για να παραπέμψετε άλλους να εργαστούν από το σπίτι εάν είστε εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα συνεργατών τους (υποθέτοντας ότι έχουν ένα).
 • Θα λάβετε πληρωμή μόνο εάν το άτομο που αναφέρατε προσλήφθηκε.
 • Στις περισσότερες περιπτώσεις, μπορείτε να αναφέρετε όσα άτομα θέλετε. Και το μπόνους μετρητών εφαρμόζεται σε κάθε άτομο που προσλαμβάνεται (μερικές φορές σε μηνιαία βάση)!
 • Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τα πάντα και τηρείτε όλους τους κανόνες, ώστε να μην χάσετε το μπόνους παραπομπής σας.

Το να κερδίζετε επιπλέον χρήματα για να παραπέμψετε τους φίλους σας να εργαστούν από το σπίτι είναι ένα μεγάλο προνόμιο που προσφέρουν ορισμένες εταιρείες. Εάν σκέφτεστε να εργαστείτε από το σπίτι και θέλετε να κάνετε αίτηση σε εταιρείες που προσφέρουν μπόνους παραπομπής, εδώ είναι μερικά που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες εργασίες από οικιακές εταιρείες που πληρώνουν για παραπομπές επισκεπτόμενοι την ενότητα εβδομαδιαία εργασία ή τις σελίδες freebie της Παρασκευής.

