DIY Playhouse Before + After Cheerboard + Sign | FrogTape

0
DIY Playhouse Before + After Cheerboard + Sign |  FrogTape

Αυτή η ανάρτηση έχει χορηγηθεί από FrogTape

Επιστρέψαμε με ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ έργο σε συνεργασία με FrogTape! Θέλαμε μια παιδική χαρά για τους γιους μας και τελικά βρήκαμε μια τέλεια μεταχειρισμένη επιλογή για ενημέρωση. Το Facebook Marketplace έχει σκληρό ανταγωνισμό στην περιοχή μας για σετ παιχνιδιού (είναι η εποχή της Άνοιξης!) Η επιμονή μας απέδωσε και βρήκαμε ένα για 250 $! Το σετ μας ήρθε με τρεις φοβερές διαφάνειες, αλλά σίγουρα χρειαζόταν λίγο ξύλο αντικατάστασης και ανανέωσης.

Με FrogTape, δημιουργήσαμε ένα Checkerboard στο τραπέζι του πικνίκ και μια πινακίδα DIY. Λατρεύω πώς έγινε, συνεχίστε να διαβάζετε για να δείτε πώς τα καταφέραμε!

ΜΕΤΑ

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

Υλικά:

FrogTape 1,88″ Multi Surface ή Delicate

Μεταλλικός χάρακας

Μαχαίρι και λεπίδες

Stain (χρησιμοποίησα Behr Boot Hill Grey)

Υπαίθριος καθαρός (για πάνω, αφού τα μισά τετράγωνα είναι ημιτελή)

Αντικαταστήσαμε τις σανίδες του τραπεζιού για πικνίκ αφού αρκετές ήταν κατεστραμμένες. Προστέθηκε μπόνους, αντικαταστήσαμε τις ευθείες σταυρωτές βάσεις με γωνιακές, ώστε να είναι ευκολότερο να μπαίνεις και να βγαίνεις.

Για να απλώσετε το σχέδιο σκακιέρας, μετρήστε το κέντρο του μήκους του τραπεζιού και εφαρμόστε FrogTape 1,88″ Multisurface ή Delicate.

Εναλλάξτε ίσο αρνητικό διάστημα χρησιμοποιώντας το FrogTape ως διαχωριστικό και αφαιρέστε το για να εμφανίσετε το αρνητικό διάστημα. Υπάρχουν συνολικά οκτώ σειρές.

Αφού ολοκληρώσετε την κάθετη, απλώστε την οριζόντια, ξεκινώντας από το κέντρο.

Υπάρχουν συνολικά οκτώ σειρές.

Μόλις απλωθεί το πλέγμα, κόψτε όλα τα τετράγωνα όπου η γραμμή της ταινίας επικαλύπτεται με ένα μαχαίρι. Χρησιμοποιήστε τον μεταλλικό χάρακα για να προστατέψετε την γύρω ταινία.

Αφαιρέστε όλα τα τετράγωνα που έχουν κοπεί.

Πιέστε σταθερά την ταινία και εφαρμόστε δύο λεπτές στρώσεις λεκέ, αφού ολοκληρώσετε, αφαιρέστε τα τετράγωνα της ταινίας.

Τα παιδιά μας είναι πολύ μικρά για να παίζουν πούλια μόνα τους, αλλά τους αρέσει να στοιβάζουν τα κομμάτια (και ας είμαστε ειλικρινείς, να τα πετάμε κι αυτά) Αλλά είναι διασκεδαστικό να παίζουμε μαζί και μου αρέσει που θα μεγαλώσει μαζί τους!

Δημιουργήσαμε επίσης μια μινιμαλιστική ταμπέλα με τα αρχικά των γιων μας και την ημερομηνία λήξης! Ήταν ΤΟΣΟ απλό και χρειάστηκε μόνο περίπου μία ώρα.

Χρειαζονται ΥΛΙΚΑ

Κέδρος (12″x18″) επικαλυμμένος με σέλακ για να αποτρέψει την αιμορραγία του χρώματος

FrogTape Multi Surface ή Delicate (οποιουδήποτε μεγέθους)

Μαχαίρι (για να κόψετε το κέντρο x της ταινίας)

Πινελο ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

Μαύρη βαφή εξωτερικού χώρου

Ξύλινα γράμματα 2″

Ξύλινα γράμματα .5″ ή αυτοκόλλητα

Αρχικά, μετρήσαμε ένα Χ στο κέντρο μιας σανίδας κέδρου 12″ x 18″. Χρησιμοποιήσαμε ένα λεπτό κομμάτι ταινίας ως διαχωριστικό και κόψαμε το κέντρο όπου επικαλύπτονταν με ένα μαχαίρι.

Εφαρμόστε μερικές λεπτές στρώσεις βαφής εξωτερικού χώρου. Μόλις ολοκληρωθεί, αφαιρέστε το FrogTape

Χρησιμοποιώντας ξύλινα γράμματα από το κατάστημα χειροτεχνίας, εφαρμόστε 2 λεπτές στρώσεις μαύρου χρώματος εξωτερικού χώρου.

Εφαρμόστε γράμματα με ξυλόκολλα εξωτερικού χώρου.

Χρησιμοποιήστε μικρότερα γράμματα για την ημερομηνία EST. Δεν μπορούσα να βρω ξύλινα γράμματα, οπότε χρησιμοποίησα κανονικά αυτοκόλλητα, τα ίχνησα και γέμισα με μπογιά.

Χρησιμοποιήσαμε ιμάντες EMT 1/2″ για να τοποθετήσουμε στις ράγες από πίσω.

Εδώ είναι μια καλύτερη γωνία της τεράστιας τσουλήθρας!

Λατρεύω το πώς έγινε!! Είναι μοντέρνο, ενημερωμένο και το πιο σημαντικό θα μεγαλώσει με τα παιδιά μας. Μεγαλώνουν τόσο γρήγορα! Ήθελα κάτι που δεν θα ξεπερνούσαν γρήγορα.

Ανανεώσαμε πλήρως το παιχνιδότοπο αντικαθιστώντας τις σανίδες του καταστρώματος, το κιγκλίδωμα, τη στέγη και το βάψιμο! Θα κοινοποιήσω πρόσθετες λεπτομέρειες (συμπεριλαμβανομένων των φιλικών προς τον προϋπολογισμό συμβουλών μας!) Θέλετε να δείτε κάτι συγκεκριμένο;

Ευχαριστώ πολύ τη FrogTape για τη χορηγία αυτής της ανάρτησης! Όπως πάντα μοιράζομαι μόνο προϊόντα και εταιρείες που αγαπώ και έχω μια καλή εμπειρία!

Schreibe einen Kommentar