Dash Accent Ντουλάπα τοίχου + Σχέδιο ντουλάπας Ikea | FrogTape

0
Dash Accent Ντουλάπα τοίχου + Σχέδιο ντουλάπας Ikea |  FrogTape

Αυτή η ανάρτηση έχει χορηγηθεί από την FrogTape

Η προσθήκη ενός μικρού μοτίβου και ιδιοτροπίας σε μια ντουλάπα είναι μια από τις αγαπημένες μου προσθήκες στην παιδική ντουλάπα! Είναι τόσο μικρή περιοχή, είναι το τέλειο μέρος για να διασκεδάσετε και να είστε δημιουργικοί. Με FrogTape, δημιουργήσαμε αυτό το διασκεδαστικό σχέδιο παύλας. Έχει μια καθαρή γραμμή από την τεχνολογία μπλοκ χρώματος της FrogTape και επίσης μια γραμμή ζωγραφισμένη στο χέρι από εφαρμογή με πινέλο. Ας αρχίσουμε!

Έδειξα στον γιο μου πολλά σχέδια και επέστρεφε συνέχεια στο μοτίβο στο δωμάτιο του αδερφού του, οπότε πήγαμε με αυτό! Δείτε αυτό το δωμάτιο ΕΔΩ. Τροποποιήσαμε συντομεύοντας τις παύλες σε 6″ και τοποθετώντας τις πιο κοντά μεταξύ τους.

Εγκαταστήσαμε το σύστημα Pax της Ikea πριν από χρόνια όταν κάναμε το νηπιαγωγείο του. Συνολικά, μας αρέσει το σύστημα, αλλά τα στηρίγματα είναι φρικτά – αδύναμα με ραφή στη μέση. Αυτή η κάτω μπάρα, ναι, τη χρησιμοποιούν ως γυμναστήριο στη ζούγκλα και τρέχουν προς τα πάνω. Δεν έχει σπάσει ακόμα, αλλά είναι απλά θέμα χρόνου. Αποφασίσαμε να το αντικαταστήσουμε με κόντρα πλακέ σημύδας 1/4″. Όντας σταθερό, είναι πολύ πιο δυνατό!

Εξαιρετικά απλή λίστα υλικών:

ΠΙΣΩ ΠΑΝΕΛ (εάν αντικαθιστάτε το δικό σας)

Κόντρα πλακέ σημύδας 1/4″, κατά προτίμηση κομμένο στο σπίτι, αλλά τα περισσότερα καταστήματα υλικού θα κόψουν για εσάς – Σημείωση: αυτό τείνει να είναι λιγότερο ακριβές.

ΣΧΕΔΙΟ

FrogTape Delicate Surface Tape – Επέλεξα τη λεπτή επιφάνεια γιατί μόλις έβαψα το πίσω μέρος. Πιστεύω ότι η ταινία πολλαπλών επιφανειών θα λειτουργούσε καλά επίσης.

Επίπεδο στο χέρι

Μεταλλικός χάρακας

Ψαλίδι

Λεπτή, σταθερή, στρογγυλή βούρτσα (δοκιμάστε μερικά πριν ξεκινήσετε)

Βάση βάσης / βαφή ταμπλό (χρησιμοποίησα SW Extra White και SW Gauntlet Grey) Φροντίστε να χρησιμοποιήσετε ένα αστάρι εάν βάφετε πάνω από μια βασική στρώση ή ακατέργαστο ξύλο πριν ξεκινήσετε.

Εάν θέλετε να αντικαταστήσετε το υπόστρωμα της ντουλάπας σας – ακολουθούν μερικές γρήγορες συμβουλές. Ανιχνεύστε το υπόστρωμα σε κόντρα πλακέ σημύδας 1/4″. Φροντίστε να εντοπίσετε τυχόν τρύπες για βραχίονες κ.λπ.

Κόψτε με τροχοπρίονο, επιτραπέζιο πριόνι ή μέθοδο επιλογής.

Βάψτε με το επιθυμητό κύριο χρώμα. Πήγαμε με λευκό. Μόλις στεγνώσει, ξεκινήστε να απλώνετε το μοτίβο σας! Για να ξεκινήσουμε, μετρήσαμε πού ήταν το μεσαίο ράφι στη ντουλάπα μας. Αυτό μας βοήθησε να σχεδιάσουμε το μοτίβο, καθώς το πιο ορατό σχέδιο θα ήταν πάνω από τα κεντρικά συρτάρια. Σημείωση, η παρακάτω γραμμή είναι για να επισημάνετε το ράφι, θα αφαιρεθεί αργότερα.

