3 αλήθειες που πρέπει να θυμάστε όταν χρειάζεστε μια αλλαγή καρδιάς

1
3 αλήθειες που πρέπει να θυμάστε όταν χρειάζεστε μια αλλαγή καρδιάς

Δυσκολεύεστε να βρείτε χαρά στο νοικοκυριό σας; Αποκαλύψτε αυτά 3 σπιτικές αλήθειες που θα σας βοηθήσει να μετατοπίσετε την καρδιά σας προς τη χαρά και το σκοπό στο σπίτι σας σήμερα!

3 αλήθειες που πρέπει να θυμάστε όταν χρειάζεστε μια αλλαγή καρδιάς

Πώς είναι η καρδιά σας για το σπιτικό;

Έχω λάβει αμέτρητα email από τόσες πολλές γυναίκες που αγωνίζονται να βρουν χαρά στα σπίτια τους. Ξέρουν ότι είναι σημαντικό, αλλά κάτι τους εμποδίζει να το δουν πραγματικά ως χαρά.

Εσύ είσαι?

Ήμουν εγώ μέχρι που άλλαξαν κάποια πράγματα.

Δεν μου άρεσε πάντα ο ρόλος μου ως νοικοκυράς και εξακολουθώ να παλεύω με αυτόν.

Αλλά κάτι αλλάζει στην καρδιά μου τα τελευταία χρόνια. Ο Θεός εργάζεται μέσα μου για να αλλάξει την καρδιά μου προς τον ρόλο μου στο σπίτι.

Καθώς κοίταξα πίσω και σκέφτηκα αυτές τις αλλαγές, τρεις αλήθειες προέκυψαν… τα 3 P της νοικοκυριάς.

  1. Βάζω πρώτα ο Κύριος
  2. Αλλαγή Προοπτική
  3. Βλέποντας το μεγαλύτερο Σκοπός

Ας τα εξετάσουμε λίγο πιο προσεκτικά καθώς εργαζόμαστε προς την κατεύθυνση της στροφής της καρδιάς μας προς το νοικοκυριό.

Βάλτε τον Κύριο πρώτο

Τα σπίτια που επικεντρώνονται στον Χριστό είναι η καρδιά πίσω από οτιδήποτε μοιράζεται εδώ σε αυτόν τον διαδικτυακό χώρο.

Πολλοί πρακτικοί και απλοί τρόποι για να το κάνετε αυτό έχουν κοινοποιηθεί, αλλά δεν μπορώ να τονίσω αρκετά ότι αν θέλουμε ειρηνικά καταφύγια, τότε πρέπει να ξεκινήσουμε βάζοντας τον Κύριο πρώτο.

Αφιερώστε χρόνο κάθε μέρα για να είστε στον Λόγο Του, τόσο ατομικά όσο και ως οικογένεια.

Δεν μιλάμε για μακροχρόνιες, σε βάθος μελέτες της Αγίας Γραφής (αυτά είναι σίγουρα μια ευλογία όταν μπορείτε να χαράξετε το χρόνο) αλλά απλά σιωπώντας τον θόρυβο για λίγα λεπτά για να διαβάσετε μερικούς στίχους ή ακόμα και ένα κεφάλαιο τη φορά.

Η προτεραιότητα του χρόνου με τον Θεό, τον Λόγο Του και την προσευχή έχει διαρκή αξία και πολύ μεγαλύτερο αντίκτυπο από ό,τι μπορούμε να γνωρίσουμε ποτέ αυτή την πλευρά του Ουρανού.

Είμαι βέβαιος σε αυτή τη γνώση, όσο περισσότερο βάζουμε τον Κύριο πρώτο στη νοικοκυριά μας, τόσο καλύτερα θα είναι.

Το να έχουμε καρδιές και σπίτια με επίκεντρο τον Χριστό είναι αυτό που χρειαζόμαστε περισσότερο. Και αυτό ξεκινά από εσάς, σήμερα, αφιερώνοντας λίγα λεπτά για να ανοίξετε τις σελίδες της Βίβλου σας και να αφοσιωθείτε στην ανάγνωση.

Διαβάστε δυνατά στα μικρά παιδιά σας. Ενθαρρύνετε τα μεγαλύτερα παιδιά σας να διαβάζουν τις Βίβλους τους, διαμορφώστε τους το μοντέλο που μοιάζει. Αφιερώστε χρόνο προσευχόμενοι για την οικογένειά σας, το σπίτι σας, τον γάμο σας και τα παιδιά σας.

Αφήστε τη Βίβλο σας έξω και ανοίξτε σε περίοπτη θέση. Αντικαταστήστε τον θόρυβο της τηλεόρασης φόντου με απαλή μουσική λατρείας. Γεμίστε τα καλάθια με τα βιβλία και τα κουτιά των παιδιών σας με αντικείμενα που θα ποτίσουν τους σπόρους της πίστης τους.

Εμφανίστε στίχους της Αγίας Γραφής και είδη διακόσμησης σπιτιού, που δείχνουν την καρδιά σας προς τον Κύριο, σε όλο το σπίτι σας.

