2022 Blue Ribbon Awards – Homeschool Review Crew

6
2022 Blue Ribbon Awards – Homeschool Review Crew

Κάθε χρόνο τα μέλη του Homeschool Review Crew είχαν τη χαρά και την τιμή να επιλέξουν μεταξύ των προϊόντων κριτικής μας τους νικητές της Blue Ribbon. Οι νικητές επιλέγονται από τα προϊόντα της φετινής κριτικής σε τομείς όπως το αγαπημένο πρόγραμμα σπουδών μαθηματικών, το αγαπημένο πρόγραμμα προσχολικής ηλικίας και ακόμη και ο καλύτερος πόρος που δεν γνωρίζαμε ότι χρειαζόμασταν. Και δεν ψηφίζουν μόνο οι μαμάδες και οι μπαμπάδες που φοιτούν στο σπίτι! Τα παιδιά του πληρώματος μας συμμετέχουν ψηφίζοντας για την επιλογή για παιδιά και για την επιλογή των εφήβων.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε κάθε έναν από τους νικητές της Blue Ribbon για το 2022, ακούγοντας τα μέλη του πληρώματος μας!

Αγαπημένη πηγή ανάγνωσης: Διαβάζοντας αυγά

Διαβάζοντας αυγά είναι μια δραστηριότητα για την οποία τα παιδιά μου ΔΕΝ παραπονιούνται ΠΟΤΕ. Στην πραγματικότητα, όταν τους στέλνω να πάνε να κάνουν Reading Eggs, είναι ενθουσιασμένοι!».

~ Katie @ Katie J Trent

Αγαπημένες γλωσσικές τέχνες: Ινστιτούτο Αριστείας στη Γραφή

«Μου αρέσει που δεν είχα κανένα παράπονο ή γκρίνια όταν έρχεται η ώρα να κάνω τα μαθήματα Γλωσσικών Τεχνών Φτιάξτο! Γραμματική! Ο Μίκα ενδιαφέρεται να ακούσει πώς εξελίσσεται η ιστορία καθώς διορθώνει τη σύντομη πρόταση κάθε μέρα. Το Διορθώστε το! Το πρόγραμμα γραμματικής με βοηθά να γνωρίζω ότι ο Μίκα παίρνει τις απαραίτητες οδηγίες γραμματικής που χρειάζεται να μάθει.»

~ Jaquelin @ Μια σταθερή αρχή

Αγαπημένος πόρος ιστορίας/κοινωνικών σπουδών: Home School in the Woods

Home School in the Woods προσφέρει μια ποικιλία πόρων για να σας βοηθήσει να κάνετε την εκπαίδευση στο σπίτι πιο εύκολη για εσάς. Μπορείτε να ταξιδέψετε πίσω στον Εμφύλιο Πόλεμο και στους Μεσαιωνικούς χρόνους, να πάτε στην Αίγυπτο ή απλά να μάθετε την αμερικανική ιστορία. Με τόσες πολλές φορές και μέρη για να διαλέξετε, είναι δύσκολο να ξέρετε από πού να ξεκινήσετε.”

~ Erin S @ Για Εκείνον και την Οικογένειά Μου

Αγαπημένος επιστημονικός πόρος: Greg Landry’s Homeschool Science

Γκρεγκ Λάντρυ είναι ένας μπαμπάς στο σπίτι και δάσκαλος Φυσικών Επιστημών που δημιούργησε αυτό το πρόγραμμα για να βοηθήσει οικογένειες που διδάσκουν κατ‘ οίκον με διάφορα μαθήματα φυσικών επιστημών με τον ίδιο ρυθμό. Τα μαθήματά του είναι με επίκεντρο τον Χριστό και διδάσκονται από τον Γκρεγκ μέσω διαλέξεων βίντεο και πόρων. Εκτιμώ πραγματικά ότι παρέχονται όλα όσα χρειάζονται για αυτά τα μαθήματα – PDF κειμένου, βιβλία σπουδαστών κ.λπ.».

~ Kathryn @ Cummings Life

Αγαπημένο Πρόγραμμα Μαθηματικών: CTC Math

CTCMath είναι ένα καταπληκτικό διαδικτυακό πρόγραμμα μαθηματικών που με έχει βοηθήσει πολύ. Λατρεύω το CTCMath! Κάνει τα μαθηματικά εύκολα κατανοητά. Παλιά δεν ήμουν καλός στα μαθηματικά. Θα έπαιρνα 50’s. Από τότε που είχαμε το CTCMath, έχω πάρει 90’s και 100’s. Αυτό το μάθημα δεν είναι πολύ εύκολο. είναι ακόμα μαθηματικά, αλλά το εξηγεί με τρόπο που μπορώ να καταλάβω. Είναι ένα υπέροχο πρόγραμμα.” ~ Judy (κόρη της Candy)

