26 εύκολοι τρόποι για να κερδίσετε χρήματα από το σπίτι

8
26 εύκολοι τρόποι για να κερδίσετε χρήματα από το σπίτι

Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συνδέσμους συνεργατών, αλλά προτείνω μόνο ιστότοπους που έχω ερευνήσει, εμπιστευτώ ή χρησιμοποιώ προσωπικά.

Τώρα περισσότερο από ποτέ, οι άνθρωποι αναζητούν εύκολους τρόπους για να κερδίσουν χρήματα από το σπίτι. Οι παράπλευρες φασαρίες και οι συναυλίες γίνονται το καλύτερο για επιπλέον μετρητά. Εάν θέλετε μερικές απλές εναλλακτικές λύσεις για να κερδίσετε εύκολα χρήματα από το σπίτι, δοκιμάστε αυτές τις παρακάτω προτάσεις.

Πριν το κάνετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε θέσει έναν στόχο ως προς το πόσα θέλετε να κάνετε. Αυτό θα σας βοηθήσει να επιτύχετε περισσότερο τον στόχο σας ή να τον ξεπεράσετε. Όταν οι καιροί είναι δύσκολοι, ανατρέξτε στον στόχο σας και κάντε προσαρμογές όταν χρειάζεται.

Η ενσωμάτωση αυτής της στρατηγικής θα σας δώσει την εστίαση και την αποφασιστικότητα να πετύχετε τον στόχο να κερδίσετε χρήματα από το σπίτι, πραγματικότητα.

