Laundry Reno Pt 1 | FrogTape

0
Laundry Reno Pt 1 |  FrogTape

Αυτή η ανάρτηση έχει χορηγηθεί από FrogTape

Είμαι ΤΟΣΟ ενθουσιασμένος που λέω ότι το πλυσταριό μας μέρος 1 έχει ολοκληρωθεί! Αυτό το έργο έχει δημιουργηθεί χρόνια! Αρχικά πίστευα ότι αυτό θα ολοκληρωνόταν τον πρώτο χρόνο απόκτησης του σπιτιού μας, αλλά χρόνια αργότερα, επιτέλους ξεκινάμε. Αυτό το δωμάτιο ξεκίνησε δύσκολα, σίγουρα ΔΕΝ ήταν ένα δωμάτιο στο οποίο ήθελα να περάσω χρόνο. Τώρα, με κάνει να χαμογελάω όταν μπαίνω μέσα 🙂 Πρώτα, ειδικά κατασκευασμένα ντουλάπια και τοίχος με γάντζο, με τη βοήθεια FrogTape!

Συνεχίζοντας την οριζόντια γραμμή από το ντουλάπι, δημιουργήσαμε ένα καρό εμπνευσμένο πλέγμα για τους γάντζους τοίχου μας. Λατρεύω το πώς επιμηκύνει αυτή τη γραμμή και κάνει ένα μικρό δωμάτιο να φαίνεται μεγαλύτερο! Έχει επίσης μεγάλο αντίκτυπο με ελάχιστο χρόνο και δεν περιλαμβάνει καθόλου περίπλοκα μαθηματικά!

ΠΡΙΝ

Ουάου! Αυτό το δωμάτιο έχει κάνει πολύ δρόμο!

Θέλετε να φτιάξετε τη δική σας περιποίηση τοίχου εμπνευσμένη από καρό; Διαβάστε παρακάτω για να δείτε πώς τα καταφέραμε!

Για να ξεκινήσετε, βρείτε το κέντρο του τοίχου σας. Χρησιμοποιήστε ένα επίπεδο λέιζερ

Εναλλακτικά, εάν δεν έχετε επίπεδο λέιζερ, μετρήστε από το πάτωμα ή την οροφή κάθε 18″ περίπου και τοποθετήστε ένα κομμάτι FrogTape .94″ για να χρησιμεύσει ως οδηγός.

Ισχύουν FrogTape κατά μήκος της γραμμής λέιζερ, πιέζοντας σταθερά τις άκρες για να σφραγίσει την ταινία. Αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε Λεπτή επιφάνεια FrogTape αφού αυτός ο τοίχος ήταν φρεσκοεπισκευασμένος και βαμμένος. ο λεπτή επιφανειακή ταινία λειτουργεί καλά σε νεότερα φινιρίσματα και εξακολουθεί να σφραγίζει σφιχτά!

Στη συνέχεια, πάνω από την ταινία, εφαρμόστε ένα κομμάτι FrogTape .94″ ως διαχωριστικό, επαναλάβετε περίπου κάθε 18″

Πάνω από το διαχωριστικό, Εφαρμόστε FrogTape 1,88″, ευθυγραμμίζοντας με τους αποστάτες. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε FrogTape .94″η προτίμησή μου είναι το 1,88″, ώστε να σας δίνει περισσότερο μαξιλάρι κατά την εφαρμογή του χρώματος.

Επαναλάβετε το παραπάνω βήμα στο κάτω μέρος.

Εφαρμόστε δύο λεπτές στρώσεις χρώματος (ή όσες στρώσεις χρειάζεται).

Μόλις τελειώσετε το βάψιμο των οριζόντιων γραμμών, αφαιρέστε το FrogTape ενώ το χρώμα είναι ακόμα υγρό.

Μόλις στεγνώσει (αφήσαμε το δικό μας να στεγνώσει 24 ώρες), ξεκινήστε να εφαρμόζετε τις κάθετες γραμμές.

Διαχωρίστε τον τοίχο σας με βάση τον αριθμό των τμημάτων και υπολογίστε πού θα βάλετε τις κάθετες γραμμές. Καταλήξαμε με τέσσερα τμήματα 18″ για τη διάταξή μας, οπότε μαρκάραμε τα τμήματα και στη συνέχεια χρησιμοποιήσαμε το επίπεδο λέιζερ με μετατόπιση 1/2″ για να κεντράρουμε την ταινία στο σημάδι.

Επαναλάβετε τα βήματα για τη χάραξη των εξωτερικών οριζόντιων γραμμών, χρησιμοποιώντας αποστάτες και FrogTape 1,88″ στην έξω πλευρά.

Μόλις το FrogTape είναι στρωμένο, βάψτε δύο λεπτές στρώσεις (ή όσες χρειάζεστε για το φινίρισμά σας).

Μόλις ολοκληρωθούν οι βαφές, αφαιρέστε όλες τις κάθετες γραμμές FrogTape όσο το χρώμα είναι ακόμα υγρό.

Αυτό είναι! Τοποθετήστε άγκιστρα, εάν θέλετε. Κάναμε Στρογγυλοί γάντζοι 4″ και τα εγκατέστησαν 6″ πάνω και κάτω από τις οριζόντιες γραμμές.

FrogTape ενέπνευσε κατά λάθος το χρώμα του ντουλαπιού! Αναπολώντας το .. χρησιμοποιώντας το για προηγούμενα έργα, θυμήθηκα πόσο μου αρέσει το κίτρινο. Ενώ έβαφα τα ντουλάπια, συνειδητοποίησα πόσο κοντά ήταν το χρώμα στην ταινία! Αποφάσισα να απαλλαγώ από τα ουδέτερα χρώματα βαφής μου και να δοκιμάσω κάτι φωτεινό. Λατρεύω την αλλαγή και αυτό το μικρό δωμάτιο είναι το τέλειο μέρος για να κάνετε μια δήλωση!

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

Η Φάση 1 ολοκληρώθηκε! Στη συνέχεια, τοποθετήστε το δάπεδο (αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην κορυφή), κατασκευάστε και εγκαταστήστε ράφια πάνω από το πλυντήριο-στεγνωτήριο, πιέστε πίσω από το πλυντήριο/στεγνωτήριο και τον νεροχύτη και τον νεροχύτη κατά παραγγελία.

ΠΗΓΕΣ

χρώμα ντουλαπιού | χρώμα τοίχου (sw repose grey ανοιχτό 50%) | ρίγα τοίχου sw dorian gray | πλακάκι δαπέδου | γάντζοι τοίχου (νέο μέγεθος 4″, μήνυμα μου) | καλάθι ρούχων (οικιακά είδη, πριν από λίγα χρόνια) | τούρκικη πετσέτα

Ευχαριστώ πολύ FrogTape για τη χορηγία αυτής της ανάρτησης, όπως πάντα, μοιράζομαι μόνο προϊόντα και εταιρείες που αγαπώ και έχω μια καλή εμπειρία!

Schreibe einen Kommentar