5 γρήγοροι τρόποι για να δώσετε θετικά σχόλια

1
5 γρήγοροι τρόποι για να δώσετε θετικά σχόλια

Από το Ιστολόγιο Cool Cat Teacher της Vicki Davis

Ακολουθήστε το @coolcatteacher στο Twitter

Έχετε κάνει ποτέ το λάθος να δώσετε σε άλλους ανθρώπους το είδος της ανατροφοδότησης που θέλετε να λάβετε – αλλά έπεσε σταδιακά; Για παράδειγμα, είμαι άνθρωπος με «λέξεις» και μπορώ να επιπλέω σε ένα κομπλιμέντο για μέρες. Ωστόσο, μερικοί άνθρωποι που γνωρίζω είναι οπτικοί. Σε άλλους αρέσει να ακούν τη φωνή ενός ατόμου. Ωστόσο, άλλοι αγαπούν πραγματικά τα γραφικά ή το βίντεο.

Όλοι πρέπει να είμαστε εξαιρετικοί στο να δίνουμε γρήγορα και αποτελεσματικά σχόλια. Η Διευθύντρια Μέρεντιθ Άκερς χρησιμοποιεί πολλές μεθόδους για να ενθαρρύνει άλλους.

Σήμερα θα μάθετε για πέντε γρήγορους και αξέχαστους τρόπους για να φτιάξετε τη μέρα κάποιου. Οι μαθητές, οι συνάδελφοι, οι δάσκαλοι και η οικογένεια θα επηρεαστούν με θετικούς τρόπους αν δοκιμάσετε αυτές τις ιδέες.

Στόχος της Μέρεντιθ είναι να δίνει τουλάχιστον έξι αυθεντικά κομπλιμέντα την ημέρα. Εσυ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ? Αφού ακούσετε την εκπομπή, ελπίζω να αφιερώσετε χρόνο για να χρησιμοποιήσετε τουλάχιστον ένα από αυτά για να ενθαρρύνετε κάποιον αυτή τη στιγμή!

γρήγορη θετική ανατροφοδότησηv2

Ανάδοχος: Ο διαγωνισμός τέχνης Toyota Dream Car στις ΗΠΑ προσκαλεί νέους, ηλικίας 4-15 ετών, να υποβάλουν τα αυθεντικά έργα τέχνης τους, ζωγραφισμένα στο χέρι που απαντούν στην ερώτηση: „Αν μπορούσατε να σχεδιάσετε ένα αυτοκίνητο για να κάνετε τον κόσμο καλύτερο, πώς θα έμοιαζε;“ Οι υποβολές έργων τέχνης για αυτόν τον δωρεάν διαγωνισμό νεανικής τέχνης γίνονται δεκτές φέτος από την 1η Νοεμβρίου 2019 έως τις 31 Ιανουαρίου 2020. Οι δάσκαλοι μπορούν να κατεβάσουν ένα ΔΩΡΕΑΝ σχέδιο μαθήματος σχεδίασης αυτοκινήτου ευθυγραμμισμένο με τα πρότυπα K-12 που περιλαμβάνει έννοιες STEM και τέχνη. Παω σε www.ToyotaDreamCarUSA.com/CoolCat για να κατεβάσετε τις οδηγίες για τα έργα τέχνης, μια φόρμα συμμετοχής, επίσημους κανόνες και το σχέδιο μαθήματος σήμερα. Ενθαρρύνετε τους μαθητές σας να δημιουργήσουν έργα τέχνης Toyota Dream Car σήμερα.

Εγγραφείτε στο Show

 

Λάβετε πίστωση! Ορισμένα σχολεία, περιφέρειες και οργανισμοί επιτρέπουν την ακρόαση podcast. Είτε το κάνουν είτε όχι, για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την ακρόαση, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε Πρότυπο PD podcast Hyperdoc. Απλώς δημιουργήστε ένα αντίγραφο και προσαρμόστε το για χρήση ή εκτυπώστε το. Εάν δεν έχετε Έγγραφα Google, απλώς χρησιμοποιήστε αυτό το PDF.

Το Podcast PD Challenge σας

Χρησιμοποιήστε μία από τις ιδέες που μοιράστηκε η Meredith σε αυτήν την παράσταση και ενθαρρύνετε κάποιον αυτή τη στιγμή!