 1. Απαντήστε σε ερωτήσεις – Όσο απλό και αν φαίνεται αυτό είναι πραγματικά για μια εταιρεία που ονομάζεται eNotes. Χρειάζονται άτομα για να απαντήσουν σε ερωτήσεις μαθητών στη λογοτεχνία, την ιστορία και τις κοινωνικές επιστήμες. Μπορείτε να κερδίσετε έως και 37 $ για μια απάντηση 120 λέξεων.
 2. Επανεξέταση άρθρων – Το Study.com χρειάζεται άτομα για τη διόρθωση ενημερωτικών άρθρων σχετικά με τυποποιημένα τεστ. Θα βεβαιωθείτε ότι τα άρθρα είναι ακριβή, τεκμηριωμένα και καλής ποιότητας. Αυτή η ευκαιρία είναι ανοιχτή σε όλο τον κόσμο.
 3. Αξιολογήστε τα προϊόντα – Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι/influencers που βγάζουν χρήματα από την αξιολόγηση προϊόντων. Οι διασημότητες δεν είναι οι μόνοι άνθρωποι που μπορούν να παράγουν εισόδημα από τα ονόματα και τις ομοιότητές τους, αλλά και οι καταναλωτές. Εταιρείες όπως Rebaid έχετε προϊόντα από το Amazon, το eBay, το Etsy, το Target και άλλα για να τα ελέγξετε. Μπορείτε να αποκτήσετε αυτά τα είδη δωρεάν ή με πολύ μειωμένη τιμή. Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε σε ιστότοπους όπως Κάρτα αναφοράς προϊόντος και κερδίστε καλά χρήματα για να ελέγξετε νέα προϊόντα.
 4. Προϊόντα δοκιμής – Η Pinecone Research θα σας πληρώσει για να δοκιμάσετε προϊόντα και να δώσετε τα σχόλιά σας. Οι δοκιμές επί πληρωμή αποστέλλονται μερικές φορές προϊόντα στο σπίτι σας που μπορείτε να κρατήσετε και εσείς. Μπορείτε να εγγραφείτε εδώ (μόνο με πρόσκληση). –
 5. Διαδικτυακός αγοραστής – Πληρώνεστε για να κάνετε αγορές μέσω Διαδικτύου ή στο κατάστημα Rakuten. Αυτή η εταιρεία θα σας στείλει μια επιταγή όταν ψωνίζετε στα αγαπημένα σας καταστήματα. Το Rakuten είναι εντελώς δωρεάν και νόμιμο. Έχω κερδίσει περισσότερα από 5.000 $ από τη Rakuten μέχρι σήμερα. Η Telus International στρατολογεί διαδικτυακούς αγοραστές για να αγοράσουν προϊόντα μέσω Διαδικτύου για να αξιολογήσει την εμπειρία αγορών.
 6. Ακούστε κλήσεις – Έχετε ακούσει ποτέ το μήνυμα „Αυτή η κλήση μπορεί να ηχογραφηθεί για λόγους ποιότητας και εκπαίδευσης;“ Μπορείτε να κερδίσετε εύκολα χρήματα ακούγοντας αυτές τις ηχογραφημένες κλήσεις για να προσδιορίσετε το αποτέλεσμα. Η Humanatic αναζητά Αναθεωρητές κλήσεων για να κατηγοριοποιήσουν αυτές τις κλήσεις από τον υπολογιστή ή το smartphone σας που λειτουργούν όποτε θέλετε. Δες αυτο το βιντεο Για περισσότερες πληροφορίες.
 7. Smartphone Gig – Πληρωθείτε για να ολοκληρώσετε απλές εργασίες στο smartphone σας με 25 κλικ.
 8. Ελεγκτής Γεγονότων – Γνωρίζατε ότι μπορείτε να βγάλετε εύκολα άρθρα για τον έλεγχο των γεγονότων; Εταιρείες όπως η DotDashMeredit χρειάζεται από τους ανθρώπους να ελέγχουν τα άρθρα για να διασφαλίζουν ότι είναι ακριβή, ενημερωμένα και απαλλαγμένα από γραμματικά και ορθογραφικά λάθη. Αυτή η εύκολη δουλειά πληρώνει 25 $ την ώρα.
 9. Mail Decoy – Το US Monitor θα σας πληρώσει για να λάβετε αλληλογραφία στο σπίτι σας. Θα εισαγάγετε τους κωδικούς ηλεκτρονικά για κάθε εικόνα αλληλογραφίας. Αυτή η συναυλία δεν παίρνει περισσότερο από 5 λεπτά από το χρόνο σας κάθε μέρα.
 10. Δημιουργία εκφωνήσεων – Το Welocalize έχει θέσεις εργασίας για τους ανθρώπους να δημιουργούν διάφορες εκφράσεις για chatbots. Αυτή η εταιρεία προσλαμβάνει αυτή τη στιγμή. Για να μάθετε περισσότερα για αυτήν την εύκολη δουλειά και πόσα θα βγάλετε, παρακαλώ δείτε το τελευταίο μου βίντεο.
 11. Σάρωση αποδείξεων – Με το smartphone σας, μπορείτε να πληρώνεστε για να σαρώνετε τις αποδείξεις σας με τον πίνακα Amazon Shopper (12 $) το μήνα για 10 αποδείξεις, Λήψη ανταμοιβών – χρήση κωδικού G4HBH για 2 $ προκαταβολικά, Ibotta ($10) για συμμετοχή, Ταμείο 51και Εισερχόμενα δολάρια (5$ για συμμετοχή).
