Custom Peg Board + DIY Circle Art | FrogTape

0
Custom Peg Board + DIY Circle Art |  FrogTape

Αυτή η ανάρτηση έχει χορηγηθεί από FrogTape

Γεια σας φίλοι! Η ζώνη πτώσης στο υπόγειο είναι η κύρια είσοδος μας και έχει πολλή κίνηση! Είναι σημαντικό για εμάς να έχουμε έναν χώρο λειτουργικό (γεια σας προσαρμοσμένη αποθήκευση που φτιάξαμε πέρυσι! δείτε τον ΕΔΩ) και όμορφο. Δημιουργήσαμε αυτό το μεγάλο προσαρμοσμένο μανταλάκι που μπορεί να λειτουργήσει για κρεμαστό χώρο αποθήκευσης και να λειτουργήσει ως έργο τέχνης. Είναι μακρύ, ρυθμιζόμενο και ταιριάζει τέλεια σε αυτόν τον μακρύ διάδρομο! Πάνω, δημιουργήσαμε τρισδιάστατη τέχνη κύκλου και έχω εμμονή με το πώς έγινε!

Διαβάστε παρακάτω για να δείτε πώς μεταμορφώσαμε αυτόν τον χώρο!

Αρχικά, προσθέσαμε ένα απλό μπλοκ χρώματος για να προσθέσουμε μια μικρή διάσταση. Λατρεύω τον τρόπο που ορίζει το χώρο και τονίζει τον διάδρομο!

ΚΥΚΛΟΣ ΤΕΧΝΗ

Για να ξεκινήσετε, αγοράστε κύκλους σημύδας πάχους 3-3/8″ 1/4″ (ποσ. 48) ή φτιάξτε τους δικούς σας. Χρησιμοποιήσαμε το πριονοκορδέλα για να κόψουμε το δικό μας. Τρυπήστε έναν κύκλο 7/32″ στο κέντρο όλων των κύκλων.

Εφαρμόστε διαφανές σφραγιστικό (χρησιμοποιήσαμε shellac) στο μπροστινό μέρος των κύκλων. Αφήστε να στεγνώσει.

Χρησιμοποιήσαμε 16 κύκλους ανά επένδυση από κόντρα πλακέ σημύδας 18″x18″ (3 συνολικά) 1/2″. Κολλήστε με ταινία τους μισούς κύκλους (ή την επιθυμητή ποσότητα) με ένα κομμάτι FrogTape πολλαπλών επιφανειών στο κέντρο. Συμβουλές: 1. Προσεγγίστε την ταινία και μετά κρατήστε το στο φως για να ελέγξετε ότι ο κύκλος είναι στο κέντρο. Δεν χρειάζεται να είναι ακριβές για να δείχνεις καταπληκτική! 2. Για ομαλή εφαρμογή της ταινίας, τραβήξτε την σφιχτά γύρω από τις άκρες και λειάνετε στην πλάτη. Χρειάζεται μόνο να βάψετε τη μία πλευρά.

Βάψτε τον μισό κύκλο (τη μία πλευρά) με το χρώμα που θέλετε. Διάλεξα ένα μαύρο, γκρι, γκρι και λευκό. Για το άλλο μισό των κύκλων, βάψτε συμπαγή. Αφαιρώ FrogTape όσο το χρώμα είναι ακόμα υγρό.

Ενώ στεγνώνει το χρώμα, ετοιμάστε το υπόστρωμα από κόντρα πλακέ σημύδας 1/2″. Κόψτε τρία τετράγωνα 18″x18″. Μόλις κόψετε, τρίψτε τυχόν τραχιές άκρες. Ξεκινήστε να σχεδιάζετε τους κύκλους σας μετρώντας. Όλες οι πλευρές μετρήθηκαν 3-3/8″ (στο κέντρο του κύκλου) και οι εσωτερικοί κύκλοι απέχουν μεταξύ τους 3-3/4″ (από κέντρο σε κέντρο κύκλων). Χρησιμοποιήστε ένα μολύβι για να σχεδιάσετε ελαφρά και να σημειώσετε το κέντρο για τοποθέτηση.

Με ένα τρυπάνι 7/32″, τρυπήστε τελείως τη σημύδα 1/2″ στο σημάδι οπών στο παραπάνω βήμα – θα υπάρχουν 16 τρύπες. Κόψτε μια ράβδο πείρου 3/16″ σε κομμάτια 7/8″.

Εισαγάγετε τη ράβδο πείρου σε κάθε τρύπα.

Απλώστε λίγη ξυλόκολλα στο πίσω μέρος και στερεώστε με τη ράβδο του πείρου στο κέντρο. Σημείωση: Δεν χρειάζεται να κολληθούν, αν θέλετε να περιστρέφονται και να μπορείτε να μετακινήσετε τους κύκλους. Θα μείνουν σε βέργες (αν δεν έχετε μικρά παιδιά 🙂

Στερεώστε στον τοίχο με την επιθυμητή μέθοδο ανάρτησης. Σημείωση: Χρησιμοποιήσαμε ένα κομμάτι τελείωμα στο κάτω μέρος ως διαχωριστικό και FrogTape στα πλαϊνά ως μαρκαδόροι για να το κάνετε εξαιρετικά εύκολο!

Αυτό είναι! Φτιάξαμε και τον πίνακα με μανταλάκια, μείνετε συντονισμένοι για μελλοντικό tutorial!

Πηγαίνω πέρα ​​δώθε για το τι να κάνω με αυτόν τον τοίχο και είμαι τόσο χαρούμενος με το αποτέλεσμα! Η δημιουργία της δικής σας τέχνης προσθέτει ένα επίπεδο εξατομίκευσης και είναι φθηνό!

Γεια σου οργάνωση! Βρίσκω ότι θέλω όλο και περισσότερη οργάνωση με τα μικρά παιδιά. Σίγουρα μια διαδικασία!

Είμαι πολύ χαρούμενος με το πώς έγινε αυτός ο τοίχος!

Ευχαριστώ που περάσατε! Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, αφήστε τις στην ενότητα σχολίων!

Χάρη σε FrogTape για τη χορηγία αυτής της ανάρτησης! Όπως πάντα, μοιράζομαι μόνο προϊόντα και εταιρείες που αγαπώ και έχω μια καλή εμπειρία!

Schreibe einen Kommentar