~ Καραμέλα @ Candy Foote Club

Αγαπημένο συμπλήρωμα μαθηματικών: Φύλλο εργασίας Super Teachers

Τα φύλλα εργασίας Color by Number είναι επίσης πάντα επιτυχημένα στο σπίτι μου και μου αρέσει αυτό Φύλλα εργασίας Super Teacher έχετε στοιχεία πρόσθεσης, αφαίρεσης, πολλαπλασιασμού και διαίρεσης για να επεξεργαστείτε πριν βάψετε με αριθμό! Είναι ένας τόσο διασκεδαστικός τρόπος να εξασκείς αυτά τα μαθηματικά γεγονότα.

Μέγκαν @ Γεμάτα τα χέρια και την καρδιά μου

Αγαπημένη Αγία Γραφή, αφοσίωση ή μελέτη: Tommy Nelson Books/ Indescribable Kids

«Οι οικογενειακές αφιερώσεις είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συνδεθείτε με τα παιδιά σας και να κάνετε ουσιαστικές συζητήσεις. Για αυτό το λόγο, αγαπώ Το θαύμα της δημιουργίας: 100 ακόμη αφιερώσεις για τον Θεό και την επιστήμη από Βιβλία Indescribable Kids και Tommy Nelson

Χάνα @ thehannahchase

Αγαπημένο εργαλείο Βιβλικής Μνήμης/Πόρων: BibleMemory.com

«Ποτέ δεν μπόρεσα να απομνημονεύσω με ακρίβεια γραφές μέχρι τώρα. Δεν μπορώ να πιστέψω πόσο γρήγορα μπορώ να απομνημονεύσω και να απαγγέλλω γραφές. Είμαι τόσο ευγνώμων που έχω αυτό το υπέροχο εργαλείο BibleMemory.com που μπορώ να μοιραστώ με την οικογένειά μου».

Amy D @ Υγιές ευτυχισμένο αγρόκτημα

Αγαπημένος πόρος επιλογής: Καλλιτεχνικές Επιδιώξεις

«Ως δάσκαλος, εκτιμώ ότι τα παιδιά μου μπορούν να λάβουν ποιοτική καλλιτεχνική εκπαίδευση στο σπίτι χωρίς να χρειάζονται πολλά από εμένα. Τα μαθήματα βίντεο τέχνης από Καλλιτεχνικές Επιδιώξεις ήταν εύκολο να κατανοηθούν και να ακολουθηθούν. Και τα μαθήματα ιστορίας της τέχνης για διάσημους Ευρωπαίους καλλιτέχνες ήταν πολύ ενδιαφέροντα».

Κρίστη @ Bailey’s Homeschool Adventure

Αγαπημένο βιβλίο/ηχητικό βιβλίο: Tower of Light Christian Resources

«Μας άρεσε να διαβάζουμε αυτή την ιστορία μαζί, είτε ακούγοντας την ιστορία μέσω του ηχητικού βιβλίου είτε διαβάζω εγώ στα παιδιά μου. Ανυπομονούμε να διαβάσουμε τα άλλα βιβλία από Tower of Light Resources. Μου άρεσε αυτή η σειρά! Είναι σίγουρα από αυτά που θα διαβάσουμε και θα ξαναδιαβάσουμε μαζί!».

Candice @ parkshomeclassroom

Αγαπημένο χρήσιμο εργαλείο ή πόρος: Φύλλα εργασίας Super Teachers

«Ένα από τα σπουδαία χαρακτηριστικά του Φύλλα εργασίας Super Teacher είναι ότι έχετε πρόσβαση σε όλα τα επίπεδα των φύλλων εργασίας ταυτόχρονα. Δεν χρειάζεται να εγγραφείτε για ένα συγκεκριμένο επίπεδο βαθμού. Έτσι, αν το παιδί σας στην τρίτη τάξη είναι μάγος στα μαθηματικά, αλλά χρειάζεται περισσότερη βοήθεια στην ορθογραφία, θα μπορούσατε να επιλέξετε φύλλα εργασίας για τα μαθηματικά της τέταρτης δημοτικού, αλλά τα φύλλα εργασίας ορθογραφίας δεύτερης τάξης».

Κρίστεν @ Η αναζήτηση της μαμάς για διδασκαλία

Καλύτερος πόρος που δεν ήξερα ότι χρειαζόμουν: Διαβάζοντας αυγά

«Με τόσες πολλές διασκεδαστικές και διαδραστικές δραστηριότητες μάθησης τα παιδιά σας θα ζητήσουν να κάνουν Διαβάζοντας αυγά. Αυτό το πρόγραμμα είναι εξαιρετικό για τα παιδιά που μαθαίνουν να διαβάζουν αλλά και για εκείνους που μπορεί να χρειαστεί να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους και την αυτοπεποίθησή τους στην ανάγνωση».

