Digger Deeper into Seed Starting | Συμβουλές καθηγητή κήπου

1
Digger Deeper into Seed Starting |  Συμβουλές καθηγητή κήπου

Πολλοί παράγοντες επηρεάζουν το εάν οι σπόροι που ξεκινούν σε εσωτερικούς χώρους θα αναπτυχθούν για να γίνουν σπορόφυτα αρκετά δυνατά και υγιή για να μεταβούν στον κήπο, να επιβιώσουν και να ευημερήσουν. Στο επεισόδιο encore αυτής της εβδομάδας, ο John Porter των The Garden Professors μοιράζεται τα αδιαπραγμάτευτά του για επιτυχία κατά την εκκίνηση του σπόρου.

Ο John είναι επί του παρόντος ο συντονιστής του προγράμματος αστικής γεωργίας για το University of Nebraska-Lincoln Extension στην Ομάχα της Νεμπράσκα. Συνεισφέρει επίσης σε Οι Καθηγητές του Κήπουένα ιστολόγιο που προάγει την επιστήμη πίσω από την κηπουρική και έναν οικοδεσπότη της δημόσιας τηλεόρασης της Νεμπράσκα „Backyard Farmer“.

Τζον Πόρτερ

Ο καθηγητής κήπου και ο εκπαιδευτικός επέκτασης της Νεμπράσκα, John Porter, μοιράζεται την τεχνογνωσία του στην αρχή.

Σε αυτό το podcast, ο John εξηγεί τι πρέπει να γνωρίζει πριν αγοράσει σπόρους και φώτα καλλιέργειας, τις καλύτερες πρακτικές εκκίνησης και μεταφύτευσης σπόρων, πώς να υπερασπιστεί τα σπορόφυτα από ασθένειες των φυτών και πώς να χρησιμοποιήσει το κομπόστ με ασφάλεια με τα σπορόφυτα. Για λεπτομερείς λεπτομέρειες σχετικά με όλες τις συμβουλές του John από αυτό το επεισόδιο, ρίξτε μια ματιά σημειώσεις της εκπομπής από την αρχική προβολή.

Είναι μια συναρπαστική στιγμή εδώ καθώς η ομάδα μας επαναλανσάρει το δημοφιλές μου joegardener Online Gardening Academy Εκκίνηση Master Seed σειρά μαθημάτων. Το ολοκληρωμένο και συναρπαστικό μάθημα καλύπτει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να ξεκινήσετε τους σπόρους τόσο σε εσωτερικό όσο και σε εξωτερικό χώρο. Μπορείς εγγραφείτε για ενημερώσεις για να μην χάσετε τη σύντομη περίοδο εγγραφής που λήγει στις 2 Φεβρουαρίου 2021, τα μεσάνυχτα.

Εκτός από την επανεκκίνηση του Master Seed Starting, προσφέρω το δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο Seed Basics & Beyond: 9 Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν ξεκινήσετε τα φυτά από σπόρους. Υπάρχουν ευκαιρίες τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα για να συμμετάσχετε σε μια συνεδρία αυτού του ζωντανού προγράμματος, από την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου έως τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021, αλλά οι «θέσεις» είναι περιορισμένες. Εγγραφείτε στο joegardener.com/seedwebinar, ή επιλέξτε την ώρα που προτιμάτε από το μενού παρακάτω και κάντε κλικ στην «ΕΓΓΡΑΦΗ».

τα σπορόφυτα σκληραίνουν έξω

Υπάρχουν πολλά που πρέπει να γνωρίζετε όταν πρόκειται να ξεκινήσετε τους σπόρους σε εσωτερικούς χώρους. Μία από τις πιο σημαντικές πτυχές αυτής της διαδικασίας είναι να βεβαιωθείτε ότι τα σπορόφυτα είναι έτοιμα για μετάβαση στον κήπο.

