Sea Monsters: Deving Into The Deep Myth

1
Sea Monsters: Deving Into The Deep Myth

Sea Monsters: Deving Into The Deep Myth Έκθεση, τώρα ανοιχτό

Λήγει η Εργατική Πρωτομαγιά 2023

ΣΑΝ ΝΤΙΕΓΚΟ, Καλιφόρνια – Ναυτικό Μουσείο του Σαν Ντιέγκο, που χρησιμεύει ως η μνήμη της κοινότητας της ναυτικής μας εμπειρίας συλλέγοντας, διατηρώντας και παρουσιάζοντας την πλούσια ναυτική μας κληρονομιά και τις ιστορικές μας συνδέσεις με τον κόσμο του Ειρηνικού, ανακοίνωσε τα θερινά δημόσια εγκαίνια ενός νέου εκπαιδευτικού, ψυχαγωγικού και διαδραστική έκθεση που διοργανώνεται στο παλαιότερο ενεργό ιστιοφόρο στον κόσμο Αστέρι της Ινδίας. Sea Monsters: Deving into the Deep Myth είναι πλέον ανοιχτό στο κοινό. Αυτό το φρέσκο, διασκεδαστικό, εντυπωσιακό έκθεμα, πλήρες με δραματικά πλοκάμια εμπνευσμένα από το Kraken που σκαρφαλώνουν στις αυλές και ξάρτια του θρυλικού Αστέρι της Ινδίαςθα ταξιδέψει τους επισκέπτες σε ένα φανταστικό ταξίδι στα τέλη του 19ου αιώνα, όταν ένας φανταστικός, δυναμικός, τολμηρός και κάπως εκκεντρικός φυσιοδίφης που εξερευνά τον κόσμο ναύλωσε το Αστέρι της Ινδίας για μια αποστολή με στόχο τη διερεύνηση της ύπαρξης Sea Monsters σε διάφορα μέρη του πλανήτη. Η είσοδος στην έκθεση είναι ελεύθερη με την αγορά εισιτηρίων γενικής εισόδου στο μουσείο.

Περιπλανώμενος στο βαθύ αμπάρι του Αστέρι, τα πραγματικά και τα ανακατασκευασμένα δείγματα θα προσελκύσουν τους επισκέπτες στην προσπάθεια να κατανοήσουν και να εξηγήσουν μια πτυχή της ανθρώπινης αλληλεπίδρασης με το άγνωστο και τη συνεχιζόμενη αναζήτηση για τέρατα του βαθέως. Οι επισκέπτες θα εξερευνήσουν στοιχεία και μια σειρά πολιτιστικών προβολών που εκφράζουν τους εσώτερους φόβους της ανθρωπότητας, την αναζήτησή μας για την αλήθεια και τη συγκίνηση της ανακάλυψης που εν τέλει ζωντανεύουν τα Θαλάσσια Τέρατα για όλους…και πραγματικές ή φανταστικές, συμπεριλαμβανομένων των αντιγράφων σκελετικών θαλάσσιων ερπετών, θαλάσσιων βιολογικών δειγμάτων. ιστορικές ζωολογικές πρακτικές εμβυθιστικές δραστηριότητες στον μοναδικό χώρο του MMSD, τον δέκατο ένατο αιώνα Αστέρι της Ινδίας.

Ένας πίνακας «τοπικού εγκλήματος» του Sea Monster θα προσδιορίσει τις διάφορες θεάσεις θαλάσσιων τεράτων σε όλο τον κόσμο και θα παρέχει στους επισκέπτες μια συνολική εικόνα των πολιτιστικών θρύλων και των βασικών εγγράφων για τον αντίκτυπό τους σε αυτές τις κοινότητες μέσω αποκομμάτων εφημερίδων, ιστοριών και ιστοριών από πρώτο χέρι. Μια ειδική έκθεση έκθεσης θα φωτίσει επίσης πολιτιστικές εικόνες θαλάσσιων τεράτων που φαίνονται μέσα από το φακό του τέλους του 19ου αιώνα.