Υβόννη- @ yvonne_thelifewebuild

Αγαπημένο πρόγραμμα προσχολικής ηλικίας: Καβάλλες

«Αυτό το πρόγραμμα ήταν τέλειο για να το χρησιμοποιήσει κατά τη διάρκεια του σχολείου μας. Μια φορά αφιέρωσα λίγα λεπτά για να του δείξω πώς Καβάλλες δούλευε, μπορούσε να το χρησιμοποιήσει ανεξάρτητα. Εισήγαγε και επανεξέτασε βασικές έννοιες όπως γράμματα, σχήματα, αριθμούς, ζώα κ.λπ.».

Αυγή @ Schoolin‘ Swag

Αγαπημένο στοιχειώδες προϊόν: Διαβάζοντας αυγά

Διαβάζοντας αυγά είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα γιατί πράγματι μεγαλώνει με τον μαθητή σας στα πρώτα και χαμηλότερα επίπεδα του δημοτικού. Ανεξάρτητα από το επίπεδο που ξεκινά ο μαθητής σας με το εύκολο τεστ τοποθέτησης Reading Eggs ή μέσω του πίνακα ελέγχου γονέων, θα βρείτε τη σιγουριά ότι θα συναντήσει τον μαθητή σας εκεί που βρίσκεται.“

DeShaun @ Μικρή μαθήτρια και μαμά

Διαβάζοντας αυγά έχει γίνει βασικό στο σχολείο μας! Τα παιδιά μου είναι τόσο ενθουσιασμένα που χρησιμοποιούν αυτό το πρόγραμμα για να δουλέψουν πάνω στα φωνητικά, το λεξιλόγιο, την κατανόηση ανάγνωσης και ακόμη και τις μαθηματικές τους δεξιότητες!»

Krista B @ η μαμά στο σπίτι

Αγαπημένο προϊόν Γυμνασίου: Η Έλευση

«Για εμάς, αυτές οι δραματικές ιστορίες της Βίβλου βοήθησαν να ενισχύσουμε (και να ζωντανέψουμε) αυτό που μελετήσαμε φέτος. Με Η Έλευση μάθαμε για την αρχαία ιστορία την περασμένη σχολική χρονιά και τα παιδιά χάρηκαν ακούγοντας αυτές τις Βιβλικές ιστορίες. Οι ηθοποιοί έδωσαν ζωή στους ανθρώπους και οι ήχοι από πράγματα όπως το βλέμμα των προβάτων και οι άνθρωποι που εργάζονται στο παρασκήνιο το έκαναν ρεαλιστικό και συναρπαστικό».

Σαρόν @ The Secret Life of Homeschoolers

Αγαπημένο προϊόν γυμνασίου: TabletClass Math

„Θα συνιστούσα TabletClass Math, Άλγεβρα 2 σε κάθε παιδί που χρειάζεται ένα διαδικτυακό πρόγραμμα μαθηματικών με βίντεο για παρακολούθηση, όπου ο δάσκαλος εξηγεί και δίνει παραδείγματα για κάθε έννοια. Επίσης, οι δοκιμές, η βοήθεια βαθμολόγησης και οι λεπτομερείς εξηγήσεις του προβλήματος εξάσκησης είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα.»

Έλεν @ Αυτοκινητόδρομος κατ‘ οίκον εκπαίδευσης

«Επειδή όλα μέσα TabletClass Math είναι προηχογραφημένο και διαθέσιμο στο διαδίκτυο, είναι ένα μάθημα μαθηματικών «κατ‘ απαίτηση». Αυτό σημαίνει ότι οι μαθητές μπορούν να έχουν πρόσβαση στα μαθήματα οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ή της νύχτας. Δεν υπάρχει πρόγραμμα για να δουλέψουμε».

Wendy @ Ladybug Daydreams

Αγαπημένο προϊόν μαμάς/γονέα: Διδάξτε το Κυριακάτικο Σχολείο

«Συστήνω ολόψυχα Διδάξτε το Κυριακάτικο Σχολείο για όλους! Αυτά τα σχέδια είναι ιδανικά για να διδάξετε τα παιδιά σας ή για οικογενειακές συζητήσεις. Το να έχουμε στη διάθεσή μας αυτά τα φύλλα αναφοράς ήταν ένα ανεκτίμητο εργαλείο και για την προσωπική μου Γραφική μελέτη».