Αν ψάχνετε για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς να φτιάξετε με σιγουριά το δικό σας λίπασμα — όπως υποσχέθηκε σε αυτό το επεισόδιο podcast — μπορείτε να κατεβάσετε τον δωρεάν πόρο μου, Ο πλήρης οδηγός για την οικιακή κομποστοποίηση. Το κομπόστ είναι μια από τις καλύτερες τροποποιήσεις για τη βελτίωση του εδάφους του κήπου και το υπέροχο με αυτό είναι ότι μπορείτε να το φτιάξετε δωρεάν, ενώ μειώνετε τις επιπτώσεις του νοικοκυριού σας στο περιβάλλον. Αυτός ο οδηγός περιλαμβάνει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να ξεκινήσετε την αποτελεσματική κομποστοποίηση.

Εάν δεν έχετε ήδη ακούσει τη συνομιλία μου με τον John Porter σχετικά με τις μη διαπραγματεύσιμες εκκινήσεις, μπορείτε να κάνετε κύλιση στην κορυφή της σελίδας και να κάνετε κλικ στο εικονίδιο Αναπαραγωγή στην πράσινη γραμμή κάτω από τον τίτλο της σελίδας.

σπορόφυτα κάτω από τα φώτα

Τα σπορόφυτα χρειάζονται πολύ φως για να παράγουν δυνατούς υγιείς μίσχους και φύλλα. Ο φωτισμός μπορεί να είναι το πιο ακριβό μέρος της εκκίνησης των σπόρων σε εσωτερικούς χώρους, αλλά δεν χρειάζεται να είναι. Μπορείτε να βρείτε την επιτυχία στην απλότητα ενός βασικού φωτιστικού καταστήματος 40 watt.

Ποιες λύσεις έχετε βρει σε κοινά προβλήματα όταν ξεκινάτε τους σπόρους σε εσωτερικούς χώρους; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω.

Εγγραφείτε στο ΔΩΡΕΑΝ διαδικτυακό σεμινάριο μου
Seed Basics & Beyond: 9 Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν ξεκινήσετε τα φυτά από σπόρους

Επιλέξτε την ημέρα και την ώρα παρακάτω που λειτουργεί καλύτερα για εσάς.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ WEBINAR ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΕΣ

Σύνδεσμοι & Πόροι

Ορισμένοι σύνδεσμοι προϊόντων σε αυτόν τον οδηγό είναι σύνδεσμοι συνεργατών. Δείτε την πλήρη αποκάλυψη παρακάτω.

Επεισόδιο 003: Epic Tomato Growing with Craig LeHoullier

Επεισόδιο 004: Heirloom Tomatoes με τον Craig LeHoullier

Επεισόδιο 005: What’s Wrong with my Tomatoes with Craig LeHoullier

Επεισόδιο 033: Savvy Seed Catalog Shopping with Craig LeHoullier

Επεισόδιο 037: Starting Seeds Indoors: The Non-Negotiables for Success, Pt. 1

Επεισόδιο 038: How to Start Seeds Indoors: The Non-Negotiables for Success, Pt.

Επεισόδιο 039: How to Start Seeds Indoors: Digging Deeper, Pt. 3

Επεισόδιο 047: Λάθη σπορόφυτων ντομάτας με τον Craig LeHoullier

Επεισόδιο 094: How to Start and Care for Seedlings Indoors: My Steps for Success

Επεισόδιο 130: Χειμερινή σπορά: Ένας απλός τρόπος για να ξεκινήσετε με επιτυχία τους σπόρους σε εξωτερικούς χώρους

joegardenerTV YouTube: Πώς να μάθετε αν οι σπόροι είναι ακόμα καλοί

joegardenerTV YouTube: Βλάστηση σπόρων – Εύκολα κόλπα για περισσότερη επιτυχία

Δωρεάν πόρος joegardener: „Ο πλήρης οδηγός για την οικιακή κομποστοποίηση“

joegardener Online Gardening Academy™: Τρία δημοφιλή μαθήματα για τις βασικές αρχές της κηπουρικής. διαχείριση παρασίτων, ασθενειών και ζιζανίων. και η έναρξη των σπόρων.

