5 Πράγματα που πρέπει να κάνετε σήμερα για να προετοιμαστείτε για μια νέα σεζόν

0
5 Πράγματα που πρέπει να κάνετε σήμερα για να προετοιμαστείτε για μια νέα σεζόν

Καθώς το ημερολόγιο αλλάζει, ήρθε η ώρα προετοιμασία για μια νέα σεζόν. Αυτές οι 5 ιδέες για πράγματα που πρέπει να κάνετε σήμερα θα βοηθήσουν εσάς και το σπίτι σας να ξεφύγετε από τον χειμώνα και να μεταβείτε στην άνοιξη με πρόθεση.

Προετοιμαστείτε για μια νέα σεζόν

Είναι η αρχή ενός νέου μήνα και σε λίγες εβδομάδες θα είναι και μια ολοκαίνουργια σεζόν.

Ο Μάρτιος φέρνει σιγά σιγά τη στροφή από τον χειμώνα στην άνοιξη.

Οι μέρες αρχίζουν να μένουν πιο ελαφριές, ο καιρός αλλάζει, το γρασίδι θα αρχίσει να πρασινίζει και πριν το καταλάβετε, τα φύλλα θα ανθίσουν στα δέντρα!

Ενώ λατρεύω μια καλή μέρα χιονιού, είμαι έτοιμος να φύγω από το χειμώνα. Αν και εδώ στα Midwest, ο χειμώνας συνέχισε να κάνει την εμφάνισή της μέχρι τον Μάιο, οπότε γνωρίζω ότι ο χειμωνιάτικος καιρός μπορεί να είναι ακόμα στο μέλλον μας!

Ανεξάρτητα από αυτό, καθώς η σελίδα του ημερολογίου γυρίζει προς τον Μάρτιο και οι εβδομάδες οδηγούν στην άνοιξη, είμαι έτοιμος να προετοιμάσω την καρδιά και το σπίτι μου για την άνοιξη.

Εσυ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ?

Με τη νέα σεζόν, έρχεται μια στιγμή ανανέωσης. Μου αρέσει να γυρίζω τη σελίδα στο ημερολόγιό μου σε μια νέα αρχή κάθε μήνα!

Ωστόσο, πριν προχωρήσουμε στην άνοιξη, υπάρχουν λίγα πράγματα που πρέπει να κάνουμε για να προετοιμαστούμε για μια νέα σεζόν και για την άνοιξη.

5 Πράγματα που πρέπει να κάνετε σήμερα για να προετοιμαστείτε για μια νέα σεζόν

Σκεφτείτε την προηγούμενη σεζόν για να προετοιμαστείτε για μια νέα σεζόν

Είμαι μεγάλος υπέρμαχος του να κοιτάξουμε πίσω και να σκεφτώ πριν σκεφτώ για μια νέα σεζόν και μήνα. Είναι σημαντικό να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε τους τελευταίους μήνες.

Όσο οι αναμνήσεις είναι ακόμα νωπές, μπορείτε να καταγράψετε τις σκέψεις σας, ώστε την επόμενη χρονιά, όταν θα καθίσετε να σχεδιάσετε την εποχή, να κάνετε αλλαγές ή να συμπεριλάβετε νέες παραδόσεις που ανακαλύψατε φέτος.

Δύο απλές λέξεις που αλλάζουν την προσέγγισή σας στον καθορισμό στόχων

Ο χειμώνας είναι μοναδικός γιατί περιλαμβάνει και την περίοδο των διακοπών, η οποία μπορεί να μοιάζει σαν τη δική του εποχή.

Αφιερώστε λίγο χρόνο σήμερα πριν κάνετε ένα σχέδιο για την άνοιξη, για να αναθεωρήσετε και να αναλογιστείτε τον χειμώνα. Πάρτε το ημερολόγιο ή τον προγραμματιστή σας για να σκεφτείτε τις παρακάτω στοχαστικές ερωτήσεις.

