35 Εργασία από το σπίτι με εβδομαδιαία αμοιβή

5
35 Εργασία από το σπίτι με εβδομαδιαία αμοιβή

Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συνδέσμους συνεργατών, αλλά προτείνω μόνο ιστότοπους που έχω ερευνήσει, εμπιστευτώ ή χρησιμοποιώ προσωπικά.

Αναζητάτε δουλειά από το σπίτι με εβδομαδιαία αμοιβή; Υπάρχουν μερικές εταιρείες που προσλαμβάνουν πλέον απομακρυσμένους εργαζόμενους που σας πληρώνουν κάθε εβδομάδα για την εργασία που έχετε ολοκληρώσει. Αν δείτε μια θέση παρακάτω που σας ενδιαφέρει, κάντε αίτηση ηλεκτρονικά το συντομότερο δυνατό.

Με το υψηλό κόστος ζωής, τώρα περισσότερο από ποτέ οι άνθρωποι πρέπει να έχουν γρήγορη πρόσβαση στα κεφάλαιά τους. Οι εταιρείες το αναγνωρίζουν αυτό και είναι πρόθυμες να αποδεσμεύσουν την πληρωμή σε εσάς σε 7 ημέρες ή λιγότερο. Το να πληρώνεστε κάθε εβδομάδα σας βοηθά να παραμείνετε στη ζωή και να μην υστερείτε στους λογαριασμούς και τα άλλα έξοδά σας.

Για όσους επιθυμούν να συμπληρώσουν το εισόδημά τους, μπορείτε να βρείτε μια λίστα με ιστότοπους που πληρώνουν εβδομαδιαία ή ακόμα και καθημερινά παρακάτω.

