7 Στοιχεία για το Πρόγραμμα Σπουδών Εξάρτησης

3
7 Στοιχεία για το Πρόγραμμα Σπουδών Εξάρτησης

Αν έχετε ονειρευτεί ποτέ μια καριέρα όπου θα μπορούσατε πραγματικά να βοηθήσετε άλλους, δουλεύοντας ως πιστοποιημένο σύμβουλο ναρκωτικών και αλκοόλ (CADC) μπορεί να είναι πολύ κατάλληλο για εσάς. Στο Sober College of Addiction Studies, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να κάνετε τα πρώτα βήματα για την απόκτηση της πιστοποίησής σας CADC. Εδώ είναι μερικά γρήγορα στοιχεία για το δικό μας μελέτες εθισμού πρόγραμμα.

1. Προσφέρουμε πρόγραμμα σπουδών υψηλής ποιότητας

Αν και το να ξεκινήσετε μια νέα καριέρα μπορεί να φαίνεται λίγο τρομακτικό στο Sober College for Addiction Studies, διευκολύνουμε τους μαθητές να ολοκληρώσουν τις εκπαιδευτικές τους μονάδες και το πρόγραμμα σπουδών μας θα σας προετοιμάσει πλήρως για τη νέα σας καριέρα ως σύμβουλος κατάχρησης ουσιών.

Το πρόγραμμα σπουδών μας καλύπτει όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για να περάσετε την εξέταση IC&RC Alcohol & Drug Counselor και καλύπτουμε όλες τις πτυχές των 12 Βασικών Λειτουργιών της Συμβουλευτικής Εξάρτησης. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια των δύο πρακτικών σας εμπειριών, θα αποκτήσετε εμπειρία από πρώτο χέρι στην αντιμετώπιση και των 12 Βασικών Λειτουργιών, όπως διαδικασίες πρόσληψης μάθησης, σχεδιασμός θεραπείας, συμβουλευτική, αξιολόγηση, παρέμβαση σε κρίση και άλλα.

2. Το πρόγραμμα σπουδών μας έχει εγκριθεί σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες

Το Sober College εδρεύει στην Καλιφόρνια και προσφέρει πρόγραμμα σπουδών εγκεκριμένο από το CCAPP. Ωστόσο, το πρόγραμμα σπουδών μας είναι επίσης εγκεκριμένο από το NAADAC και το IC&RC, πράγμα που σημαίνει ότι σχεδόν οποιοσδήποτε φοιτητής στις Ηνωμένες Πολιτείες μπορεί να φοιτήσει στο Sober College και να έχει την ησυχία του ότι οι εκπαιδευτικές του μονάδες θα γίνουν δεκτές από την κρατική επιτροπή διαπιστευτηρίων τους.

Ενώ μιλάμε πολύ για την παροχή εκπαίδευσης σε όσους επιθυμούν να γίνουν CADC, αυτός ο τίτλος εργασίας είναι επίσης γνωστός ως Σύμβουλος Αλκοόλ και Ναρκωτικών, ή ADC, και με άλλα ονόματα, ανάλογα με την πολιτεία σας. Ενώ τα ονόματα μπορεί να διαφέρουν, οι εκπαιδευτικές απαιτήσεις για αυτά σύμβουλοι απεξάρτησης είναι τα ίδια και μπορούμε να σας παρέχουμε ένα ποιοτικό πρόγραμμα σπουδών εθισμού σε κάθε πολιτεία εκτός από τη Μοντάνα, τη Βόρεια Ντακότα και την Αλάσκα.

3. Το πρόγραμμά μας μπορεί να ολοκληρωθεί διαδικτυακά

Ενώ η διαδικτυακή εκπαίδευση έχει ανθεί τα τελευταία χρόνια, ειδικά κατά τη διάρκεια της πανδημίας, το Sober College ήταν ήδη κορυφαίος πάροχος διαδικτυακής εκπαίδευσης. Προσφέρουμε ποιοτική διαδικτυακή εκπαίδευση εδώ και χρόνια, η οποία είναι μια πολύ βολική επιλογή για ενήλικες που εργάζονται. Αν ήθελες να κερδίσεις το δικό σου Πιστοποίηση CADC onlineτο Sober College μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας.