Ζακλίν @ Μια σταθερή αρχή

«Επειδή αυτά τα σχεδιαγράμματα παρέχουν μια ματιά σε κάθε βιβλίο της Βίβλου, μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως οδηγός και να εμπνεύσουν διάφορους τρόπους προσέγγισης και ανάγνωσης της Βίβλου. Για παράδειγμα, γνωρίζοντας ότι το Βιβλίο της Αποκάλυψης αντικατοπτρίζει τα βιβλία της Παλαιάς Διαθήκης Αμώς, Ησαΐας, Ιερεμίας, Δανιήλ και Ιεζεκιήλ, μπορώ να αναθεωρήσω τα σχέδια για καθένα από αυτά τα βιβλία, να διαβάσω και να μελετήσω αυτά τα βιβλία για να κατανοήσω καλύτερα το βιβλίο της Αποκάλυψης».

Χάνα @ thehannahchase

Επιλογή για παιδιά: Progeny Press

«Όποιος απολαμβάνει Αγόρι αγρότη θα λατρέψει αυτόν τον οδηγό μελέτης από Progeny Press και οι οικογένειες θα απολαύσουν τις δραστηριότητες μαζί. Αγόρι αγρότη σίγουρα προσελκύει αγόρια και κορίτσια καθώς ακολουθούν τον ήρωα Almanzo στη ζωή του στη φάρμα τις «παλιές εποχές». Είναι ένας τέλειος «οικιακός» βιβλίο και οδηγός μελέτης με μια υγιεινή, χριστοκεντρική προσέγγιση στην ανάγνωση, τη γραφή και τα μαθήματα γλωσσικών τεχνών».

Meredith @ Homeschool Joy στο PowerlineProd.com

«Υπήρχαν υπέροχες δραστηριότητες που συνδέονταν σε πολλούς ακαδημαϊκούς τομείς. Σε Αγόρι αγρότηγια παράδειγμα, υπήρξαν εξαιρετικές δραστηριότητες εκμάθησης για τη γεωγραφία του βιβλίου, τις παρομοιώσεις και τις μεταφορές και το σε βάθος λεξιλόγιο.»

Candace @ parkshomeclassroom

Επιλογή εφήβων: YWAM Publishing

CS Lewis: Master Storyteller ήταν μια εξαιρετική προσθήκη στο διάβασμά μας φωναχτά φέτος, και σίγουρα θα ενσωματώσουμε περισσότερες βιογραφίες από YWAM Publishing στις μελλοντικές μας σπουδές – είναι εξαιρετικές και τις συνιστώ ανεπιφύλακτα!»

Ραχήλ @ Επιβραδύνετε, Απολαύστε και Δημιουργήστε

«Μία από τις αγαπημένες της δραστηριότητες ήταν πάντα η γωνιά του Display, όπου συγκεντρώνεις υλικό που σχετίζεται με την ιστορία και τον χαρακτήρα του βιβλίου. Οι Οδηγοί Σπουδών έχουν ρυθμιστεί αρκετά εύκολα ώστε να μπορείτε να τους χρησιμοποιήσετε πλήρως ή να τους προσαρμόσετε στον μαθητή σας.»

Renee @ Reneeknob

Αγαπημένο All Around Crew: Η Critical Thinking Co.

«Μου αρέσει το πόσο ελκυστικά είναι τα βιβλία Building Thinking Skills Η Critical Thinking Co. είναι. Πρώτον, είναι ένα ποιοτικό και ανθεκτικό βιβλίο εργασίας με έγχρωμες σελίδες. Λατρεύω τις χοντρές σελίδες και το βάθος αυτού που καλύπτει το βιβλίο εργασίας. Αυτό το βιβλίο είναι τεράστιο (πάνω από 400 σελίδες) και περιλαμβάνει ένα πλήρες κλειδί απάντησης στο πίσω μέρος του βιβλίου.»

Patty @ Οι τυχαίες σκέψεις μιας μητέρας

«Μου άρεσε η ανοιχτή μορφή του Language Smarts™ Level E. Δεν απαιτούσε προηγμένη προετοιμασία και ήταν εύκολο να βουτήξετε αμέσως την πρώτη μέρα. Εκτίμησα τη διάταξη των σελίδων. Υπήρχε η σωστή ποσότητα χρώματος για να κεντρίσει το ενδιαφέρον και να κρατήσει την κόρη μου αφοσιωμένη, αλλά και αρκετός λευκός χώρος που δεν αισθάνθηκε υπερβολικός.»

Καίτη @ Katie J Trent

Και αυτά είναι τα βραβεία Blue Ribbon 2022! Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτούς τους υπέροχους πόρους του homeschool, φροντίστε να ακολουθήσετε τις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων για συνδέσμους στις αναρτήσεις του ιστότοπού μας και για να δείτε κριτικές από τα μέλη του πληρώματος μας.

Schreibe einen Kommentar