Το Δευτερονόμιο 6:5-9 δίνει σαφείς οδηγίες για το πώς να κάνουμε τα σπίτια μας ένα μέρος όπου ΔΕΝ μπορούμε παρά να σκεφτόμαστε το Ευαγγέλιο όταν πηγαίνουμε και πηγαίνουμε:

Θα αγαπάς τον Κύριο τον Θεό σου με όλη σου την καρδιά και με όλη σου την ψυχή και με όλη σου τη δύναμη. Και αυτά τα λόγια που σας διατάζω σήμερα θα είναι στην καρδιά σας.

Θα τα διδάξετε επιμελώς στα παιδιά σας και θα μιλήσετε για αυτά όταν κάθεστε στο σπίτι σας, και όταν περπατάτε στο δρόμο, όταν ξαπλώνετε και όταν σηκώνεστε.

Θα τα δέσεις ως σημάδι στο χέρι σου, και θα είναι σαν μέτωπα ανάμεσα στα μάτια σου. Θα τα γράψεις στους παραστάτες του σπιτιού σου και στις πύλες σου.

Αλλάξτε την προοπτική σας

Πώς είναι η στάση σου απέναντι στο νοικοκυριό;

Σε μια καλή μέρα, η στάση μου κάπως βρωμάει.

Δεν μου αρέσει το καθάρισμα και τείνω να γκρινιάζω πολύ, ειδικά όταν το φρέσκο ​​σφουγγαρισμένο πάτωμα κολλάει ξανά μέσα σε λίγα λεπτά!

Το κλειδί για να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε και φροντίζουμε τα σπίτια μας είναι να παραδεχθούμε πώς μας επηρεάζουν οι αρνητικές μας συμπεριφορές.

Όταν βλέπουμε τις αγγαρείες και το καθάρισμα ως άχαρο ή κάτι αρνητικό, τότε βάζουμε την καρδιά μας να αποτύχει.

Αντί να βλέπουμε το σπιτικό μας ως αρνητικό πράγμα, μπορούμε να αλλάξουμε την οπτική μας αλλά δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας.

Χρειαζόμαστε τη βοήθεια του Θεού.

Προσευχηθείτε και ζητήστε από τον Θεό να σας αλλάξει την καρδιά.

Προσευχηθείτε να σας βοηθήσει να βρείτε την αντοχή και το κίνητρο για να κάνετε ό,τι πρέπει να γίνει στο σπίτι σας.

Προσευχηθείτε να σας βοηθήσει να αντικαταστήσει το γκρίνια σας σε μια χαρούμενη καρδιά.

Να είστε ειλικρινείς, μερικές φορές το σπιτικό δεν είναι πάντα διασκεδαστικό, αλλά μερικές φορές χρειάζεται να αλλάξουμε λίγο την οπτική μας.  Αυτές οι απλές συμβουλές μπορούν πραγματικά να μεταμορφώσουν τις καρδιές μας που σε αντάλλαγμα θα μεταμορφώσουν τα σπίτια μας!

Ούτε αυτό είναι ένα είδος προσευχής «μια φορά και τελειωμένο».

Αυτή είναι μια από εκείνες τις προσευχές που πιθανότατα θα βρεθείτε να προσεύχεστε καθημερινά. Γιατί καθώς ο Θεός αλλάζει την καρδιά σας, σας φέρνει επίσης πιο κοντά Του.

Ένας άλλος πρακτικός τρόπος για να βοηθήσετε να αλλάξετε την προοπτική σας είναι να δείτε την ευλογία που έχετε ακριβώς μπροστά σας.

Έχετε έναν νεροχύτη γεμάτο πιάτα; Είστε ευλογημένοι που μπορείτε να παρέχετε γεύματα για να θρέψετε την οικογένειά σας.

Το ατελείωτο βουνό πλυντηρίων συνεχίζει να μεγαλώνει; Είστε ευλογημένοι που έχετε ντουλάπες γεμάτες ρούχα για να κρατάτε ζεστά τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Τα δάπεδα είναι διαρκώς κολλώδη; Είστε ευλογημένοι που έχετε μια ενεργή οικογένεια και ένα σπίτι όπου η ζωή συμβαίνει συνεχώς.

Είμαστε ευλογημένοι πέρα ​​από την πεποίθηση ότι έχουμε πιάτα για καθάρισμα, δάπεδα για τρίψιμο, πλυντήρια ρούχων για πλύσιμο, δίπλωμα και απομάκρυνση, πράγματα στη σκόνη και τουαλέτες για τρίψιμο.

Και ας μάθει ο λαός μας να αφοσιώνεται σε καλά έργα, για να βοηθά περιπτώσεις επείγουσας ανάγκης και όχι να είναι άκαρπες». ~ Τίτου 3:14

Δεν είναι πάντα λαμπερή δουλειά που επαινείται τακτικά, αλλά όταν κοιτάμε βαθύτερα τις καρδιές μας και επικεντρωνόμαστε στις ευλογίες ακριβώς μπροστά μας, η καρδιά μας προς το νοικοκυριό μετατρέπεται σε χαρά.