 1. 4Patriots LLC – Αυτός ο εργοδότης έχει δουλειά από το σπίτι με μεγάλη αμοιβή και μπόνους. Δικαιούστε επίσης παροχές, 401.000 με εταιρική αντιστοίχιση, γενναιόδωρο PTO, άλλα προνόμια και μπόνους παραπομπής εργαζομένων.
 2. Άφνη – Αυτή η εταιρεία διαθέτει ένα από τα καλύτερα απεριόριστα προγράμματα παραπομπής μπόνους υπαλλήλων που μπορείτε να βρείτε. Μπορείτε να κερδίσετε έως και $600 το μήνα συν ένα μπόνους $500 αφού η παραπομπή σας έχει λειτουργήσει για την εταιρεία για 6 μήνες! Παρακαλώ παρακολουθήστε το τελευταίο μου βίντεο για να μάθετε πώς λειτουργεί το πρόγραμμα παραπομπής Buddy Bucks.
 3. BairesDev – Αυτή η εταιρεία θα σας πληρώσει 1.000 $ εάν προσληφθεί ένας άνδρας υποψήφιος που αναφέρατε. Πληρώνουν 1.300 $ για γυναίκες που παραπέμπετε να δουλέψουν από αυτές κατά την πρόσληψη.
 4. Broadpath – Η Broadpath προσλαμβάνει πάντα απομακρυσμένους πράκτορες για εργασία από το σπίτι. Αυτή η εταιρεία όχι μόνο παρέχει τον εξοπλισμό του υπολογιστή σας, αλλά προσφέρει επίσης ανταγωνιστικό μισθό, μπόνους εκπαίδευσης, παροχές και ένα πρόγραμμα παραπομπής εργαζομένων χωρίς περιορισμό με εβδομαδιαίες ημέρες πληρωμής.
 5. Κοινή χρήση υπολογιστή – Η Computershare είναι ένας εργοδότης με θέσεις εργασίας τόσο στο χώρο όσο και στην εργασία από το σπίτι. Προσφέρουν εξαιρετική αμοιβή με μπόνους σύνδεσης και ένα σχέδιο κινήτρων που πληρώνει 500 έως 700 $ το μήνα συν 1.000 $ για το πρόγραμμα παραπομπής υπαλλήλων τους!
 6. Concentrix – Η Concentrix προσλαμβάνει απομακρυσμένους εργαζόμενους σε διάφορα τμήματα στις ΗΠΑ και εκτός των ΗΠΑ. Προσφέρουν μπόνους παραπομπής, αλλά δεν αναφέρουν ακριβώς πόσα θα κάνετε ανά παραπομπή.
 7. Ξεναγός – Το Guidehouse έχει τρέχουσες θέσεις εργασίας από το σπίτι σε διάφορες κατηγορίες. Προσφέρουν μεγάλα προνόμια και προνόμια μαζί με ένα πρόγραμμα παραπομπής εργαζομένων.
 8. Αίγαγρος – Αυτή η εταιρεία προσλαμβάνει Αντιπροσώπους Εξυπηρέτησης Πελατών για εργασία από το σπίτι. Προσφέρουν ωριαία αμοιβή, παροχές, προνόμια και ένα μπόνους παραπομπής εργαζομένων 500 $.
 9. Inktel Contact Center Solutions – Αυτός ο εργοδότης είναι επίσης γνωστό ότι προσφέρει μπόνους παραπομπής εργαζομένων σε απομακρυσμένους εργαζόμενους που προσλαμβάνονται ως ανεξάρτητοι εργολάβοι.
 10. Μαγικά αυτιά – Εργαστείτε από το σπίτι στρατολογώντας δασκάλους για να βοηθήσετε άλλους να μάθουν αγγλικά. Θα κερδίσετε έως και $80 σε μετρητά μπόνους για κάθε επιτυχημένη παραπομπή που στέλνετε στη Magic Ears συν ένα επιπλέον μπόνους $30 εντός των πρώτων 60 ημερών.
 11. Malwarebytes – Αυτή η εταιρεία προσλαμβάνει εξ αποστάσεως πράκτορες στις ΗΠΑ και εκτός των ΗΠΑ σε θέματα ασφάλειας, Τεχνικής Υποστήριξης κ.λπ. Προσφέρει επίσης μπόνους παραπομπής εργαζομένων ως προνόμιο στους υπαλλήλους τους.
 12. Επιλογές βραβείων – Το PrizePicks έχει επίσης κάποιες δουλειές από το σπίτι με μπόνους παραπομπής εργαζομένων, προνόμια, πρόγραμμα μπόνους και ευέλικτα προγράμματα εργασίας.
 13. Smartling – Εργασία από το σπίτι εξυπηρέτηση πελατών στις ΗΠΑ και παγκοσμίως για Smartling. Αυτή η εταιρεία πληρώνει έναν εκπληκτικό μισθό συν λαμβάνετε προνόμια, 401.000 εταιρικό αγώνα, εξοπλισμό Apple και έχει ένα πρόγραμμα παραπομπής εργαζομένων.
 14. Smith.ai – Αυτή η εταιρεία προσλαμβάνει εικονικούς βοηθούς στις ΗΠΑ και το Μεξικό για εργασία από το σπίτι. Θα σας δώσουν ένα μπόνους υπαλλήλου 150 $ για να παραπέμψετε άλλους να εργαστούν για αυτούς.
 15. Sitel – Η Sitel προσλαμβάνει πάντα εργαζομένους εξ αποστάσεως για την εξυπηρέτηση πελατών από το γραφείο του σπιτιού σας. Αυτή η εταιρεία προσφέρει εκπαίδευση επί πληρωμή, παροχές, συνταξιοδότηση 401.000, εκπτώσεις εργαζομένων και μπόνους παραπομπής.
 16. Sutherland Global – Η Sutherland Global είναι γνωστό ότι προσφέρει ένα μπόνους μετρητών στους υπαλλήλους για να παραπέμψουν άλλους απομακρυσμένους εργαζόμενους. Δεν είμαι σίγουρος πόσο προσφέρουν, αλλά πάντα ψάχνουν να προσλάβουν απομακρυσμένους εργαζόμενους στις ΗΠΑ και παγκοσμίως.
 17. VIP – Αυτή η εταιρεία θα σας πληρώσει για την εισαγωγή νέων δασκάλων στην πλατφόρμα της. Θα κερδίζετε 50 $ για κάθε επιτυχημένη παραπομπή ανά ημερολογιακό μήνα. Όσο περισσότερα αναφέρετε, τόσο περισσότερα θα κερδίζετε ανά παραπομπή έως και 130 $ για κάθε παραπομπή μηνιαίως.
 18. Wayfair – Αυτός ο εργοδότης παρέχει πολλά προνόμια στους υπαλλήλους του. Ένα από τα οποία είναι ένα μπόνους μετρητών 500 $ για να παραπέμψουν άλλα άτομα να εργαστούν για αυτούς. Νέες θέσεις εργασίας από το σπίτι δημοσιεύονται τακτικά, γι‘ αυτό ελέγξτε πότε έχουν ανοίγματα και υποβάλετε αίτηση ηλεκτρονικά.
 19. Λύσεις εργασίας – Αυτή η εταιρεία προσλαμβάνει τώρα για την Toyota με μπόνους παραπομπής σύνδεσης 400 $. Αυτή η εργασία από το σπίτι δημοσιεύτηκε στην Ομάδα μου στο Facebook Workersonboard Community. Παρακαλώ εγγραφείτε εδώ για να αποκτήσετε πρόσβαση σε περισσότερους καθημερινούς δυνητικούς πελάτες εργασίας από το σπίτι.
 20. Yankee Leisure Group – Βρήκα αυτή τη δουλειά από το σπίτι και τη δημοσίευσα στη σελίδα εβδομαδιαίας εργασίας. Αυτή η εταιρεία έχει απομακρυσμένες ευκαιρίες για έναν Ειδικό Σχέσεων Επισκεπτών. Θα σας δώσουν 1.000 $ για να παραπέμψετε νέους υπαλλήλους να εργαστούν για την εταιρεία τους.

Εάν γνωρίζετε οποιαδήποτε άλλη εργασία από οικιακές εταιρείες/θέσεις εργασίας με μπόνους παραπομπής, μη διστάσετε να μας αφήσετε ένα σχόλιο παρακάτω.

Schreibe einen Kommentar