Ακολουθούν μερικές ερωτήσεις για να ξεκινήσετε:

 1. Πώς νιώθετε ότι πήγε η χειμερινή περίοδος;
 2. Δημιουργήσατε μια εποχιακή λίστα με την οικογένειά σας; Γιατί ή γιατί όχι?
 3. Εάν το κάνατε, καταφέρατε τα πάντα στη λίστα της οικογένειάς σας;
 4. Αν όχι, γιατί δεν τους έφτασες;
 5. Ποιες νέες παραδόσεις δημιουργήσατε αυτόν τον χειμώνα;
 6. Πώς μεγαλώσατε εσείς και η οικογένειά σας στην πίστη σας;
 7. Τι θέλετε να θυμάστε από αυτόν τον χειμώνα;

Έχετε τσεκάρει το Εργαλειοθήκη σας για τις σκόπιμες διακοπές; Πάνω από 200+ εκτυπώσιμα για να σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε και να σκεφτείτε κάθε εποχή του χρόνου. Δείτε το ΕΔΩ για ειδική έκπτωση!

Ενημερώστε το Ημερολόγιο

Με μια νέα σεζόν, έρχονται διακοπές, ειδικές μέρες και διάφορες δραστηριότητες.

Η άνοιξη, από τον Μάρτιο έως τον Μάιο, μπορεί να είναι πολύ απασχολημένη. Ακολουθούν μερικές αξιόλογες αργίες και ειδικές ημέρες στο ημερολόγιο:

 • Θερινή ώρα
 • Ημέρα του Αγίου Πατρικίου
 • Μεγάλη Εβδομάδα & Πάσχα
 • Εβδομάδα Εκτίμησης Δασκάλων
 • Λήξη Σχολικού Έτους

Μηνιαία, εβδομαδιαία ή καθημερινή... επιλέγετε τον κατάλληλο προγραμματιστή για τις ανάγκες προγραμματισμού σας; Υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα σε όλες τις διαφορετικές μορφές που καθιστούν σημαντικό να κατανοήσετε πώς προτιμάτε να σχεδιάζετε και να χρησιμοποιείτε τον προγραμματιστή σας. Ελάτε να μάθετε πώς να επιλέξετε τον κατάλληλο σχεδιαστή για εσάς!

Προφανώς, αυτή δεν είναι μια εξαντλητική λίστα και μπορεί να έχετε τις ιδιαίτερες ημέρες της οικογένειάς σας, όπως γενέθλια και επετείους για να προσθέσετε. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να αναθεωρήσετε τους επόμενους μήνες.

Προσθέστε σημαντικές ημερομηνίες, ραντεβού, σχολικές δραστηριότητες, αθλήματα, βραδιές ραντεβού και οτιδήποτε άλλο έχετε μπροστά σας.

Σχέδιο για διακοπές και ειδικές γιορτές

Αφού χαρτογραφήσετε την ανοιξιάτικη περίοδο, τότε μπορείτε να κάνετε ζώνη και να κοιτάξετε συγκεκριμένα αυτόν τον μήνα και να δημιουργήσετε ένα σχέδιο δράσης για τυχόν επερχόμενες γιορτές ή εορτασμούς.

Για παράδειγμα, φέτος το Πάσχα πέφτει στις 4 Απριλίου. Κάνοντας ένα σχέδιο για τις δραστηριότητες που θα κάνει η οικογένειά σας, τις εκκλησιαστικές εκδηλώσεις στις οποίες θα παρευρεθείτε, τις οικογενειακές συγκεντρώσεις ή τα πασχαλινά καλάθια που θα αγοράσετε, θα σας αποτρέψουν από την αναμέτρηση.