Όταν θυμόμαστε Ποιους υπηρετούμε στο σπιτικό μας, συνειδητοποιούμε ότι η νοικοκυροσύνη είναι μια καλή έκκληση.

Σκόπιμος

Η αλλαγή της προοπτικής σας για το νοικοκυριό γίνεται ακόμα πιο εύκολη όταν μετατοπίζουμε τις σκέψεις μας στην αιώνια σημασία που έχει η νοικοκυριά.

Στη δουλειά μας γύρω από το σπίτι, τις εγκόσμιες και επαναλαμβανόμενες εργασίες που συμβαίνουν, ξανά και ξανά, ο Θεός εργάζεται μέσα από τις μάταιες προσπάθειές μας.

Ένα εδάφιο στο οποίο προσκολλώμαι και που άλλαξε την άποψή μου για την οικοτεχνία είναι το Κολοσσαείς 3:23-24:

Ό,τι κι αν κάνετε, να εργάζεστε εγκάρδια, όπως για τον Κύριο και όχι για τους ανθρώπους, γνωρίζοντας ότι από τον Κύριο θα λάβεις την κληρονομιά ως ανταμοιβή σου.

Υπηρετείτε τον Κύριο Χριστό.

Τι καλύτερο από ένα σπίτι που μένει καθαρό όλη την ώρα;

Τι θα λέγατε για την υπόσχεση ότι λαμβάνουμε μια κληρονομιά από τον Κύριο ως ανταμοιβή για το πιστό μας έργο;

Η δουλειά σας έχει σημασία στο σπίτι και δεν περνάει απαρατήρητη.

Ναι, μπορείτε να κάνετε το πλύσιμο των ρούχων σας μια από τις αγαπημένες σας στιγμές της ημέρας με αυτές τις πρακτικές προτάσεις.  Επενδύστε στον εαυτό σας και αναπτύξτε την πίστη σας... όλα ενώ πλένετε τα ρούχα!

Έχει σκοπό και αιώνια σημασία.

Σκεφτείτε το μεγάλο προνόμιο που έχουμε ως νοικοκυρές;

Δημιουργούμε σπίτια με ρουτίνες και δομές που επιτρέπουν στην οικογένειά μας να μάθει σημαντικά μαθήματα σχετικά με την πίστη, την υπηρεσία, την μαθητεία και τη σκληρή δουλειά. Μας βλέπουν να μεγαλώνουμε στην πίστη μας και να υπηρετούμε.

Το νοικοκυριό μας στα σπίτια μας είναι μια ευκαιρία να κάνουμε Εργασία Βασιλείας για τον Κύριο.

Μπορεί να μην κληθούμε στο ιεραποστολικό πεδίο σε ξένες χώρες, αλλά έχουμε μια καταπληκτική ευκαιρία ακριβώς εκεί που βρισκόμαστε να ζούμε το Ευαγγέλιο σε καθημερινή βάση.

3 αλήθειες που πρέπει να θυμάστε όταν χρειάζεστε μια αλλαγή καρδιάς

Σε ποια σπιτική αλήθεια κολλάτε όταν χρειάζεστε μια αλλαγή καρδιάς;


Παλεύετε ακόμα με τον ρόλο σας ως νοικοκυρά;

Πιστεύετε κάποιο από αυτά τα ψέματα σχετικά με το νοικοκυριό;

  1. Οικοτεχνία είναι μόνο για τις συζύγους και τις μητέρες που μένουν σπίτι, όχι για τις γυναίκες που εργάζονται ή για τις γυναίκες που δεν είναι παντρεμένες με οικογένειες.
  2. Η οικοτεχνία είναι α άχρηστη δεξιότητα με τα σημερινά πρότυπα.
  3. Το σπιτικό είναι σχεδόν διατηρώντας ένα καθαρό και τακτοποιημένο σπίτι.
  4. Οικοτεχνία είναι ΟΧΙ σημαντικο και δεν έχει σημασία.
  5. Οι Παροιμίες 31 γυναίκα είναι το παράδειγμα του α τέλεια νοικοκυρά Δεν θα ανταποκριθώ ποτέ.

Αν απαντήσατε ΝΑΙ σε οποιαδήποτε από αυτές τις δηλώσεις τότε Σπιτικές Αλήθειες ειναι για σενα!

Αυτό το μίνι μάθημα είναι γεμάτο αλήθειες που βασίζονται στη Γραφή για να σας βοηθήσουν να σταματήσετε επιτέλους να πιστεύετε αυτά τα ψέματα σχετικά με το τι μας λέει η κοινωνία ότι είναι η νοικοκυροσύνη.

Μέσω των σύντομων μαθημάτων Homemaking Truths, θα χρησιμοποιήσουμε τον Λόγο του Θεού για να σας βοηθήσουμε να βρείτε μια για πάντα πραγματική χαρά και σκοπό στο σπίτι σας!

Και είναι μόνο 5 $ 🙂

Schreibe einen Kommentar