joegardener Online Gardening Academy Master Seed Starting: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να ξεκινήσετε τα δικά σας φυτά από σπόρους — σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Οι εγγραφές κλείνουν τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2021, τα μεσάνυχτα!

joegardenerTV YouTube

Ενημερωτικό δελτίο joegardener

joegardener Facebook

joegardener Ομάδα Facebook

joegardener Instagram

joegardener Pinterest

joegardener Twitter

Μεγαλώνοντας έναν πιο πράσινο κόσμο®

GGWTV YouTube

GGW Επεισόδιο 402: Seed Starting 101

Οι Καθηγητές του Κήπου

«Backyard Farmer» με τον John Porter

Θερμοκήπιο Megastore – Ο χορηγός επεισοδίου podcast και ο εμπορικός συνεργάτης μας joegardener.com – Εισαγάγετε τον κωδικό JOEGARDENER για έκπτωση 10% στην παραγγελία σας

Κουτί άγριας αλάσκας θαλασσινών – Ο χορηγός επεισοδίου podcast και ο εμπορικός συνεργάτης μας joegardener.com – Εισαγάγετε τον κωδικό JOE στο ταμείο για δύο ειδικά μπόνους μόνο για τους ακροατές podcast μας – 2 κιλά καβούρι Dungeness με την πρώτη σας παραγγελία και δωρεάν χτένια για όλη τη διάρκεια της συνδρομής σας.

Βιολογικοί σπόροι υψηλής κοπής – Ο χορηγός επεισοδίου podcast και ο εμπορικός συνεργάτης μας joegardener.com – Εισαγάγετε τον κωδικό JGSEEDS για 10% έκπτωση σε παραγγελίες 50 $ και άνω

Αποκάλυψη: Ορισμένοι σύνδεσμοι προϊόντων σε αυτόν τον οδηγό είναι σύνδεσμοι συνεργατών, πράγμα που σημαίνει ότι θα λάβουμε προμήθεια εάν αγοράσετε. Ωστόσο, καμία από τις τιμές αυτών των πόρων δεν έχει αυξηθεί για να μας αποζημιώσει. Κανένα από τα στοιχεία που περιλαμβάνονται σε αυτόν τον κατάλογο δεν έχει καμία σχέση με οποιαδήποτε αποζημίωση που επηρεάζει τη συμπερίληψή τους εδώ. Η επιλογή όλων των στοιχείων που εμφανίζονται σε αυτήν την ανάρτηση και το podcast βασίστηκαν αποκλειστικά στην αξία και σε καμία περίπτωση δεν επηρεάστηκαν από οποιοδήποτε συνεργάτη ή οικονομικό κίνητρο ή συμβατική σχέση. Τη στιγμή της συγγραφής αυτής της έκθεσης, ο Joe Lamp’l έχει επαγγελματικές σχέσεις με τις ακόλουθες εταιρείες που μπορεί να έχουν προϊόντα που περιλαμβάνονται σε αυτήν την ανάρτηση και το podcast: Rain Bird, Corona Tools, Milorganite, Soil3, Exmark, Greenhouse Megastore, High Mowing Organic Seeds και Κουτί άγριας αλάσκας θαλασσινών. Αυτές οι εταιρείες είναι είτε Brand Partners joegardener.com ή/και διαφημιστείτε στον ιστότοπό μας. Ωστόσο, δεν λαμβάνουμε καμία πρόσθετη αποζημίωση από τις πωλήσεις ή την προώθηση του προϊόντος τους μέσω αυτού του οδηγού. Η συμπερίληψη οποιωνδήποτε προϊόντων που αναφέρονται σε αυτήν την ανάρτηση είναι εντελώς ανεξάρτητη και αποκλειστική από οποιαδήποτε σχέση.

Schreibe einen Kommentar