Θέλετε να γιορτάσετε το Πάσχα ΚΑΙ να διατηρήσετε την εστίαση στον Χριστό; Αυτές οι 7 διασκεδαστικές, οικογενειακές δραστηριότητες και ιδέες είναι ιδανικές όχι μόνο για να μοιραστείτε την ιστορία της ανάστασης του Χριστού με λεπτομέρειες που ταιριάζουν στην ηλικία, αλλά και να βοηθήσουν να φυτέψετε σπόρους πίστης και να κρύψετε τον Λόγο του Θεού στις καρδιές του μικρού σας.

Το ίδιο και για τα οικογενειακά γενέθλια που έρχονται.

Σε έναν κόσμο COVID, τα παραδοσιακά πάρτι γενεθλίων μπορεί να μην γίνονται, αλλά υπάρχουν τόσοι άλλοι δημιουργικοί και στοχαστικοί τρόποι για να γιορτάσετε, απλά πρέπει να κάνετε ένα σχέδιο για αυτά!

Αναθεωρήστε τις ρουτίνες του σπιτιού σας

Συνήθως, ξεκινάμε την Πρωτοχρονιά ανανεωμένοι έτοιμοι να καθαρίσουμε και να καθαρίσουμε όλους τους χώρους μετά τη βιασύνη των διακοπών, αλλά στη συνέχεια αυτή η επιθυμία αρχίζει να καθυστερεί μερικές εβδομάδες τον Ιανουάριο.

Με την Άνοιξη στον ορίζοντα, ξεκινάει η ίδια επιθυμία να δώσετε στο σπίτι σας έναν καλό βαθύ ανοιξιάτικο καθαρισμό. Τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να αναθεωρήσετε τις ετήσιες και μηνιαίες λίστες ελέγχου καθαρισμού.

Εκτυπώσιμη λίστα ελέγχου μηνιαίου καθαρισμού

Καθώς οι θερμοκρασίες αρχίζουν να θερμαίνονται, ανοίξτε το παράθυρο για να αεριστεί το σπίτι, καθαρίστε βαθιά τους χώρους ο χειμώνας πραγματικά άργησε, καθαρίστε και αφήστε τις χειμωνιάτικες προμήθειες και ίσως ακόμη και να ενημερώσετε λίγο τη διακόσμησή σας με μερικές απλές ανοιξιάτικες πινελιές.

Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να αναθεωρήσετε τις καθημερινές και εβδομαδιαίες ρουτίνες καθαρισμού σας, εξετάζοντας τι λειτουργεί και τι δεν λειτουργεί. Ακριβώς επειδή πλένετε πάντα τα κλινοσκεπάσματα την Τρίτη, δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα διατηρήσετε έτσι, εάν είναι πιο λογικό να αλλάζετε ημέρες λόγω απαιτήσεων χρόνου.

Κα Meyers Grove Pantry
Ξεκινήστε την εμπειρία σας στο Grove σήμερα με ένα ΔΩΡΕΑΝ πακέτο Mrs Meyer’s Home*

Για περισσότερη έμπνευση, ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις αναρτήσεις:

Δημιουργία καθημερινής ρουτίνας

Εβδομαδιαία ρουτίνα καθαρισμού

Μηνιαία λίστα ελέγχου καθαρισμού

Λίστα ελέγχου ετήσιου καθαρισμού

Ρυθμίστε το ανοιξιάτικο εποχικό σας γεύμα

Η άνοιξη είναι δύσκολη όσον αφορά τον προγραμματισμό των γευμάτων. Με τον καιρό να αλλάζει συνεχώς, κάποιες νύχτες μπορεί να είναι πιο κατάλληλες για χορταστικό στιφάδο, ενώ άλλες νύχτες είστε έτοιμοι να ψήσετε έξω και να απολαύσετε τον όμορφο καιρό.

Έχοντας αυτό κατά νου, η άνοιξη είναι πάντα η τέλεια στιγμή για να ρυθμίσετε την εναλλαγή των γευμάτων σας. Κρατήστε τις αγαπημένες σας σούπες και ζεστά φαγητά άνεσης για εκείνες τις ψυχρές νύχτες, αλλά προσθέστε και μερικές ελαφρύτερες εποχιακές επιλογές.

