7 Διασκεδαστικές και Εύκολες Δραστηριότητες Ταινιών Μασκέ για νήπια

0
7 Διασκεδαστικές και Εύκολες Δραστηριότητες Ταινιών Μασκέ για νήπια

Φτηνές και εύκολες δραστηριότητες που μπορούν να κάνουν τα παιδιά στο σπίτι χρησιμοποιώντας την ταινία Painter’s!

Ως μητέρα ενός πολύ απασχολημένου μικρού παιδιού, είμαι πάντα σε επιφυλακή για διασκεδαστικές και δημιουργικές δραστηριότητες ή χειροτεχνίες για να διασκεδάζω τα παιδιά μου, ειδικά κατά τη διάρκεια των ραντεβού. Ένα από τα αγαπημένα μου υλικά που χρησιμοποιώ για αυτές τις δραστηριότητες είναι η καλή κολλητική ταινία. Πιθανότατα το έχετε ήδη στο σπίτι, είναι φθηνό και παρέχει ατελείωτες δυνατότητες για διασκέδαση και παιχνίδι φαντασίας.

Ψάχνετε για διασκεδαστικές και εύκολες δραστηριότητες και χειροτεχνίες για νήπια και παιδιά προσχολικής ηλικίας; Τα παιδιά όλων των ηλικιών θα λατρέψουν αυτές τις ιδέες για κασέτες! Είναι φθηνά για να τα κάνετε με αντικείμενα που έχετε ήδη στο σπίτι... μάσκα ή ζωγραφική ταινία! Τι άλλο θα μπορούσε να ζητήσει μια μαμά με προϋπολογισμό; Αυτές οι δραστηριότητες είναι εξαιρετικές για μάθηση και λεπτές κινητικές δεξιότητες. Θα απασχολήσουν τα παιδιά σας για ώρες τις βροχερές μέρες. Μου αρέσουν ιδιαίτερα για ραντεβού παιχνιδιού!

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της ταινίας κάλυψης και της ταινίας ζωγράφου;

Μοιάζουν πολύ και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και τα δύο για αυτές τις δραστηριότητες, αλλά γενικά, η ταινία του ζωγράφου είναι λιγότερο πιθανό να αφήσει κολλώδη υπολείμματα και είναι πολύ πιο εύκολο να αφαιρεθεί. Διατίθεται επίσης σε μια ποικιλία χρωμάτων στα τοπικά σας καταστήματα, όπως μπλε, κίτρινο ή πράσινο. Ωστόσο, επειδή ζούμε σε έναν κόσμο με σχεδόν κάθε προϊόν που μπορεί να φανταστεί κανείς, μπορείτε να αγοράσετε εύκολα αφαιρούμενη ταινία κάλυψης σε κάθε χρώμα του ουράνιου τόξου. Αμαζόνα.

Προχωράμε στις ιδέες της ταινίας… 😁

Όταν κάθεστε στο σπίτι προσπαθώντας να διασκεδάσετε τα νήπια ή τα παιδιά προσχολικής ηλικίας και μαθαίνετε με έναν προϋπολογισμό, ορίστε! Ξεκόψτε την κασέτα, γιατί πρόκειται να διασκεδάσετε πολύ με τα τσιμπούκια σας.

Το μικρό παιδί μου λατρεύει να συμμετέχει όταν προσπαθώ να καθαρίσω το σπίτι. Μόλις σκάσω τη σκούπα μου, είναι εκεί και προσπαθεί να αναλάβει. Βρήκα έναν απλό τρόπο να τον κρατήσω απασχολημένο χρησιμοποιώντας κολλητική ταινία, πομ πον και μια σκούπα. Τα παιδιά σας μπορούν να ψυχαγωγηθούν και να διδαχθούν ταυτόχρονα να σκουπίζουν! Αν δεν έχετε πομ πον, οι βαμβακερές μπάλες είναι επίσης μια οικονομική επιλογή. Απλώς δώστε τους οδηγίες να σαρώνουν ανάμεσα στις γραμμές.