35 Εργασία από το σπίτι με εβδομαδιαία αμοιβή
 1. 25 κλικ – Αυτή η εταιρεία θα σας πληρώνει κάθε Παρασκευή για να ολοκληρώσετε απλές εργασίες στο smartphone σας που περιλαμβάνουν αναζήτηση στον Ιστό. Σούπερ εύκολο και γρήγορο.
 2. 3 Αναπαραγωγή πολυμέσων – Εργαστείτε από το σπίτι και κερδίστε εβδομαδιαίες αποδοχές για να μεταγράψετε αρχεία ήχου ή ως αγγλικός συντάκτης φωνής που παράγει ζωντανούς υπότιτλους για ζωντανές εκδηλώσεις. Μπορείτε επίσης να ορίσετε και να δουλέψετε το δικό σας πρόγραμμα.
 3. Air America – Αυτή η εταιρεία προσλαμβάνει πράκτορες για να παρέχουν εξαιρετικές υπηρεσίες στους πελάτες και να προγραμματίζουν ραντεβού. Εκπαίδευση επί πληρωμή με εβδομαδιαία αμοιβή.
 4. Ζωντανοί εικονικοί βοηθοί – Εργασία από το σπίτι απαντώντας σε κλήσεις σχετικά με παραγγελίες και πληρωμές καθώς και επίλυση προβλημάτων. Αυτή η εταιρεία παρέχει εξοπλισμό με εβδομαδιαία αμοιβή.
 5. Μεταγραφή Αλέγκης – Μια άλλη εταιρεία που προσλαμβάνει απομακρυσμένους εργαζόμενους για να ακούσουν αρχεία ήχου και να τα μεταγράψουν σε κείμενο.
 6. Babbletype – Αυτή η εταιρεία αναζητά πάντα Μεταφραστές και Μεταγραφείς για εργασία από το σπίτι. Πληρώνει εβδομαδιαία μέσω PayPal.
 7. Brighten Communications – Εργαστείτε από το σπίτι ως Ραντεβού και πληρώνεστε κάθε εβδομάδα από την Brighten Communications. Μπορείτε να κερδίσετε έως και 21 $ ανά ώρα.
 8. Broadpath – Αυτή η εταιρεία προσφέρει εβδομαδιαίες αμοιβές και μπόνους παραπομπής εργαζομένων χωρίς περιορισμό για να δημιουργήσει ουσιαστικές συνδέσεις με τους πελάτες. Θα σας προσφέρουν επίσης έναν δωρεάν υπολογιστή.
 9. Κάμπλι – Συνομιλήστε με ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και πληρώνεστε εβδομαδιαία για να τους βοηθήσετε να μάθουν αγγλικά. Οι πληρωμές αποστέλλονται κάθε Δευτέρα.
 10. Clickworker – Πληρώνεστε κάθε Πέμπτη ή Παρασκευή για να ολοκληρώσετε σύντομες εργασίες από τον υπολογιστή ή το smartphone σας. Έχουν διαθέσιμες εργασίες για να αναλύσετε τα αποτελέσματα αναζήτησης στον ιστό, να τραβήξετε φωτογραφίες, να κατηγοριοποιήσετε δεδομένα κ.λπ.
 11. Επωνυμίες αποικιών – Εργαστείτε από το σπίτι παίρνοντας παραγγελίες, επαληθεύοντας πληροφορίες, παρακολουθείτε πακέτα και απαντάτε σε ερωτήσεις πελατών. Διατίθενται διάφορες βάρδιες.
 12. Crowd Surf – Εργαστείτε από οπουδήποτε ολοκληρώνοντας εργασίες μεταγραφής για αυτήν την εταιρεία. Μπορείτε να αρχίσετε να εργάζεστε σε λιγότερο από 24 ώρες μετά την έγκριση του λογαριασμού σας!
 13. Πράκτορας πεδίου – Κερδίστε χρήματα ολοκληρώνοντας απλές αποστολές μυστηρίου αγορών, αναζητώντας τιμές, τραβώντας φωτογραφίες από οθόνες, αναζητώντας αντικείμενα και πολλά άλλα.
 14. Fiverr – Ολοκληρώστε τυχαίες συναυλίες για άλλους και πληρώνεστε εβδομαδιαία.
 15. Μετάβαση σε μεταγραφή – Αυτή η εταιρεία θα σας πληρώνει κάθε Παρασκευή για να εργάζεστε σε ανεξάρτητες θέσεις εργασίας μεταγραφής.
 16. Ανθρώπινο – Ακούστε προηχογραφημένες τηλεφωνικές κλήσεις και πληρώνεστε κάθε Δευτέρα για να τις ταξινομήσετε σε κατηγορίες. Μπορείτε επίσης να μεταγράψετε κλήσεις για περισσότερα χρήματα.
 17. InfoCision – Εργαστείτε από το σπίτι ως εκπρόσωπος τηλεφωνικού κέντρου παρέχοντας εξαιρετικές υπηρεσίες στο ευρύ φάσμα των πελατών τους. Θα λάβετε εβδομαδιαία αμοιβή συν μπόνους!
 18. Inktel Contact Center Solutions – Ένας άλλος εργοδότης που πληρώνει εβδομαδιαία για εσάς για να βοηθήσει τους πελάτες να λάβουν απαντήσεις σε ερωτήσεις και να προσφέρουν λύσεις σε προβλήματα.
 19. InMoment – Εργαστείτε από το σπίτι ως τηλεφωνητής και πληρώνεστε για να διεξάγετε έρευνες μέσω τηλεφώνου με τους ερωτηθέντες. Εβδομαδιαία αμοιβή.
 20. Kelly Connect – Αυτή η εταιρεία διαθέτει θέσεις εργασίας από το σπίτι διαθέσιμες από συνεργάτες όπως η Apple. Θα λάβετε ωρομίσθιο, πληρωμένη εκπαίδευση και εβδομαδιαία αμοιβή.
 21. Κυριολεκτικά – Πληρώνεστε εβδομαδιαία για να ακούτε ηχογραφήσεις μαθητών που διαβάζουν και να μεταγράφετε τα λάθη ανάγνωσης τους. Φτιάξε το δικό σου πρόγραμμα.
 22. Next Wave @ Home – Να πληρώνεστε εβδομαδιαία για να πραγματοποιείτε εξερχόμενες εκπαιδευτικές κλήσεις και να διεξάγετε συνεντεύξεις με μαθητές και γονείς.
 23. Onespace – Εργαστείτε από το σπίτι ως Transcriber ή Image and Graphic designer σε ανεξάρτητη βάση.
 24. Quicktate – Εργαστείτε από το σπίτι μεταγράφοντας μηνύματα αυτόματου τηλεφωνητή, σημειώσεις, επιστολές και άλλα αρχεία ήχου.
 25. Rev.com – Πληρώνεστε εβδομαδιαία για να μεταγράψετε αρχεία ήχου και να προσθέσετε λεζάντες σε βίντεο ή υπότιτλους. Επιλέξτε το δικό σας πρόγραμμα.
 26. Smith.ai – Αυτή η εταιρεία προσλαμβάνει Εικονικούς Βοηθούς για εργασία από το σπίτι για λήψη μηνυμάτων, κράτηση ραντεβού και άλλα διοικητικά καθήκοντα. Πληρώνει εβδομαδιαία με μπόνους παραπομπής εργαζομένων.
 27. Πισίνα Μελέτης – Πληρώνεστε εβδομαδιαία για να απαντάτε σε ερωτήσεις μαθητών στο διαδίκτυο ως δάσκαλος. Εργαστείτε όταν θέλετε.
 28. Talent Inc. – Εργαστείτε από το σπίτι ως συγγραφέας και πληρώνεστε κάθε εβδομάδα για να υποβάλετε περιεχόμενο στο διαδίκτυο.
 29. Μεσίτης κειμένου – Επιλέξτε και δουλέψτε γράφοντας συναυλίες στον ελεύθερο χρόνο σας για διάφορα θέματα. Πληρώνει εβδομαδιαία μέσω PayPal.
 30. TranscribeMe – Αυτή η εταιρεία αναζητά επίσης μεταγραφείς για τη μεταγραφή σύντομων κλιπ 2-4 λεπτών. Πληρώνει εβδομαδιαία.
 31. TSD Global – Εργαστείτε από το σπίτι λαμβάνοντας παραγγελίες εστιατορίου ή ως εκπρόσωπος τηλεφωνικού κέντρου. Αυτή η εργασία πληρώνει εβδομαδιαία με εικονική εκπαίδευση και προνόμια.
 32. Verafast – Αυτή η εταιρεία προσλαμβάνει τηλεφωνικούς πράκτορες για να εργαστούν σε διάφορες καμπάνιες στον τομέα της επαλήθευσης, της ρύθμισης συναντήσεων και πολλά άλλα.
 33. Ρήμα – Πληρώνεστε εβδομαδιαία για να γράφετε για αυτήν την εταιρεία. Πάντα αναζητούν δημιουργούς περιεχομένου με ισχυρές ερευνητικές δεξιότητες.
 34. Wrrk – Αυτή η εταιρεία προσλαμβάνει Αντιπροσώπους Εξυπηρέτησης Πελατών για την αντιμετώπιση προβλημάτων και την απάντηση σε ερωτήσεις πελατών. Προσλαμβάνουν στις ΗΠΑ και τις Φιλιππίνες. Πληρώνει εβδομαδιαία με προνόμια.
 35. Ούρλιασμα – Εργαστείτε από το σπίτι ως Ambassador και πληρώνεστε εβδομαδιαία με το Yelp.

Schreibe einen Kommentar