Εμφάνιση σημειώσεων

  1. Εφαρμογή Adobe Spark Posts – Βάζει το όνομά τους και μετά μοιράζεται κάτι σπουδαίο για έναν δάσκαλο ή ένα παιδί.
  2. Χρησιμοποιήστε τη φωνή σας Voxer – Ηχογραφεί ένα μήνυμα στον εαυτό της. Στην εφαρμογή Voxer αφού το ηχογραφήσει, ηχογραφεί μια σημείωση αμέσως μετά το τέλος του μαθήματος. Υπάρχει ένα βέλος „πάνω“ και κοινή χρήση που χρησιμοποιεί για να κοινοποιήσει στο email ενός δασκάλου που χρησιμοποιεί τη φωνή της για να πει στους δασκάλους τι άκουσε. Η Meredith το χρησιμοποιεί για μαθητές και για δασκάλους. Το χρησιμοποίησε για να αφήσει κομπλιμέντα στους μαθητές, αλλά δεν ήθελε να διακόψει το μάθημα, έτσι έστειλε το μήνυμα στον δάσκαλο για αναπαραγωγή στους μαθητές.
  3. Βίντεο – Webcamera.io και Κλιπ Apple
  4. Παρουσιάσεις Google ή Σχέδια Google – φτιάχνει ένα πρότυπο εκ των προτέρων στο οποίο μπορεί απλώς να πληκτρολογήσει ένα μήνυμα και να το κατεβάσει ως γραφικό και είναι μεγάλο όταν ανοίγουν το email τους.
  5. Εξατομίκευση Post It Notes – Συμβουλή για καπέλο στον Tony Vincent για να δημιουργήσει σημειώσεις και να τις εκτυπώσει. (Υπάρχουν μερικά εξαιρετικά ωραία πρότυπα εδώ για κάτι περισσότερο από φιλοφρονήσεις, αλλά και για να ενθαρρύνουν τη γραφή και πολλά άλλα.)

Meredith Akers – Βιογραφικό Όπως υποβλήθηκε

Η Meredith Akers είναι μια Δημοτική Διευθύντρια που πιστεύει ότι ο καλύτερος τρόπος για να βοηθήσεις τους άλλους να αναπτυχθούν είναι να χτίζει σχέσεις, να προσφέρει υποστήριξη, να εξυπηρετεί, να αγαπά και να είναι διαφανής για το πώς εργάζεται για να μεγαλώσει τον εαυτό της. Η καθημερινή της φιλοδοξία είναι να έχει θετικό αντίκτυπο και να αφήνει καλύτερα αυτούς που εξυπηρετεί επειδή έχουν αλληλεπιδράσει μαζί της.

Ιστολόγιο: https://meredithakers.com/

Twitter: @meredithakers

Άλλες εκπομπές με τη Μέρεντιθ Άκερς

  • Πώς να δώσετε στους εκπαιδευτικούς την επιλογή στην επαγγελματική ανάπτυξη
  • Εύκολα αρχεία καταγραφής επαφών χωρίς χαρτί

 

Αποκάλυψη της σύνδεσης υλικού: Αυτό είναι ένα „επεισόδιο podcast με χορηγία“. Η εταιρεία που το υποστήριξε με αποζημίωσε μέσω πληρωμής σε μετρητά, δώρου ή κάτι άλλο αξιόλογο για να συμπεριλάβω μια αναφορά στο προϊόν της. Ανεξάρτητα, προτείνω μόνο προϊόντα ή υπηρεσίες που πιστεύω ότι θα είναι καλές για τους αναγνώστες μου και είναι από εταιρείες που μπορώ να προτείνω. Το αποκαλύπτω αυτό σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου 16 CFR, Μέρος 255: „Οδηγοί σχετικά με τη χρήση εγκρίσεων και μαρτυριών στη διαφήμιση.“

The post 5 γρήγοροι τρόποι για να δώσετε θετικά σχόλια εμφανίστηκε πρώτα στο Cool Cat Teacher Blog από Vicki Davis @coolcatteacher βοηθώντας τους εκπαιδευτικούς να είναι εξαιρετικοί κάθε μέρα. Νιάου!

Schreibe einen Kommentar