Σκούπισμα αγγαρείας | Μια διασκεδαστική και εύκολη δραστηριότητα για νήπια που χρησιμοποιούν ζωγράφους ή κολλητική ταινία! Αφήστε τα να σκουπίσουν τα πομ πον σε σχήματα που κάνετε στο πάτωμα με ταινία. Τόσο εύκολο και διασκεδαστικό! Επιπλέον, τα μικρά σας νιώθουν ότι ασχολούνται με τις δουλειές.
Μπορείτε να φτιάξετε κουτιά ή κύκλους πολλών μεγεθών για να τα σκουπίσουν τα παιδιά σας για να το κάνετε αυτό πιο δύσκολο. Θα μπορούσατε ακόμη και να τα χρωματίσετε με διαφορετικά χρώματα ταινίας και τιμές σημείου για να τα βοηθήσετε να μάθουν τους αριθμούς και τα χρώματά τους. Παρεμπιπτόντως, η σκούπα που χρησιμοποιεί είναι από αυτό σετ καθαρισμού νηπίων.

Αυτή η διασκεδαστική και απλή ιδέα δεν είναι μόνο εξαιρετική για λεπτές κινητικές δεξιότητες, είναι επίσης ένας δημιουργικός τρόπος για τα μικρά παιδιά να μαθαίνουν τα ζώα και τα χρώματά τους ταυτόχρονα. Κολλήστε τα ζώα σε ένα τραπέζι, το πάτωμα ή τη συρόμενη γυάλινη πόρτα σας και, στη συνέχεια, καθίστε αναπαυτικά και παρακολουθήστε καθώς προσπαθούν να τα απελευθερώσουν από την αιχμαλωσία τους.

Animal Rescue... μια διασκεδαστική και εύκολη μαθησιακή δραστηριότητα για νήπια! Θα εκπλαγείτε με το πόσο διασκεδαστικά μπορούν να διασκεδάσουν τα μικρά παιδιά με κάτι τόσο απλό και φθηνό όπως η ταινία ζωγράφου ή η ταινία κάλυψης.

Ψάχνετε για διασκεδαστικές ιδέες παιχνιδιού για τα νήπια σας; Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε κολλητική ταινία! Αυτή η φθηνή και εύκολη ιδέα είναι ιδανική για πολυάσχολες μητέρες που μένουν στο σπίτι με οικονομικό προϋπολογισμό.
Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε τα νήπια να εστιάσουν για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Γίνετε δημιουργικοί και κολλήστε με ταινία μικρά παιχνίδια σε τοίχους, παράθυρα, φύλλα μπισκότων, χαρτόνι ή ακόμα και στο πάτωμα.

Εάν έχετε ένα λάκκο με μπάλα στο σπίτι, δοκιμάστε αυτόν τον μοναδικό τρόπο να επανατοποθετήσετε αυτές τις μπάλες! Απλώς κολλήστε τα στον τοίχο και ρωτήστε τα παιδιά σας για τα χρώματά τους. Για παράδειγμα, βάλτε τους να αρπάξουν όλες τις μπλε μπάλες και μετά κόκκινες, κίτρινες, πράσινες κ.λπ. Μπορείτε να βρείτε αυτές τις μπάλες στο Αμαζόνα, αλλά τους έχω δει επίσης στο Walmart και στο Target. Υπάρχουν άπειρες δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε με αυτά, κάνοντάς τα να αξίζουν απόλυτα την επένδυση.

Ιδέες ζωγραφικής ταινίας για νήπια | Αν προσπαθείτε να βρείτε διασκεδαστικές δραστηριότητες για να κάνουν τα παιδιά σας στο σπίτι, αυτές οι ιδέες για ταινίες είναι ιδανικές για ραντεβού με βροχερές μέρες! Δεν υπάρχει λόγος να πάτε για ψώνια, πιθανότατα έχετε μια ταινία ζωγράφου στο συρτάρι σας.