Η επιμελήτρια και Αντιπρόεδρος του Ναυτικού Μουσείου του Σαν Ντιέγκο, Σούζαν Σιρότα, δηλώνει: «Θέλαμε ιδιαίτερα κάτι για να απολαμβάνουν οι οικογένειες μαζί», οι πρακτικές δραστηριότητες στον παιδικό χώρο θα ενθαρρύνουν τη δημιουργικότητα των νεότερων επισκεπτών μας συμμετέχοντας σε διάφορες δραστηριότητες όπως σαν Σχεδιάστε το δικό σας Sea Monster και Mini-Monster Ship Playενώ τα μαγικά φανάρια θα ενθουσιάσουν τους επισκέπτες με οπτικές προβολές ιστορικών και ναυτικών εικόνων.»

Ηλεκτρονική κράτηση! Γενική Είσοδος
Η έκθεση περιλαμβάνεται με την αγορά εισιτηρίου γενικής εισόδου.

Sea Monsters: Deving into the Deep Myth


Sea Monster Saloon με χορηγία της Pusser's Rum

Halloween Weekend Sea Monster Saloon στο πλοίο Αστέρι της Ινδίαςτο Ναυτικό Μουσείο θα φιλοξενήσει βραδιά Sea Monster Saloon με χορηγία της Pusser’s RumΣάββατο, 29 Οκτωβρίου 2022 5:00 έως 10:00 μ.μ. μόνο για ενήλικες 21+, για να μην περιλαμβάνει μπαρ φιλοξενίας, ορεκτικά εμπνευσμένα από τη θάλασσα και ζωντανή μουσική στο πλοίο Αστέρι της Ινδίας.

Εισιτήρια Sea Monster Saloon και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.


Οικονομική υποστήριξη από την πόλη του Σαν Ντιέγκο.

Όλα τα εκθέματα και οι γκαλερί στον ιστορικό στόλο του Μουσείου περιλαμβάνονται με μία αγορά εισιτηρίου γενικής εισόδου. Οι επισκέπτες μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια για το Ναυτικό Μουσείο του Σαν Ντιέγκο μέσω διαδικτύου ή να επισκεφθούν το περίπτερο εισιτηρίων που βρίσκεται στο βόρειο εμπάρκαντρο μεταξύ των οδών W. Grape και Ash στη διεύθυνση Αστέρι της Ινδίας Wharf, 1492 North Harbor Drive, San Diego, CA 92101-3309.

Σχετικά με το Ναυτικό Μουσείο του Σαν Ντιέγκο
Η εμπειρία του Ναυτικού Μουσείου του Σαν Ντιέγκο περιλαμβάνει είσοδο σε μια συλλογή παγκόσμιας κλάσης ιστορικών ιστιοπλοϊκών πλοίων, ατμοκίνητων σκαφών και υποβρυχίων, που το καθένα προσφέρει ψυχαγωγικά και εκπαιδευτικά εκθέματα. Το μη κερδοσκοπικό Μουσείο 501c3 απολαμβάνει διεθνή φήμη για την αριστεία στην αποκατάσταση, τη συντήρηση και τη λειτουργία ιστορικών σκαφών, συμπεριλαμβανομένου του παλαιότερου ενεργού ιστιοφόρου στον κόσμο, Αστέρι της Ινδίας. Το Ναυτικό Μουσείο του Σαν Ντιέγκο κατατάσσεται ως ένα από τα κορυφαία αξιοθέατα του έθνους που προσφέρει ξεναγήσεις με ξεναγό, ομαδικές ξεναγήσεις, ναυλώσεις ψηλών πλοίων, δημόσιες εκδηλώσεις όλο το χρόνο, εκπαιδευτικά προγράμματα και έναν ξεχωριστό χώρο για εταιρικές/ιδιωτικές εκδηλώσεις. Το Μουσείο είναι ανοιχτό καθημερινά Αστέρι της Ινδίας Wharf at 1492 North Harbor Drive, San Diego, CA 92101-3309.

Schreibe einen Kommentar