4. Η υποστήριξη είναι πάντα διαθέσιμη

Οι έμπειροι εκπαιδευτές μας είναι διαθέσιμοι να βοηθήσουν τους μαθητές καθημερινά. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με κάθε εκπαιδευτή μέσω email 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, με μέγιστο χρόνο ολοκλήρωσης 24 ωρών για απάντηση μέσω email. Διατίθενται επίσης τηλεφωνικά ραντεβού και προσφέρουμε ένα φόρουμ συζήτησης «Γενικές ερωτήσεις» στο Moodle.

5. Οι σπουδές σας μπορούν να ολοκληρωθούν σε 6 μήνες

Σε ορισμένα σχολεία, μπορεί να χρειαστεί ένας χρόνος ή και αρκετά χρόνια για να ολοκληρωθεί ένα πρόγραμμα σπουδών εθισμού, αλλά τα μαθήματά μας μπορούν να ολοκληρωθούν σε μόλις έξι μήνες. Μόλις ολοκληρώσετε τα μαθήματά σας, θα μπορείτε να ξεκινήσετε να εργάζεστε προς την ολοκλήρωση των ωρών εποπτευόμενης εργασιακής εμπειρίας σας, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο Πιστοποίηση CADC θέλετε να κερδίσετε.

Για παράδειγμα, α CADC-I πρέπει να συμπληρώσει 3.000 ώρες εποπτευόμενης εργασιακής εμπειρίας ή 2.080 ώρες εάν ο υποψήφιος έχει αποκτήσει πτυχίο στην επιστήμη της συμπεριφοράς ή ένα συναφές επάγγελμα ψυχικής υγείας.

ΕΝΑ CADC-II πρέπει να συμπληρώσει 6.000 ώρες εποπτευόμενης εργασιακής εμπειρίας, ανεξάρτητα από τυχόν κερδισμένα πτυχία κολεγίου. ΕΝΑ CADC-III πρέπει να συμπληρώσει 4.000 ώρες, αλλά και να έχει αποκτήσει πτυχίο. Οι εκπαιδευτικές απαιτήσεις (315 ώρες) και ο αριθμός των ωρών πρακτικής άσκησης (255 ώρες) είναι οι ίδιοι και για τα τρία επίπεδα του CADC.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η εποπτευόμενη εργασιακή εμπειρία είναι αμειβόμενη εργασία και, σε ορισμένες περιπτώσεις, η προηγούμενη εργασία σε μια μονάδα θεραπείας απεξάρτησης (είτε αμειβόμενη είτε εθελοντική) μπορεί μερικές φορές να συνυπολογιστεί στον συνολικό αριθμό των απαιτούμενων ωρών εποπτευόμενης εργασιακής εμπειρίας.

6. Προσφέρουμε κυλιόμενες εισαγωγές

Σε πολλά κολέγια, πρέπει να κάνετε αίτηση σε ορισμένες περιόδους του έτους και να περιμένετε συγκεκριμένες ημερομηνίες όταν ξεκινά ή τελειώνει ένα εξάμηνο ή τρίμηνο. Στο Sober College, μπορείτε να ξεκινήσετε ανά πάσα στιγμή, κάτι που σας επιτρέπει πραγματικά να ξεκινήσετε τη νέα σας καριέρα ως σύμβουλος εθισμού.

7. Το πρόγραμμά μας είναι προσιτό χωρίς κρυφές χρεώσεις

Το πρόγραμμά μας έχει συνολικό κόστος διδάκτρων μόλις 2.500 $, το οποίο περιλαμβάνει όλα τα υλικά τάξης εκτός από τα βιβλία, τα οποία κοστίζουν περίπου $300-$500 συνολικά. Αυτό είναι πολύ πιο προσιτό από πολλά άλλα προγράμματα σπουδών εθισμού, και ενώ δεν δεχόμαστε οικονομική βοήθεια, μπορούμε να συνεργαστούμε με φοιτητές για τη χρηματοδότηση.

Ξεκινήστε τώρα!

Εάν είστε έτοιμοι να εγγραφείτε στο πρόγραμμα σπουδών εθισμού μας, απλώς κατευθυνθείτε στην καρτέλα Ξεκινήστε στην αρχική μας σελίδα. Μπορείτε να επιλέξετε Εφαρμογή ή, εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με το Sober College, να επιλέξετε Speak With Someone και να συμπληρώσετε τη γρήγορη φόρμα επικοινωνίας και ένα μέλος της ομάδας εγγραφής μας θα επικοινωνήσει το συντομότερο δυνατό.

Schreibe einen Kommentar