Χρησιμοποιήστε ζωγραφική ταινία ή πολύχρωμη ταινία κάλυψης για να δημιουργήσετε δρόμους στο πάτωμα σε όλο το σπίτι. Αυτό θα κρατήσει τα παιδιά σας απασχολημένα τις βροχερές μέρες για ώρες, και για να είμαι ειλικρινής, ήταν πολύ διασκεδαστικό για μένα να κάνω τους δρόμους και τα εμπόδια. Προσπαθήστε να δημιουργήσετε προκλητικούς χώρους για να προσπαθήσουν να κάνουν ελιγμούς και να χωρέσουν τα αυτοκίνητά τους, τα φορτηγά και τα τρακτέρ τους, όπως θέσεις στάθμευσης, κυκλικούς κόμβους, διάμεσους, κτίρια κ.λπ.

Διασκεδαστικές και εύκολες δραστηριότητες με ταινία! Τα νήπια και τα παιδιά προσχολικής ηλικίας θα λατρέψουν να έχουν μικρούς δρόμους για να οδηγήσουν τα αυτοκίνητα, τα φορτηγά και τα τρακτέρ τους. Τόσο φθηνά και απλά! Απλώς χρησιμοποιήστε ταινία για να κάνετε μια διασκεδαστική πορεία για να οδηγήσουν.

Δημιουργήστε μια διαδρομή με εμπόδια στο διάδρομο ή στο σαλόνι σας χρησιμοποιώντας κολλητική ταινία για να σημειώσετε τα όρια. Ενθαρρύνετε τα παιδιά σας να συρθούν κάτω, να πηδήξουν, να κυλήσουν και να αποφύγουν τα εμπόδια. Αυτή είναι μια εξαιρετική δραστηριότητα για τη βελτίωση του συντονισμού και την ακαθάριστη Ικανότητες στο να χειρείζεσε μια μηχανή. Θα δείτε πολλά γέλια και χαμόγελα στην πορεία!

Αναρωτιέστε πώς να κρατήσετε τα νήπια σας απασχολημένα στο σπίτι; Δοκιμάστε ταινία! Υπάρχουν τόσες πολλές διασκεδαστικές δραστηριότητες για να δοκιμάσετε τις βροχερές μέρες. Αν είστε πολυάσχολη μαμά με παιδιά που πρέπει να διασκεδάσουν, αυτές οι ιδέες για κολλητική ταινία είναι τόσο απλές και φθηνές.

Πώς είναι ο καιρός εκεί έξω; Οι περισσότερες από τις δραστηριότητες που αναφέρονται παραπάνω είναι εξαιρετικές για τις βροχερές μέρες, αλλά αυτή η τοιχογραφία με ταινία είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να γίνετε δημιουργικοί και να κάνετε κάτι έξω με τα παιδιά όταν λάμπει ο ήλιος. Χρησιμοποιώντας ένα από τα πολλά κουτιά του Amazon που έχετε ξαπλωμένα, δημιουργήστε μια τοιχογραφία χρησιμοποιώντας μάσκα ή ταινία ζωγράφου. Κολλήστε το σπασμένο κουτί σε έναν φράχτη και αφήστε τα μικρά σας να χρησιμοποιήσουν τη φαντασία τους για να γίνουν ο επόμενος Πικάσο. Μπορείτε επίσης να το κάνετε αυτό σε μικρότερη κλίμακα με χαρτόνι, μικρούς καμβάδες ή ακόμα και μαρμάρινο βάψιμο.

Τοιχογραφία DIY Paint για νήπια | Εάν έχετε παιδιά στο σπίτι που δεν μπορούν να μείνουν ακίνητα για ένα λεπτό, πρέπει να δοκιμάσετε αυτές τις ιδέες ταινίας ζωγράφου! Είναι ιδανικά για playdates. Η ταινία κάλυψης είναι εξαιρετικά φθηνή και προσφέρει έναν τόνο διασκεδαστικών και δημιουργικών δραστηριοτήτων τόσο για νήπια όσο και για παιδιά προσχολικής ηλικίας.