Για το μοτίβο, είναι πιο εύκολο να κόψετε πολλά κομμάτια ταινίας ταυτόχρονα. Ο πιο γρήγορος τρόπος που βρήκα ήταν να τοποθετήσω την ταινία στο τέλος ενός χάρακα, να μετρήσω στα 6″ και να την κόψω. Τοποθέτησα όλα τα κομμάτια σε έναν πλαστικό κάδο.

Αποφασίστε για την τοποθέτηση του μοτίβου, θα μπορούσατε να μετρήσετε μια ακριβή απόσταση μεταξύ των ομαδοποιήσεων παύλα Ή να μεταβείτε σε ελεύθερη μορφή και να δημιουργήσετε ένα τυχαίο μοτίβο. Το Freeform είναι πιο γρήγορο και θυμηθείτε, είναι εύκολο να επανατοποθετήσετε την ταινία αν δεν σας αρέσει η τοποθέτηση! Αποφάσισα να δημιουργήσω τυχαία απόσταση.

Για την πρώτη γραμμή, ισοπεδώστε την ταινία με το μάτι σας, πατήστε ένα σημείο στο πλάι για να κρατήσετε την ταινία, χρησιμοποιήστε ένα επίπεδο για να βεβαιωθείτε ότι είναι ίσια. Μόλις ευθυγραμμιστεί, πιέστε προς τα κάτω και ασφαλίστε όλες τις άκρες του FrogTape Λεπτή επιφάνεια.

Για τη δεύτερη γραμμή, χρησιμοποιήστε δύο μικρά κομμάτια ταινίας ως διαχωριστικό. Αυτό κάνει το διάστημα ομοιόμορφο και το διατηρεί επίπεδο. Επαναλάβετε για δεύτερη φορά για την τρίτη γραμμή.

Μόλις απλωθεί το μοτίβο και FrogTape εξομαλύνεται, αρχίστε να ζωγραφίζετε. Λειτουργεί καλύτερα για να αραιώσετε ελαφρώς το χρώμα σας. Χρησιμοποίησα ένα μικρό φλιτζάνι νερό και μπογιά και βούτηξα το πινέλο μου στο νερό και μετά έβαψα για να το αραιώσει ελαφρώς. Κάντε μερικές δοκιμές προτού αρχίσετε να έχετε τη σωστή συνοχή της βαφής. Θέλετε το πινέλο σας να γλιστράει ομαλά, αλλά δεν θέλετε να στάζει το χρώμα.

Μόλις τελειώσετε, αφαιρέστε το FrogTape. Λατρεύω τον συνδυασμό της εξαιρετικά ευκρινούς σειράς από την τεχνολογία μπλοκ βαφής FrogTape σε αντίθεση με τη χειροκίνητη εξωτερική γραμμή!

Αυτό είναι! Μόλις αφαιρέσετε όλες τις ταινίες, εγκαταστήστε τα πάνελ στο πίσω μέρος της ντουλάπας και εγκαταστήστε το σύστημα ντουλάπας.

Είμαστε στη διαδικασία της μετάβασης αυτού του δωματίου σε ένα μεγάλο δωμάτιο για αγόρια. Αυτήν τη στιγμή έχουμε απλώς το στρώμα στο πάτωμα για την ασφάλειά τους – τα αγόρια βρίσκονται τώρα σε αυτή τη φάση καταστροφής (το στρώμα σηκώθηκε έτσι ώστε η φωτογραφία να φαίνεται κανονική). Αλλά ανυπομονούμε να φτιάξουμε ένα κρεβάτι και να συνεχίσουμε να ανανεώνουμε αυτό το δωμάτιο σύντομα!

Λατρεύω το λεπτό μοτίβο που προσθέτει!

Συνολικά, μείναμε πολύ ευχαριστημένοι με το σύστημα ντουλάπας – παρέχει εξαιρετική αποθήκευση και η προσθήκη απλών επενδύσεων στο μπροστινό μέρος το κάνει να φαίνεται προσαρμοσμένο. Μπορώ να προσθέσω ράφια και καλάθια στην αριστερή πλευρά, καθώς αυτό θα καλύψει τις τρέχουσες ανάγκες αποθήκευσης.

Ελπίζω να σας αρέσει αυτό! Ξέρω ότι τα αγόρια το κάνουν 🙂

ΠΗΓΕΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ

κουβέρτα στο τέλος του κρεβατιού // σίκαλη (vintage) // πετάξτε το μαξιλάρι // σύστημα ντουλάπας // καλάθια (αγοράστηκε στο κατάστημα Michaels, πριν από αρκετά χρόνια)

Ευχαριστώ πολύ FrogTape για τη χορηγία αυτής της ανάρτησης. Όπως πάντα, μοιράζομαι μόνο μάρκες και προϊόντα με τα οποία είχα καλή εμπειρία (και θα αγόραζα μόνος μου)!

Schreibe einen Kommentar