 12. Παίξε παιχνίδια – Ιστότοποι όπως Επιβράβευση, Swagbucks, InstaGC, Εισερχόμενα δολάριακαι άλλοι θα σας πληρώσουν για να παίξετε διασκεδαστικά παιχνίδια από το smartphone ή τον υπολογιστή σας.
 13. Εγκαταστήστε εφαρμογές – Τα Feature Points θα σας πληρώσουν για να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε δωρεάν εφαρμογές και να τις δοκιμάσετε για 2 λεπτά. Μπορείτε επίσης να κερδίσετε μετρητά και βραβεία επιτρέποντας στις εφαρμογές να εκτελούνται στο παρασκήνιο καθώς κάνετε αναζήτηση στον ιστό. Διαβάστε αυτήν την ανάρτηση για να μάθετε περισσότερα και εγγραφείτε σήμερα.
 14. Παρακολουθήστε βίντεο με το Dabbl. Πληρώνεστε για να βλέπετε διαφημίσεις από το smartphone σας. Είναι τόσο εύκολο και βοηθά να περάσει η ώρα.
 15. Αγορά αερίου – Κερδίστε εύκολα χρήματα με το Ανάποδη εφαρμογή. Θα λάβετε επιστροφή μετρητών όταν αγοράζετε βενζίνη, είδη παντοπωλείου ή τρώτε έξω. Εισάγετε τον κωδικό ALICIA7572 για να λάβετε ένα μπόνους μετρητών όταν γίνετε μέλος.
 16. Εξοικονομήστε ενέργεια στο σπίτι σας – Το OHM Connect θα σας πληρώσει για να εξοικονομήσετε ενέργεια στο σπίτι σας. Μπορείτε να κερδίσετε έως και 300 $ το χρόνο για να εξοικονομήσετε ενέργεια σε συγκεκριμένες ώρες της ημέρας.
 17. Προσδιορίστε τις διευθύνσεις – Η Amazon Mturk έχει εύκολες εργασίες για να βρει τη διεύθυνση των καταχωρήσεων βραχυπρόθεσμης ενοικίασης σπιτιού για μια εταιρεία διακοπών. Μπορείτε επίσης να πληρώνεστε σε τύπου αποδείξεις παντοπωλείου και άλλες απλές εργασίες.
 18. Απαντήστε στις δημοσκοπήσεις – Το PaidViewpoint θα σας πληρώσει σε μετρητά ή δωρεάν δώρα αμέσως για να απαντήσετε σε γρήγορες δημοσκοπήσεις σχετικά με νέα προϊόντα και διάφορα θέματα.
 19. Πείτε τις απόψεις σας – Υπάρχουν αρκετές εταιρείες που αναζητούν άτομα για να μοιραστούν τις σκέψεις τους στο διαδίκτυο με αντάλλαγμα μετρητά. Οι εταιρείες που προτείνω είναι ΛΕΩΝ, Έρευνα L&E, Qmee, Survey Junkie, Survey Savvy, PrizeRebel, και πολλά άλλα εδώ. Διαβάστε αυτό το άρθρο για να μάθετε πώς μπορείτε να κερδίσετε 10 $ την ώρα δίνοντας τις απόψεις σας.
 20. Ανέβασμα άρθρων στο Περιεχόμενο δείκτη. Πουλήστε τα πρωτότυπα άρθρα σας στο Περιεχόμενο Marker που έχετε ήδη γράψει για να κερδίσετε χρήματα.
 21. Mystery Shop – Αξιολογήστε τις επιχειρήσεις στο διαδίκτυο μέσω τηλεφώνου και διαδικτυακών καταστημάτων ή αυτοπροσώπως. Μερικές εταιρείες που θα σας πληρώσουν για να το κάνετε αυτό είναι BestMark, Πράκτορας πεδίουκαι Πλεονέκτημα διασκέδασης.
 22. Αγοραστής φωτογραφιών – Το Clickworker αναζητά άτομα για να τραβήξουν φωτογραφίες από οθόνες σε πολυκαταστήματα με τα smartphone τους, να ηχογραφήσουν τον εαυτό τους διαβάζοντας σύντομες φράσεις, δημιουργώντας σύντομα βίντεο κ.λπ. Αυτές οι εργασίες είναι εύκολο και απλό στην ολοκλήρωση. Εργαστείτε με τον δικό σας ρυθμό.
 23. Ηχογράφηση φωνής – Το Audiobee θα σας πληρώσει για να ολοκληρώσετε τις φωνές από το γραφείο σας στο σπίτι. Δεν απαιτείται εμπειρία ή ειδικός εξοπλισμός. Ψάχνετε για άτομα όλων των γλωσσών και τοποθεσιών.
 24. Ακούω μουσική – Το Slicethepie θα σας πληρώσει για να ακούσετε νέα μουσική από καλλιτέχνες ηχογράφησης και να γράψετε μια σύντομη κριτική. Κατά καιρούς, μπορείτε επίσης να αναθεωρήσετε ρούχα, τηλεοπτικές εκπομπές και πολλά άλλα.
 25. Δείτε τρέιλερ ταινιώνVolkno και Swagbucks θα σας πληρώσει για να παρακολουθήσετε τρέιλερ ταινιών και όμορφα βίντεο από το smartphone σας.
 26. Αναζήτηση στον Ιστό – Πληρώνεστε για να περιηγείστε στον ιστό όπως θα κάνατε συνήθως όταν εγκαθιστάτε επεκτάσεις από Qmee, Savvy Connect, Nielsen, και άλλοι. Δείτε την πλήρη λίστα εδώ.

Schreibe einen Kommentar