Κάντε τα μικρά σας να τρέχουν, να πηδούν και να χοροπηδούν με το κλασικό παιχνίδι hopscotch! Όχι μόνο είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να τα κρατήσετε ενεργά σε εσωτερικούς χώρους, αλλά βοηθά στη βελτίωση του ελέγχου του σώματός τους, του συντονισμού, της δύναμης, της ευελιξίας και των δεξιοτήτων μέτρησης.

Hopscotch εσωτερικού χώρου με κολλητική ταινία! Ένας διασκεδαστικός και εύκολος τρόπος για να κρατήσετε τα νήπια και τα παιδιά προσχολικής ηλικίας ενεργά μέσα.
Όταν φτιάχνετε τα τετράγωνά σας, λάβετε υπόψη το μέγεθος του παιδιού σας και προσπαθήστε να τα κάνετε κατάλληλα για την ηλικία. Τα παιδιά 2 ετών μπορούν μόνο να πηδήξουν μέχρι στιγμής!

Η ταινία κάλυψης είναι ένα ευέλικτο και διασκεδαστικό υλικό για χρήση από τα παιδιά για τόσες πολλές δραστηριότητες και έργα στο σπίτι— οι δυνατότητες για ευφάνταστο παιχνίδι είναι ατελείωτες! Είτε ψάχνετε έναν τρόπο να διασκεδάσετε τα παιδιά σας στις ραντεβού, είτε απλά αναζητάτε μια διασκεδαστική δραστηριότητα στο σπίτι όταν τα παιδιά σας βαριούνται, αυτές οι φθηνές και εύκολες ιδέες είναι βέβαιο ότι θα προσφέρουν ώρες ψυχαγωγίας στα πολυάσχολα νήπια και παιδιά προσχολικής ηλικίας. .

Ακολουθήστε μας στο Pinterest και Facebook για πολλές δημιουργικές δραστηριότητες εκμάθησης, χειροτεχνίες και διασκεδαστικές ιδέες για φαγητό για παιδιά.

Καλώντας όλες τις πολυάσχολες και κουρασμένες μαμάδες! Ψάχνετε για διασκεδαστικές και εύκολες δραστηριότητες για νήπια στο σπίτι που είναι φθηνές; Δοκιμάστε το masking ή το painters tape! Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν τόνο μαθησιακών δραστηριοτήτων και διασκεδαστικών έργων για παιδιά. Είναι ιδανικά για παιδιά 2 ετών, νήπια και παιδιά προσχολικής ηλικίας. Ιδανικό για συντονισμό χεριών και ματιών καθώς και για λεπτές κινητικές δεξιότητες, ενώ μπορείτε να καθίσετε και απλώς να παρακολουθήσετε καθώς διασκεδάζουν για ώρες.

Διασκεδαστικές και εύκολες δραστηριότητες για παιδιά χρησιμοποιώντας ταινία ζωγράφου! Αυτές οι φτηνές ιδέες είναι ιδανικές για νήπια και παιδιά προσχολικής ηλικίας που χρειάζονται πάντα κάτι για να τους διασκεδάσουν. Αν είστε μια μαμά που μένει στο σπίτι και φιλοξενεί πολλά ραντεβού, αυτές οι ιδέες για κολλητική ταινία είναι για εσάς!Ιδέες για κολλητική ταινία για νήπια! Έχεις βαριεστημένα παιδιά στο σπίτι; Πρέπει να δείτε όλες τις διασκεδαστικές δραστηριότητες που μπορείτε να δημιουργήσετε με την ταινία του ζωγράφου. Είναι φθηνό, διασκεδαστικό και τόσο εύκολο για πολυάσχολες μαμάδες! Οι μόνες προμήθειες που χρειάζονται για αυτή την απλή δραστηριότητα είναι ταινία, πομ πον και μια μικρή σκούπα. Ένας πολύ καλός τρόπος για να εμπλέκετε τα μικρά παιδιά με τις δουλειές του σπιτιού.

Schreibe einen Kommentar