Το καλύτερο μέρος για τη δημιουργία μιας λίστας εποχιακών γευμάτων; Μπορείτε να τα ανταλλάξετε μέσα και έξω με εναλλακτική λύση καθώς λαμβάνετε το εποχικό σας πρόγραμμα και το σχέδιο για το πρόγραμμα γευμάτων κάθε εβδομάδας.

Εξοικονομήστε χρόνο, χρήμα και τη λογική σας με αυτό το εξαιρετικά απλό, αλλά ΛΑΜΠΡΟ πλάνο γεύματος! Απαραίτητο για πολυάσχολες μαμάδες. Ρυθμίστε το μία φορά για εύκολο προγραμματισμό γευμάτων όλο το χρόνο!

Μόλις δημιουργήσω την εποχική μου λίστα με 20+ γεύματα, τότε φτιάχνω το πλάνο μου για τον επόμενο μήνα.

Προχωρώ ακόμη και ένα βήμα παραπέρα και δημιουργώ την εναλλαγή των δύο εβδομάδων και, στη συνέχεια, εισάγω αυτές τις ανάγκες σε παντοπωλείο στη συνδρομητική μας υπηρεσία παντοπωλείου, ώστε η λίστα να έχει ήδη ολοκληρωθεί! Την ημέρα της παραγγελίας, προσαρμόζω τη λίστα προσθέτοντας στο ντουλάπι συρραπτικά που χρειαζόμαστε ή διαγράφω αντικείμενα που έχουμε ήδη.

Αν αφιερώνετε χρόνο στο μπροστινό μέρος, εξοικονομείτε ΤΟΣΟ ΧΡΟΝΟ κάθε εβδομάδα όσο περνάει ο μήνας.

CHK Εποχιακός προγραμματιστής γευμάτων

Άλλες ιδέες που πρέπει να κάνετε στην αρχή της σεζόν

Υπάρχουν πολλές άλλες ιδέες που μπορείτε να κάνετε στην αρχή της σεζόν. Ακολουθούν μερικές ακόμη ιδέες που μπορεί να θέλετε να προσθέσετε στη λίστα σας:

 • Καθαρίστε τις φωτογραφίες του τηλεφώνου σας και δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας
 • Συσκευάστε χειμερινά ρούχα
 • Απογραφή ανάγκες άνοιξης και καλοκαιριού ένδυσης
 • Φτιάξτε μια λίστα για ανάγνωση για εσάς και τα παιδιά σας
 • Τραβήξτε έξω τα ελατήρια για εξωτερικούς χώρους
 • Φόροι αρχείου
 • Ελέγξτε τους στόχους προϋπολογισμού, δαπανών και εξοικονόμησης
 • Σχεδιάστε δημιουργικές ενέργειες φιλοξενίας ή έργα παροχής υπηρεσιών μαζί ως οικογένεια
 • Φτιάξτε μια λίστα με 4 φίλους για να επικοινωνήσετε και να ξεκινήσετε μια συνάντηση
 • Γεμίστε ξανά το απόθεμα της κάρτας σας και στείλτε μερικές σημειώσεις ανοιξιάτικης ενθάρρυνσης
 • Προγραμματίστε μια μέρα για να στείλετε μεσημεριανό γεύμα στους δασκάλους του παιδιού σας
 • Κάντε μια λίστα με μερικές τοπικές ανοιξιάτικες οικογενειακές εξόδους και προγραμματίστε τις στο ημερολόγιό σας

Τι θα προσθέτατε στη λίστα;

Προετοιμαστείτε για μια νέα σεζόν: Άνοιξη

Τι κάνεις για να προετοιμαστείς για μια σεζόν;

Schreibe einen Kommentar